- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi gulbeseker
-
google dan serkanın resmini arattır canm.. muzaffer serkan esen -buket fln yaz.. açtın mı yahu akannehir cesarete bak bu saatte :1ninca:
ben ilk anda bakmisdim resme aslinda azda olsa benziyor ama sunu goz onunde bulundurun cenesi kirilmis disleri kirilmis ve su altinda kalmis deniz suyu tuzlu oldugundan dolayi ceset disari cikarildigi anda cok cabuk bir sekilde deforme oldugunu biliyorum , ayrica ben ilk zamanlarda demisdimki serkan oldu diye ve halen ayni fikirdeyim kiz tarafin bu isde parmaklarinin oldugunu.Birde volkan cok sakin cok sogukdu deniliyor ya benim esiminde basinda bu tur bir olayin icinde bulundu ablasini esi oldurup kanala atmis ve sonrasi ablaniz kayip evden kacdi diye aramalar yaptiriyor burda sanslilarki burda ihbar olayi buyuk oldugundan bir haftanin icinde kanaldan ablasinin cesedini buluyorlar ve diger ablasi annesi babasi yani tum aile derki esim hic aglayamamis gayet sogukmus olayin sokuyla idrak edemiyorlar o yuzden ben volkanin o durumuna takili kalmiyorum bazen erkeklerde bu oluyor ve esim nezaman izine gitti ve ablasinin mezarini goruyor ozaman isde bende yanindaydim agliyor hepside dedi esim icin ilk defa aglayabildi dediler , birde bugun face de gurubu bugunki yayin boyunca takip etdim hic bir ozbudak ailesinden biri bas sagligi veyahut teseli edecek hic bir cumle kelime yok yazmamislar buda supeli bir durum ben iyice bunlardan supeleniyorum allahim bana gunah yazmasinda yabani yabanciyi oldurmuyor yine yapan varsa yakinindan baskasi cikmiyor genelde olaylara bakarsanizda hep o sekilde oluyor bakalim simden sonra neler olcak cinayet masasi ele aldi artik guluzar ozturkun olayi gibi cabuk cozulecegine inaniyorum ( aileden supelenme nedenim halen buketin kullandigi pc yi polise teslim etmemisler 2. de bide pc yandi denmis bugun ikbal biraz o konun uzerine gidince muzaffer bey sert cikismya basladi ya lafimi kesip durmayin beni konusdurmuyacaksaniz vs..... sozler kullanmaya basladi CADIARZU
intihar etmiş olsa çenesi dişi kırılmaz ayrıca çırılçıplak atlamaz suya bencemirmirmirmirbu arada çok kötü grip oldum zorla uyumaya çalıştım ama sabaha kadarda serkan ve buketle uğraştım her daldığımda onları gördüm rüyamda
kızlar resimi nerde buldunuz bnde baakcam ama bulamadım hayrınıza bi link atı verin
resimlerin yerini buldum ama cesaret edip de bakamadım... yoksa günlerce aylarca aklımdan çıkmaz...
çünkü ben bir kere komşumuzun cenazesini görmüştüm kalp krizi geçirmiş ve saatlerce güneşin alnında kalmıştı. onun yüzünü de tesadüfen görmüştüm torunlarına açmılardı ben de çocuklarım inşallah yanında değildir diye bakınırken görmüştüm sonra aylarca psikolojik tedavi gördüm... ve bazan hala korkarım...
arkadaşlar serkan olduğu idda edilen cesetin bulunduğu sayfa şu mafoldumben
http://www.asayis.pol.tr/kbcresim.asp?id=1156
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?