kbal Grpnar ile hayatn iinden

bende asayişten bakacaktım..sayfa baya açılmadı..sonra da açılmadan vazgeçip kapadım valla :bbo:

ayy bende bu herekedeki kizi nerde gördüm o resmi diyordum evet ya bu o kiz hatta basörtülü resmide vardi..ya bugün kardesimin facebookundan buket icin yapilan sayfaya girdim ama kimin yaptigi bilmiyorum birisi yazmis demet kendine hayran sayfasi acmis diye birde ordaki resmini gördüm allahim ya bacin yok ortada hala neler yapiyor..eger kendi bilgisi disindaysa bile elbette biliyor kapatirabilirdi sikayet butonuna basinca kapatiyorlar

çok mu kötü yahu..sen hemşireyken etkilendiysen ben ölürüm herhalde :1ninca:

ben çok tırsarım böyle şeylerden aslında ama meraktanda çatlarım,şimdi kimliği belirsiz cesetler cümlesi bile insanın kanını donduruyooo ne bilimm çok soğukk bi site girmeden kalbim atıyoo geçen yıl tövbe etmiştim ama dayanamadım bi dahada girmek nasip olmasın hiçbirimize allahım sen koru yarabbim :Saruboceq:

ya bu kadının cesetı tee ne zaman bulunmustu ve bu kadının ailesini Muge anlı da arıyordu ..

ama kımse cıkmayınca ,konu kapanmıstı..olabılır sankı gözler benzıyor ,yüz seklıde ..

serkan'a baktım ben ,kötü olmuş ,üzüldüm ,ama benzetemedım hıc

Son düzenleme:
on41 ya link verme hani direk o sayfayi acacak bi link birden basarim filan ayyy cok ürktüm zaten su herekedeki kiz cok etkilemisti beni Allahim iyileri cikar karsimiza Rabbim

amin canım yaa.. hayatta hep bizim gibiler var sanıyoruz ama caniler ve şerefsizler çoğalıyo günden güne..

bu hereke de kı kız da 20 lı yaslarda ve denızde bulunmustu ama parcalanmıstı ..

hamıleydı 4 aylık..

serkan da denizde bulundu ..

ayy ne kötü..

zaten o yüzden dna istediler buket olabilir diye.. ama adli tıp raporu araştırmalarında kız,buket kaybolmadan önce ölmüş

kizlar yanlis olur mu bilmem googleda gerzken buldum bu burcinin kayip sitesini ve orda serkanin ablasi olan kisi birseyler yazmis morglarda aradikalrini hemde 14 ekimde kopyalasam yanlis olur mu acaba ordaki yazismalari

kizlar yanlis olur mu bilmem googleda gerzken buldum bu burcinin kayip sitesini ve orda serkanin ablasi olan kisi birseyler yazmis morglarda aradikalrini hemde 14 ekimde kopyalasam yanlis olur mu acaba ordaki yazismalari

ayy link versene cnm, merak ettim..

sibell asayiş kayıp cesetler yaz google a

google dan serkanın resmini arattır canm.. muzaffer serkan esen -buket fln yaz.. açtın mı yahu akannehir cesarete bak bu saatte :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…