Kazayla 22 yaşında 3.çocuğuma hamileyim?

Böyle konular görünce aile planlaması eğitimi veresim geliyor hemen. Meslek takıntısı oldu sanırım. :KK49:
Şaka bi yana doğuracaksınz beraber büyüyecekler yapcak bişey yok ki. Bir daha olmaması için önlem almayı unutmayın.:KK46:
konuyla alakası yok ama size birşey sormak istiyorum. Spiralden sonra adet olmamak mümkün mü? Doktora gitmeye korkuyorum. 4 ay önce doğum yaptım spiral taktırdım. Îki kere on beş günde bir adet oldum. Bir daha da olmadım:KK17:

Ben asla spiral taktıramam ya o tuhaf şeyi takıyorlar. Ayrıca onunla hamile kalan da gördüm. Hatta sanırım millan millan dı 3 kişiyi tanıyormuş spiral ile hamile kalan. :KK53:

23 senedir bekarım ben de, çocuğum olmadı diyeceğim de, olmayacak bu:KK53:
Off bırak bebeği, kocayı, sevgilim bile yok, sevgiliyi geç iki arada bir derede kırıştırdığım bir sersri bile yoko_O
Hayırlı olsun bebeğiniz bu arada. :KK52:
kız ayyy üzüldüm ben sana ,ya da ne güzel dertsiz başın var diye sevinsem mi.bak bilemedim şimdi :KK45:

kazayla nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten biri anlatsın. iki yıldır kazaya denk gelmiyoruz demek işin sırrı 'kaza'da
Mune banlamayacağına söz verirse ben anlatırım:KK53: Çok güzel bir teorim var bu konuda, beyin fırtınası yaptım az evvel, bu yararlı bilgileri sizle paylaşmaya talibim:KK53:

Back
X