• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazayla 22 yaşında 3.çocuğuma hamileyim?

Böyle konular görünce aile planlaması eğitimi veresim geliyor hemen. Meslek takıntısı oldu sanırım. :KK49:
Şaka bi yana doğuracaksınz beraber büyüyecekler yapcak bişey yok ki. Bir daha olmaması için önlem almayı unutmayın.:KK46:
konuyla alakası yok ama size birşey sormak istiyorum. Spiralden sonra adet olmamak mümkün mü? Doktora gitmeye korkuyorum. 4 ay önce doğum yaptım spiral taktırdım. Îki kere on beş günde bir adet oldum. Bir daha da olmadım:KK17:

Ben asla spiral taktıramam ya o tuhaf şeyi takıyorlar. Ayrıca onunla hamile kalan da gördüm. Hatta sanırım millan millan dı 3 kişiyi tanıyormuş spiral ile hamile kalan. :KK53:

23 senedir bekarım ben de, çocuğum olmadı diyeceğim de, olmayacak bu:KK53:
Off bırak bebeği, kocayı, sevgilim bile yok, sevgiliyi geç iki arada bir derede kırıştırdığım bir sersri bile yoko_O
Hayırlı olsun bebeğiniz bu arada. :KK52:
kız ayyy üzüldüm ben sana ,ya da ne güzel dertsiz başın var diye sevinsem mi.bak bilemedim şimdi :KK45:

kazayla nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten biri anlatsın. iki yıldır kazaya denk gelmiyoruz demek işin sırrı 'kaza'da
Mune banlamayacağına söz verirse ben anlatırım:KK53: Çok güzel bir teorim var bu konuda, beyin fırtınası yaptım az evvel, bu yararlı bilgileri sizle paylaşmaya talibim:KK53:

Back
X