kedicik

Kisirlastirma gecici olarak olabiliyormu?surekli olunca. Ben ona karsiyim. o hayvanlarinda o duyguyu tatmalarina ihtiyacı var.yavrularina o kadar guzel bakip ilgileniyorlarki,bazi annelerden binlerce kat iyi,
Geçici olmaz kediler doğurdukça ömürleri kısalıyor onlar için çok iyi kısırlaştırma hem çifleşmek için koşturup araba altında kalma yaralanma gibi şeyler yaşamıyorlar en azından

Benimde kedim 9 aylıkken hamile kalmıştı. Kendi de Karnı da küçücüktü ama 5 yavru doğurdu. Hepimiz şok olmuştuk fakat ilk yavru ölü doğmuştu. Doğum boyunca yanında kaldım başını okşadım ve son yavrusunu temizleyecek hali kalmadığı için ben temizledim. Hepsi de çok tatlıydı.
Bence kedinizi bir veterinere götürün. Normal görünmüyor çünkü. Bizim ölü Doğan yavrumuz bile tamamen oluşmuştu.

Aradım veterineri bana asilatmak için getirdiğin gri kediyse daha kendisi yavru dedi ciftlestikleri ondan büyükse yani yaşliysa böyle şeyler olur dedi derhal temizleyin ve kedinizi oradan uzaklastirin psikolojisi bozulabilir dedi not; ciftlestikleri hep öküz gibi kedilerdi ben kovaliyordum onlar geliyordu ah su mart ayı yokmu inşAllah diğer dişi kedim karnı büyük olan sağ salim dogurur

Kisirlastirma gecici olarak olabiliyormu?surekli olunca. Ben ona karsiyim. o hayvanlarinda o duyguyu tatmalarina ihtiyacı var.yavrularina o kadar guzel bakip ilgileniyorlarki,bazi annelerden binlerce kat iyi,

sonra da etrafta başka kedi yoksa o büyüttükleri yavrularla çiftleşip ensest yapıyorlar :/

Götürdük temizlenmiş kendi kendine çıkarmış herşeyi bol bol sivi verin toparlasin kendini dedi suan bitkin 3 tane çıkarmış en sonuncusu büyüktü baya onuda gömmüş esim buldu onları bahcemize gömdük kızımı getirdim erkek kedi hemen boğuşmaya kalkışıyor yazık mecali yok bağırdı mecburdum çay tabağını lakirt diye Firlattim erkege kocaman cikmis tepesine e benim kedide içeri odasına çağırıyorum diğer dişim gibi yok girmior halsiz:/

Götürdük temizlenmiş kendi kendine çıkarmış herşeyi bol bol sivi verin toparlasin kendini dedi suan bitkin 3 tane çıkarmış en sonuncusu büyüktü baya onuda gömmüş esim buldu onları bahcemize gömdük kızımı getirdim erkek kedi hemen boğuşmaya kalkışıyor yazık mecali yok bağırdı mecburdum çay tabağını lakirt diye Firlattim erkege kocaman cikmis tepesine e benim kedide içeri odasına çağırıyorum diğer dişim gibi yok girmior halsiz:/

suan cok uzuldum fotograf atmissinizdir diye bakmaya geldim ne gordum ama neyseki anne iyiymis onada şükür bu sicaklar da onun da isi zor bizim bile halimiz yokken o simdi nasil bitkindir kiyamam bir an once iyilesir ayaklanir insallah ☺

3üde ölümü doğdu

3üde ölümü doğdu
Evet birtane attim geceden çekilme sabaha kadar bodrumda kaldı birtane daha çıkartmıştı gece çıkıp baktığımda o daha buyuktu bedeni felen olusmus gozleri felen ama bacaklari felen degildi yanindada plasentasi sabah temizlerken bi baktık büyük boy birtane çıkartmış sisman gibi onuda gömmüş zaten hemen bahceme saldik rahat rahat gezinsin toparlasin diye

Bahçeye mi saldınız? Şu an sizin kız öyle bir koku yayıyor ki, bütün erkek kediler başına üşüşecek. Rica ediyorum çocuğu içeri güvenli bir yere alın, bu şekilde toparlanamaz.
Hiç bilmiyordum peki tövbe tövbe küçük emrah misali gelip geçen pesimden içeri girdi zaten ev sıcak olduğu için sevmiyor belkide ama aldım içeri fark ettim erkek kedileri

Yeni doğum yapmış kedi bir nevi yaralı olur. Dışarı bırakmanız hem enfeksiyon riskini arttırır hem de kendini güvende hissetmediği için bulundugu ortamı terkedebilir. Aksine evde sakin bir ortamda olması gerekiyor. Bir de şu an erkek kediler onu rahat bırakmayacağı için henüz yaralı haldeyken çiftleşmeye zorlanabilir. Doğumu da niye evinizin bir köşesinde değil bodrumda yaptığını anlamış değilim. Kendini güvende hissettiği ortamda yapması gerekiyordu. Sonuçta evladınız gibi seviyorsanız doğum da olsa ortalığı kan da götürse her koşulda birlikte olmak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…