- 20 Ocak 2010
- 48.875
- 189.462
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Geçici olmaz kediler doğurdukça ömürleri kısalıyor onlar için çok iyi kısırlaştırma hem çifleşmek için koşturup araba altında kalma yaralanma gibi şeyler yaşamıyorlar en azındanKisirlastirma gecici olarak olabiliyormu?surekli olunca. Ben ona karsiyim. o hayvanlarinda o duyguyu tatmalarina ihtiyacı var.yavrularina o kadar guzel bakip ilgileniyorlarki,bazi annelerden binlerce kat iyi,
Aradım veterineri bana asilatmak için getirdiğin gri kediyse daha kendisi yavru dedi ciftlestikleri ondan büyükse yani yaşliysa böyle şeyler olur dedi derhal temizleyin ve kedinizi oradan uzaklastirin psikolojisi bozulabilir dedi not; ciftlestikleri hep öküz gibi kedilerdi ben kovaliyordum onlar geliyordu ah su mart ayı yokmu inşAllah diğer dişi kedim karnı büyük olan sağ salim dogururBenimde kedim 9 aylıkken hamile kalmıştı. Kendi de Karnı da küçücüktü ama 5 yavru doğurdu. Hepimiz şok olmuştuk fakat ilk yavru ölü doğmuştu. Doğum boyunca yanında kaldım başını okşadım ve son yavrusunu temizleyecek hali kalmadığı için ben temizledim. Hepsi de çok tatlıydı.
Bence kedinizi bir veterinere götürün. Normal görünmüyor çünkü. Bizim ölü Doğan yavrumuz bile tamamen oluşmuştu.
Kisirlastirma gecici olarak olabiliyormu?surekli olunca. Ben ona karsiyim. o hayvanlarinda o duyguyu tatmalarina ihtiyacı var.yavrularina o kadar guzel bakip ilgileniyorlarki,bazi annelerden binlerce kat iyi,
Götürdük temizlenmiş kendi kendine çıkarmış herşeyi bol bol sivi verin toparlasin kendini dedi suan bitkin 3 tane çıkarmış en sonuncusu büyüktü baya onuda gömmüş esim buldu onları bahcemize gömdük kızımı getirdim erkek kedi hemen boğuşmaya kalkışıyor yazık mecali yok bağırdı mecburdum çay tabağını lakirt diye Firlattim erkege kocaman cikmis tepesine e benim kedide içeri odasına çağırıyorum diğer dişim gibi yok girmior halsiz:/Son durum ne?
Götürdük temizlenmiş kendi kendine çıkarmış herşeyi bol bol sivi verin toparlasin kendini dedi suan bitkin 3 tane çıkarmış en sonuncusu büyüktü baya onuda gömmüş esim buldu onları bahcemize gömdük kızımı getirdim erkek kedi hemen boğuşmaya kalkışıyor yazık mecali yok bağırdı mecburdum çay tabağını lakirt diye Firlattim erkege kocaman cikmis tepesine e benim kedide içeri odasına çağırıyorum diğer dişim gibi yok girmior halsiz:/Son durum ne?
Kusura bakmayin yazdim:)Musait oldugunuzda kedicigin durumu hakkinda bilgi verebilir misiniz cok meraktayiz. Sevgiler
3üde ölümü doğduGötürdük temizlenmiş kendi kendine çıkarmış herşeyi bol bol sivi verin toparlasin kendini dedi suan bitkin 3 tane çıkarmış en sonuncusu büyüktü baya onuda gömmüş esim buldu onları bahcemize gömdük kızımı getirdim erkek kedi hemen boğuşmaya kalkışıyor yazık mecali yok bağırdı mecburdum çay tabağını lakirt diye Firlattim erkege kocaman cikmis tepesine e benim kedide içeri odasına çağırıyorum diğer dişim gibi yok girmior halsiz:/
Evet birtane attim geceden çekilme sabaha kadar bodrumda kaldı birtane daha çıkartmıştı gece çıkıp baktığımda o daha buyuktu bedeni felen olusmus gozleri felen ama bacaklari felen degildi yanindada plasentasi sabah temizlerken bi baktık büyük boy birtane çıkartmış sisman gibi onuda gömmüş zaten hemen bahceme saldik rahat rahat gezinsin toparlasin diye3üde ölümü doğdu
Hiç bilmiyordum peki tövbe tövbe küçük emrah misali gelip geçen pesimden içeri girdi zaten ev sıcak olduğu için sevmiyor belkide ama aldım içeri fark ettim erkek kedileriBahçeye mi saldınız? Şu an sizin kız öyle bir koku yayıyor ki, bütün erkek kediler başına üşüşecek. Rica ediyorum çocuğu içeri güvenli bir yere alın, bu şekilde toparlanamaz.
Estagfirullah ne kusuru :) tesekkurler merakta birakmadiginiz icin. Kedicik insallah kisa zamanda toparlar, cok zor bir durum oldu onun icin.Kusura bakmayin yazdim:)
Aynen öyle canım Allahtan iştahı var yiyor toparlar ins:))Estagfirullah ne kusuru :) tesekkurler merakta birakmadiginiz icin. Kedicik insallah kisa zamanda toparlar, cok zor bir durum oldu onun icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?