kbal Grpnar ile hayatn iinden

nerden baktın canım merak ettim o kadar kötümüki..
sen nerden girdiğini yaz yinede...

asayiş pol.tr ye gir oradan kayıp ceset sorgulama var tarihi 2008 bay olarak işaretle
Bulunduğu İl / İlçe : İSTANBUL / FATİH Boyu : 1.71 - 1.75
Bulunduğu Gün/Ay/Yıl : 23.11.2008 Ten Rengi : ESMER
Bulunduğu Saat : 12:00 Saç Rengi : SİYAH
Tahmini Yaşı : 35-40 Tütün Bağımlılığı : HAYIR
Tahmini Ölüm Zamanı : BELLİ DEĞİL Alkol Bağımlılığı : HAYIR
Ölüm Sebebi : DENİZDEN ÇIKMA Uyuşturucu Bağımlılığı : HAYIR
Ölüm Şekli : DENİZDEN ÇIKMA Sarılık :
HAYIR
Bulunduğu Adres : FATİH İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHİT VEDAT ULUSOY POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ İDARESİ DAHİLİNDE SAHİL KENEDİ CADDESİ YEDİKULE HAYVAN BARINAĞI KARŞISI SAHİL KISMINDA
Cesede Ait Eşyalar : TAMAMEN ÇIPLAK BİR ŞEKİLDE ÇIKARTILDI
Belirgin İzler (yara, bere leke vb.) : BELİRLİ BİR İZ YOK
Diğer Bilgiler :
SÖZ KONUSU CESET İLİŞKİN SORUŞTURMA NÖBETÇİ C.SAVCISI ABBAS TEMİZ TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTEDİR

yazılı olan resim

ikbal aşayiş kaybolanlar bölümü dedi ama tam bilmiyorum.bende bakamam öbür ölen kızın robot resimlerine baktımda 4-5 gece kabus gibiydi buna hiç bakmıyım.

evet baktım dayak yemiş gibi Allah'ım sen sabırlar ver site kitlenmiş saçları sarı gibi o mu gerçekten acaba

kacıncı sayfada ben gırdım ama goremedım sanırım..

sayfa 4.e kadar geldım ..dıkkatlı bakmadım ondan snaırım goremedım.

ayy kızlar bende merak ettim ama bakmayayım geçen yıl salak gibi girdim oraya önüme gelen cesede baktım 1-2 ay psikolojim bozuldu pikniğe bile gidemedim heryerde ceset var gibiydi ama çatlıycam meraktanda diğer denizden çıkarılan kızıda görmedim ben off :a015:

ne kadar çok sahipsiz kayıp ceset varmış
Ben hala bunun serkan olduğuna inanamıyorum abisi felaket sakin anlatıyor,cesedin saçları çok açık renk ben hala bu işte bi iş olduğunu düşünüyorum kafayımı yedim acaba :1shok:

görmek isteyenler google a girip buket özbudak yazın ilk çıkan facebook adresinde duvar yazılarında resmi koymuşlar herkes görüyo Allah Sabırlar Versin herkese

bakanlar acaba benzetti mi yani dedigi gibi bakanlar ekranda dönen resimden taniyanlar bile anlar dedi dogru mu ?

ay hiç benzemiyor ,gördüm ama o degıl dıye gecmiştim..

yazık ya üzüldüm ,Günahlarını affetsin Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…