- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi mylittlepeony
-
Bastan razi olmayacaktinKızlar çoğunlukla benzer fikirlerdesiniz. Annemi bu konuyu karıştırmamam gerektiğini söylüyorsunuz. Ben de size katılıyorum. Haklısınız. Üzerimdeki bu pasifliği atıp eşimle kendim konuşacağım. Çirkinleşmek istemiyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Ramazanlik gün sorun çıksın istemiyorum ama bilemedim ne yapacağımı. Ve ben de o zaman buna razı olduğum için şimdi kendime çok kızıyorum
bu kadinlarin cilesi ne zaman sona erecek
Evet aynen oyle olur birtane kendini begenmis hala varsa ya da ukala bunak amca bizim miras islerine gelinler karisamaz der. Konu sahibide oylece kalir. Hem altınlardan hem arabadan olmuslar. PeessssAnnen hakli.
Arabayi sat altinlari bozdur ustune kredi cek ama ev baskasinin uzerine olsun
Niye?
Ilerde o ev 3 kardese bolunecek.
Siz cektiginizle kalacaksiniz.
Esinin de .beni maddiyat icin mi sevdin? Laflari cok komik
Oldu canim maddiyat icn sevmedim diye enayi mi olayim?
Sen de beni aptal sanip sevdin galiba..deseydin ya
Olan olmus
Ben bu isin duzelecegini sanmam
Gecmis olsun.
Ilerde kp ve kv ölünce ev , esiniz kac kardesse o sayiya bolunur paylasirsiniz
Ustune bir de kredi cekmisler.. Hem altınlardan hem arabadan olmuslar. Peessss
Baştan bir kere birbirimize girer " cetemisiniz ,adam mı dolandiriyorsunuz?Tv de görmüştüm ama onlar kadın oluyordu genelde" derdim açıkçası.Ama olmuş ,bitmiş,yerlesmisim eve ,kimbilir ne kadar süre geçmiş ...ısıt koy ortaya o etkiyi yaratmaz.Bu arada bence kızımız ilk günden bunu biliyordu.Elektrik aboneliğin de bile isim çıkıyor sonucta.Bastan razi olmayacaktin
Iste biz kadinlar boyleyiz
Ama sorun cikmasin
Aman kocamla arama acilmasin
Kocalar dusunmuyor ama karimla aram acilmasin diye
Bence de konu sahibi olaylardan haberdar, ama şimdi annesi coşkuyu verince idrak etti asıl meseleyiBaştan bir kere birbirimize girer " cetemisiniz ,adam mı dolandiriyorsunuz?Tv de görmüştüm ama onlar kadın oluyordu genelde" derdim açıkçası.Ama olmuş ,bitmiş,yerlesmisim eve ,kimbilir ne kadar süre geçmiş ...ısıt koy ortaya o etkiyi yaratmaz.Bu arada bence kızımız ilk günden bunu biliyordu.Elektrik aboneliğin de bile isim çıkıyor sonucta.
Mesela benim kocamda cok uyaniktir sorun uyanik olmasi degil ama beni aptal sanmasi. Cok sukur onun oyunlarına hic gelmedim. Ona hicte acimadim. Hala daha bilmem ne kadar parasi var yok. Mesela bana bireysel emeklilik yapcam dedi kendine yapti bana yapmadi :) o kadar terbiyesiz. Simdi bana is kuruyor ama hala kuracak . AZ evel yine 3 çeyreğim nerede dedim kucaginda laptop guluyo o bendeee diyor bende sendeyse ver o zaman dedim guluyor. Arsız. Bende naptim biliyoe musunuz hic cok ceyiz yapmadim. 12 kisilik tabak canaklar varya hepsini kendisine aldirdim evlenmeden.erkeklere hic acimam. Hele.parasini malini karisindan sakinana hic acimam. Konu sahibi cocuk dehil aptal da degil bence. Kadin uyanik olmaliUstune bir de kredi cekmisler.
Bence de pess.
Hic girmeyeceklerdi bu ise.
Biz ilerde kendi cabamizla aliriz evimizi.
Kendi ustumuze de yapariz .diyceklerdi
Ama olan olmus
İdrak etmekten çok ,ev bir alınsın ben ikna ederim demiş de işler öyle gelişmemiş gibiBence de konu sahibi olaylardan haberdar, ama şimdi annesi coşkuyu verince idrak etti asıl meseleyi
Uyanik olmayi akilli olmayi ogrendikleri zaman
Aman kocamla sorun cikmasin aman kimseyle aram bozulmasin diye herseyi alttan almadiklari zaman.
