- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi sevilay1984
-
benim kedim tek dogurmustu olabiliyor öyleKediniz yavru oldugu icin düşük mu yaptı ki,bir tanemi yavru daha cok olmasi lazim degilmi tek doguran kedi pek görmedim
Ayy kiyamam ben ona ya,kadin olmak heryerde zor.acaba ne hissediyordur.babasi dersen ortada yok
Sadece birtane var esim sabaha kadar birtane daha gelir diyorKediniz yavru oldugu icin düşük mu yaptı ki,bir tanemi yavru daha cok olmasi lazim degilmi tek doguran kedi pek görmedim
Kahvede olsa iyi,baska kedilerle takiliyordur:)ufff aman ya ne biliyim hersey kadinin başına geliyor.belgesel izlerkende genelde dişiler mağdur.Bu konuda bir penguenleri begeniyorumYine kahvede dir hayirsiz..
Saka yapiyorum hosuma gitti yorumun..
Umarim baska sikintisi olmaz minigin..Veterinere goturebilirsen iyi olur..
Biryerde oturuyor zavallım inşAllah toparlar hemenAyy kiyamam ben ona ya,kadin olmak heryerde zor.acaba ne hissediyordur.babasi dersen ortada yok
Karnina dokundugunuzda belli olmuyormu. Sokakta hamile bir kedi beslemistim.karninda yavrulari kipir kipirdiSadece birtane var esim sabaha kadar birtane daha gelir diyor
Bende hamileyim psikolojim bozuldu tabikide zor zorzavallı kediciğin yaşadıklarını okuduktan sonra Hamile olarak şu an doğumdan tırstım
Kahvede olsa iyi,baska kedilerle takiliyordur:)ufff aman ya ne biliyim hersey kadinin başına geliyor.belgesel izlerkende genelde dişiler mağdur.Bu konuda bir penguenleri begeniyorum
Onlari hic soyleme ya,erkek aslanlarin hic bise yapmadan kasılıp oturmasi yokmu?sinir oluyorum.zaten yiyeceğide dişi aslan getiriyor.niye aslan ormanin krali oluyor anlamiyorum.bir iki dovuşuyor o kadar.bence heryerde kral kadindirVayy capkin
Guldurdun bu satte Allah da seni guldursun.
Haklisin ama her turde cefayi ceken kadin
Benim de en cok uzuldugum disi aslanlarin lider degisince digerinden olan yavrulari oldurmesi,ve zavalli annelerin caresizligi..
Amin canim senide güldürsün insallah:))Vayy capkin
Guldurdun bu satte Allah da seni guldursun.
Haklisin ama her turde cefayi ceken kadin
Benim de en cok uzuldugum disi aslanlar,lider degisince digerinden olan yavrularin oldurulmesi,ve zavalli annelerin caresizligi..
Kisirlastirma gecici olarak olabiliyormu?surekli olunca. Ben ona karsiyim. o hayvanlarinda o duyguyu tatmalarina ihtiyacı var.yavrularina o kadar guzel bakip ilgileniyorlarki,bazi annelerden binlerce kat iyi,Kendi kücük olduğundan bence olmadıacil iki kedinide kısırlaştır hayvanlarada eziyet bu sıcaklarda
Aynen öyle ama o et parçasını görünce bir hamile olarak icim cız ettiKendi kücük olduğundan bence olmadıacil iki kedinide kısırlaştır hayvanlarada eziyet bu sıcaklarda
Aynen yaa çok zor en son esim bana dedi sen hamilrsin gelme dedi yarın bodrumu temizlicek çok kokuyordu Allah bütün canlılara yardım etsin suan üzgün üzgün yatıyordu en son bakalım canlı doğan olacak miAh kıyamam daha çok kucukmuş.canım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?