kedicik

Veterinere goturun et parcasi gibi birşey sanirim kendi daha yavru olduğu için saglikli gebelik olmamis bence vakit kaybetmeden veterine doğru yola cikin gelişmelerden de haberdar edin lutfen

Birsey sorcam. Dogum yapan kedinin yanina gidilmiyor mu?

Vay edepsiz. Kendi yavru, yavru doguruyor ha! (Tamamen espri)

Canim benim kiyamam. Zaten yavru ise kim bilir nasil aci cekiyordur. InsaALLAH rahat dogum yapar.
Sonucu merakla bekliyorum.

Yine kahvede dir hayirsiz..

Saka yapiyorum hosuma gitti yorumun..

Umarim baska sikintisi olmaz minigin..Veterinere goturebilirsen iyi olur..
Kahvede olsa iyi,baska kedilerle takiliyordur:)ufff aman ya ne biliyim hersey kadinin başına geliyor.belgesel izlerkende genelde dişiler mağdur.Bu konuda bir penguenleri begeniyorum

Kahvede olsa iyi,baska kedilerle takiliyordur:)ufff aman ya ne biliyim hersey kadinin başına geliyor.belgesel izlerkende genelde dişiler mağdur.Bu konuda bir penguenleri begeniyorum

Vayy capkin

Guldurdun bu satte Allah da seni guldursun.

Haklisin ama her turde cefayi ceken kadin

Benim de en cok uzuldugum disi aslanlar,lider degisince digerinden olan yavrularin oldurulmesi,ve zavalli annelerin caresizligi..

Vayy capkin

Benim de en cok uzuldugum disi aslanlarin lider degisince digerinden olan yavrulari oldurmesi,ve zavalli annelerin caresizligi..
Onlari hic soyleme ya,erkek aslanlarin hic bise yapmadan kasılıp oturmasi yokmu?sinir oluyorum.zaten yiyeceğide dişi aslan getiriyor.niye aslan ormanin krali oluyor anlamiyorum.bir iki dovuşuyor o kadar.bence heryerde kral kadindir

Vayy capkin

Benim de en cok uzuldugum disi aslanlar,lider degisince digerinden olan yavrularin oldurulmesi,ve zavalli annelerin caresizligi..
Amin canim senide güldürsün insallah:))

Kendi kücük olduğundan bence olmadı acil iki kedinide kısırlaştır hayvanlarada eziyet bu sıcaklarda
Kisirlastirma gecici olarak olabiliyormu?surekli olunca. Ben ona karsiyim. o hayvanlarinda o duyguyu tatmalarina ihtiyacı var.yavrularina o kadar guzel bakip ilgileniyorlarki,bazi annelerden binlerce kat iyi,

Ah kıyamam daha çok kucukmuş.canım yaa.
Aynen yaa çok zor en son esim bana dedi sen hamilrsin gelme dedi yarın bodrumu temizlicek çok kokuyordu Allah bütün canlılara yardım etsin suan üzgün üzgün yatıyordu en son bakalım canlı doğan olacak mi umutluyum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…