Eşinizim kardeşi var mı ? Ve niye bu şekilde birşey düşünmüş olabilirler ki ... Anneniz haklı ,siz başta tepki verseydiniz yine hakliydiniz ama üzerinden zaman geçmiş şimdi annenin doldurusuna geldin de evi terkettin olur adi . Olay tamamen onun hatasından çıkar sana dönerKızlar merhaba, daha önce konu açmıştım. Kb bize ev alacağını söyledi. Kendisi ev parasının yarısını verdi. Gerisini de eşim biraz kredi çekti, arabamızı sattık, ve düğün altınlarımı sattık. (Burada benim aptallık yaptığımı kabul ediyorum. ) Kb da uyanıklık yapıp evi kendi üzerine yaptı. Resmen bizi kandırdı. Eşim de ailesine olan düşkünlüğünden dolayı ses çıkarmadı. Ben bu durumu kendi içimde bir türlü hazmedemiyordum. Eşimle de defalarca tartıştım. Kızlar bugün evin kb ın üzerine olduğunu annem öğrendi. Bilmiyordu, ve çok sinirlendi. Akşam eşime çok kızacağını söyledi. Benim babam rahmetli. Bunun rahatlığı ile beni kandirdiklarini düşünüyor. Akşam tartışma çıkarsa gerekirse evine dönme, bir süre otur benim yanımda diyor. Bu durumu düzeltsinler öyle git diyor. Çok ağırına gitti annemin. Kızlar eşimi de çok seviyorum. Huzurlu bir evliligimiz var. Ama bu durum uzun zamandır canımı sıkıyordu. Tatsızlık çıkmasın diye sustum. Ama annem çok sinirlendi ve sakinlesmiyor. Sizce ne yapmalıyım? Bi bebeğimiz de var elhamdülillah ve eşimi çok seviyorum. Lütfen bi kardeş gibi bana akıl verin. Ne yapacağımı bilmiyorum. Annemi dinleyip eşime rest çekmeli miyim sizce? Eğer gidersem de beni ezmelerine kandirmalarina göz yummus olacağım. Bu arada annem de çok hasta. Ve annem diyor ki eğer bana birşey olursa(Allah korusun) şimdi böyle yapanlar seni çok ezerler kızım diyor.
Haklısın canım. Bu yüzden bugün annemle de konuşup bu konuyu erteledik. Belki daha sonra ben kendim konuşacağım eşimle bu konuyu inş. Benim cahilliğime kb da işine geldi.Eşinizim kardeşi var mı ? Ve niye bu şekilde birşey düşünmüş olabilirler ki ... Anneniz haklı ,siz başta tepki verseydiniz yine hakliydiniz ama üzerinden zaman geçmiş şimdi annenin doldurusuna geldin de evi terkettin olur adi . Olay tamamen onun hatasından çıkar sana döner
Haklısın. Aptallığıma çok kızıyorum. Daha da tuhaf olanı şu ki bazen gidip geliyoruz, onlar da gidip geliyorlar. Nefret ediyorum ama birşey diyemiyorum. Şimdi dediğin gibi almış alacağını. Birşey desem ne deyip susuyorum ama. Sustukça aklıma daha da çok takılıyorArtık giden gitmiş bir soğuk su için.kadınlarımız neden bu kadar saf?çok üzülüyorum sizin gibi hakkını yedirenlere.Allah beni pasif olmaktan korusunbu saatten sonra resti çekseniz işiniz zor gibi.sizin paranızdan resmen eşinizin kardeşleride pay alacaklar.kp ölse biz payımızı isteriz deseler eve el koysalar ne olacak?biraz yarınınızı düşünün kimseye güven olmaz.sizi kandıran kişi eşinizin babası kardeşlerinin kötülük etmeyeceği ne malum.babana bile güvenmeyeceksin bu devirde.
Ev alırken en büyük duam kimsenin beş kuruşu geçmesin üzerimizeydi,çok şükür öyle oldu.İdrak etmekten çok ,ev bir alınsın ben ikna ederim demiş de işler öyle gelişmemiş gibi
KayınBaba diyemez mi?Öncelikle 'KB' değil . 'KP'
Konunuza gelırsem annen çok haklı . Evın tamamını alsa derım hadı bı derece onun ustune olsun . Ama yarı parasınıda sz vermişsiniz .
Bunu ilerde boşanırsanız hak idda edemeyın dıye yapıyorlar bilgiiniz olsun . Ayrıca kardeşleride var neden benım emeğim onlara yar olsun ki.
Aynısı başıma geldi . Kendı emeklerımizle alcagımız evı kayınvalıdem benım ustume yap boşanırsanız H E bişey alamasın dedi kulaklarımla duydum . Dedim sen rüyanda görürsün benım üstüme olucak . Oğlunada zırnık vermem öyle bır durumda dedim . Aslında o sinirden ağzımdan çıkan biir kelimeydi . Ama eşim evi alırken benım üstüme yaptı .
Pardon daha once de denmis canim benim mesaji da dikkate alma.Kayınpeder gibi düşünmüştüm. Ama Kayınbaba demek istemış . paylaşımı maalesef süresi geçtiği için düzenleyemıyorum .
Kadının ekonomik gücü olunca; "kendi paramizla,neyi,nerden alacağımıza eşimle ben karar verebilirim" . diyebiliyor .Ama tek güvencemiz uc bilezik,5 cumhuriyet altınıysa elin oglu " kimin taktiği altını kimden esirgiyorsun?" diyip aliyor altını veriyor babasina da!! Sonra da "babam bize ev aldı " diyor .Ev alırken en büyük duam kimsenin beş kuruşu geçmesin üzerimizeydi,çok şükür öyle oldu.
Böyle eş ailesi falan karışınca al başına belayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?