kbal Grpnar ile hayatn iinden

ya o kizi tanimak zor her resiminde yüzü farkli yani vesikalikta farkli,digerlerinde hepsi birbirinden farkli iste o kadr farkli ki insanlar hep birilerine benzetiyor valla bunlari bulana kadr ikbal bütün fuhus cetelerini cökertecek gibi..hep benziyor diye baskinlar yapiliyor..
ya bence bunlar öldürler yoksa neden cikmasinlar hem biranda bir insan kötü yola düsmez ki ya öncesnde birsey vardir eger varsa bunu demet biliyordur..hadi önce kacti gitti filan ama ablasini neden aramasin kötü amacli kactiysa önceden birsey vardir ya cok karisik birsey..serkan eger denildigi gibi biseküel se neden onunla gitsin..valla bide o burcin midir nedir ona uyuz oluyorum.adami parmaginda oyanatmislar simdide baba kötü oluyor

belki de sekanla ilgili bir sır öğrenmiştir çünkü serkanın üye oldugu anormal siteler varmış

Demette bencede birşeyler var...
İlk baktıgım sıralarda baya celişkideydi...
Kafeye gitmeler vs. yane.. Tuhafffff
Erkeklerin yerine kendi ödemesi. O kadar parasızlık varken :hulya:

Çok tuhaf kızlar...
Saclar o bicim.
Tabiki her bayan kendine bakmalı ama bunalrın bakımları cok itici ve farklı.
Yani bir bayana yakışan bakım degil bunlar...

aynen katiliyorum bence bu 3 kiz biseyler cevirmisler hele o kucukleri sanki yerin altina girmis cikmis cok pis bisey bakin gorun bu isin icinden bu kizlardan 2 si yada 1 cikacak demete bukadar takmam buket gelirse benim bitdigim andir demesi ve o gelecem diye kandiran kizin numarasini gorevlilerden birinden aldigini ve hatta yuzlesdiklerinde 360 derece donmesi ben bunu dusunuyorum bu arayip oyun yapanlarin cogunda demetin parmagi var gibi geliyor bana yinede gunahini almayimda lmaz:

Bakalım bu gün neler olucak

ıkbal hanım duy sesimi lüffen o ercümenti cıkarma ekren karşısına :roflol:
yemin ediyorum tv karşısında kriz geciriyorum.
ıkbal orda kendini dövüyo ben ekran karşısında :roflol:

ayyy serkanin cesedi bulunmus ya zaten belliydi hep serkani suclayici telefonlar geliyordu yazik ya buket mi bisy etti yoksa intihar etti anlamiyorum

ya belliydi zaten.çünkü arabada anormal derecede alkol kokusu varmış alkollü bi insandan normal bi davranış beklenmezki.intihar etti bence bukette korktu kayıplara karıştı yada oda intihar etti cesedi denizde olabilir yoksa arar bi sesini duyururdu.kaybolmadan önce veda edici sözler yazmıştı

Son düzenleme:

ben de katılıyorum aynı fikirdeyim

ya ben liseye giderken tvde bir haber görmüstüm iki sevgili ya da kari koca tam hatrlamiyorum intihar etmek istemisler silahla erkek tetigi cekmiyor kiz cekiyor,kiz ölüyordu erkek kaliyordu..acaba intihar edelim dedi buket cünkü egilimi bir kiz sonrada kendi yapamadi korktu ortadan kayboldu kimbilir..
birde hatrliyorsaniz demet,buket ve serkanin kayboldugu zamanlarda gülendam hanima bir msj atmis..buketi kötülemis ve serkaninda basini yakti diye..sizce demet biliyor olabilir mi? birde acaba öldürdü mü diye sormasi bende süphe uyandirdi

banada demet bişeyler biliyo gibi geliyo.ay bunların yüzünden psikolojim bozuldu be.bide serkanın denizden çıktıktan sonraki resimleri internette varmış baktınızmı.

yok ben bakmadim bakamamda zaten..Allah annesine sabir versin zor seyler ya aman belirsizlik acaba buket ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…