kbal Grpnar ile hayatn iinden

ben kesinlikle benzetemedim çokta bakamadım ama saçları çok açık renkti cesedin tabi kendi abisi teşhis ettiyse odur

sakin olması normal aslında hem erkek hemde 1 yıldır arıyolar herşeyi göze almışlar bence kesin odur.birden bire olmadığı için sakin.

sakin olması normal aslında hem erkek hemde 1 yıldır arıyolar herşeyi göze almışlar bence kesin odur.birden bire olmadığı için sakin.

doğru tabi haklısınız ama düşünüyorumda içlerinde azda olsa bir umut yaşıyor bir yerden çıkacak diye bekliyolardır hiç kolay değil tabi :a015:

ya normalde ben tv bile izlemezken nerden takıldım bu programa bilmiyorum.çok tuhaf oluyorum ama meraktan kopamıyorumda.bide ikbal çok dolu bi kadın birazda onun için izliyorum

volkan burcin icin iyi dedi o kücük cadi ya sinir oluyorum..
saglam yerden istihbaratim var arastiriyorum diyordu..kücük aptal kendi basina güya öyle diyerek bisy yapacm sandi ya ben nedense babalari disinda demet,buket ve annesine karsi cok negatif düsünüyorum artik hoslanmiyorum onlardan

kızlar sakın serkanın fotosuna bakmayın ayyyyy valla çok kötü oldummm
ya benziyor gibiii
bence bukette öldüü birlikte intihar ettiler
yada
buket ve serkan arabada bişeyylerrr:) yaparken birileri gelmiş olabilir
serkanı denize atıp buketi çalıştırıyor olabilirler
ama ne olursa olsunn haber veriirdii
ilk ihtimal daha yüksek bence

faceteki fotoğrafları kaldırdılar volkan tvden uyardı çünkü ancak asayişin sitesinde bakılabilir bence bakmayın arkadaşlar

hatta ben artık programı bile izlemek istemiyorum.çok etkileniyorum böyle şeylerden:bbo:

ya kötü oldum bende hani baska programlarda böyle olmuyorum gecen o kizin resimleri herekede ki kizin yani polis resimlerinden olan vardi y bunlari göstermeleri cok etkiliyor sonra ikbal girin bakin dedi..insanlar merak etti sahsen ben kendimde o cesareti bulup giremem..erkek arkadasim polis sinavian girecekti bende bilgi almak icin geziyordum orda kayip resimleri vardi bakamamistim hatta cok korkmustum ya o sogukluk tuhaf birsey..birde sürekli resimde görüyorduk ekranda duruyo böyle ölüm haberide tuhaf geliyor tanimasakta sanki o resimler döne döne ekranda ölmemis gibi geliyordu...
birde serkan in biseksüel olayinda ikbal birsey dedi neden buketle konusmalari yok o seylerde dedi ya ileti gecmisinden almis anladigim kadariyla,erkek msnlerine neden bakmis onu kopyalamis cok tuhaf geliyor hani gecmiste herkesin adresi var ona tiklayip aciyorsn en azindan benim gecmisimde böyle ya ne bileyim hersey bu sir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…