- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi Pinaryilmazlar22
benim de çok şükürödüm de tırsmıyo değil olursa diye
Benim kazayla olsa bari.
Bana kalirsa cocuk istemiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de çok şükürödüm de tırsmıyo değil olursa diye
Şu kazara lafına da hastayım ha.Annem de bana kazara oldun demişti ben 13 yaşımdayken.Ben de ona niye sevişmemiş miydiniz diyince kızmıştı![]()
Valla öyle ya,aklıma ilk öyle bir cümle geldiydiÇatlak![]()
![]()
Böyle konular görünce aile planlaması eğitimi veresim geliyor hemen. Meslek takıntısı oldu sanırım.
Şaka bi yana doğuracaksınz beraber büyüyecekler yapcak bişey yok ki. Bir daha olmaması için önlem almayı unutmayın.![]()
konuyla alakası yok ama size birşey sormak istiyorum. Spiralden sonra adet olmamak mümkün mü? Doktora gitmeye korkuyorum. 4 ay önce doğum yaptım spiral taktırdım. Îki kere on beş günde bir adet oldum. Bir daha da olmadım![]()
sende yumurta 1 tane adamda milyar mı kaç bilmiyorumErkeklerin hapla iğneyle korunacağı bi yöntem var mı ben kullanmak istemiyorum. Herşeyi kadına yönelik yapmışlar. Bide erkek iğne vurunsun hap içsin.
halk ne de güzel tabirler buluyor dimi amaHalk arasında Geri çekilme denen korunma yöntemi olmayan sevişme şekliyle mi korunduğunuzu düşünüyordunuz ?
kız ayyy üzüldüm ben sana ,ya da ne güzel dertsiz başın var diye sevinsem mi.bak bilemedim şimdi23 senedir bekarım ben de, çocuğum olmadı diyeceğim de, olmayacak bu
Off bırak bebeği, kocayı, sevgilim bile yok, sevgiliyi geç iki arada bir derede kırıştırdığım bir sersri bile yok
Hayırlı olsun bebeğiniz bu arada.![]()
Mune banlamayacağına söz verirse ben anlatırımkazayla nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten biri anlatsın. iki yıldır kazaya denk gelmiyoruz demek işin sırrı 'kaza'da
Çok zorum anam, çok. Sevgiliyi geç arkadaş bile durmuyor yanımda yakız ayyy üzüldüm ben sana ,ya da ne güzel dertsiz başın var diye sevinsem mi.bak bilemedim şimdi![]()
benim annemin de kazası iyi olmuş,ben çıkmışım.Çok iyi kaza yapmışlar beeekazayla nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten biri anlatsın. iki yıldır kazaya denk gelmiyoruz demek işin sırrı 'kaza'da
Mune banlamayacağına söz verirse ben anlatırımÇok güzel bir teorim var bu konuda, beyin fırtınası yaptım az evvel, bu yararlı bilgileri sizle paylaşmaya talibim
![]()
şimdi sana anlat deyip gaz versek sonra daMune banlamayacağına söz verirse ben anlatırımÇok güzel bir teorim var bu konuda, beyin fırtınası yaptım az evvel, bu yararlı bilgileri sizle paylaşmaya talibim
![]()
Mune banlamayacağına söz verirse ben anlatırımÇok güzel bir teorim var bu konuda, beyin fırtınası yaptım az evvel, bu yararlı bilgileri sizle paylaşmaya talibim
![]()