• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediler

Evet bende düşündüm ama kendim uyarınca bile sanki haklılarmış gibi çemkirmeye başlıyorlar. Mesela balonla vuran çocuğu uyardığımda annesi 'balon ya acıtmaz zaten' falan dedi... kömürlükten başka koyabileceğim başka bir yer yok maalesef..
Sen o kadinin kafasina vur balonla bakalim ne hissedecek. Gercekten ne kadar salak insan var ya. Bunlarin yetistirdigi cocuk topluma karisacak bir de offff.

Son düzenleme:
Balkonunuz var mı ? Koyun oraya ona da karşı çıkmaz heralde
Bende şuan 4 yavru var üstelik alerjimde var bahçede yaşıyolarda anneleri ölünce aldım ağzımı yüzümü kapatıp besliyorum
2 tanesine yuva buldum ama biraz büyüsünler verebilir miyim bilmiyorum
Balkonumuz kapalı.. genelde orada yemek yediğimiz için sanmıyorum.. biraz alıştıktan sonra zorlanmaz mısınız vermekte:)

Şimdi baktım bulunduğun ile İstanbul'da yaşıyorsun umarım duyarlı insanlar çıkar gerçekten sopa ile dövme olayı kalbimi sıkıştırdı hayvan ve çocuklar konusunda çok hassasım
çok teşekkür ederim gerçekten, umarım öyle olur.. bende görünce şok oldum gerçekten..

Sahiplendirilene kadar basina bir sey gelebilir. Bir de gelip ellerine falan alirsa diger insanlar anneleri dislayabilir yavrulari. Bence belediyeyi arayip siddet uygulamaya calisan insanlar oldugunu soyleyip almalarini rica etsen alir belediye ve su an bir zarar gormelerinden daha iyi. Lutfen sonucu bize de bildir.

Sahiplendirilene kadar basina bir sey gelebilir. Bir de gelip ellerine falan alirsa diger insanlar anneleri dislayabilir yavrulari. Bence belediyeyi arayip siddet uygulamaya calisan insanlar oldugunu soyleyip almalarini rica etsen alir belediye ve su an bir zarar gormelerinden daha iyi. Lutfen sonucu bize de bildir.

İlanı verip yarına kadar bekleyeceğim, baktım olmuyor artık dediğiniz gibi yapacağım.. Tabii bildiririm..

Balkonumuz kapalı.. genelde orada yemek yediğimiz için sanmıyorum.. biraz alıştıktan sonra zorlanmaz mısınız vermekte:)

Yakınınızda veteriner varsa onunla konuşun oraya gelenlerden sahiplenmek isteyen olma ihtimali çok yüksek.
Bitanesiyle aşk yaşıyorum çok açık duman rengi o kalsın istiyorum ama evin içine alma ihtimalim yok
Bulunduğum yer ciddi anlamda hayvansever biyer balkonda gören konşular bile sıraya girdi ben alıyım, isteyen var vs alışma kısmını atlarsak evleri olucak görme şansım var

Ya çevrenizde şey yok mu tam bilgim yok ama kedi evleri var böyle büyük baya belediyeler yaptırıyor sanırım
Bulunduğum ilçede yok diye biliyorum, ilçe dışınada çıkma ihtimalim yok bu miniklerle. Zaten dokundurtmuyorlar bile kendilerine. Hemen tıslamaya başlıyorlar.. Teşekkür ederim ilginiz için..

Yakınınızda veteriner varsa onunla konuşun oraya gelenlerden sahiplenmek isteyen olma ihtimali çok yüksek.
Bitanesiyle aşk yaşıyorum çok açık duman rengi o kalsın istiyorum ama evin içine alma ihtimalim yok
Bulunduğum yer ciddi anlamda hayvansever biyer balkonda gören konşular bile sıraya girdi ben alıyım, isteyen var vs alışma kısmını atlarsak evleri olucak görme şansım var
Bu da aklıma gelmemişti, giderim birazdan veterinerede.:) Keşke bizim mahalledekilerde böyle olsa.. umarım en iyisi neyse o olur onlar için:)

Merhabalaar. Çok vaktinizi almadan, hemen konuya gireceğim.
Evin önündeki kömürlüğe kedi yavrulamış. Böyle sevimli mi sevimli 3 tane yavru gördüm sabah kalktığımda. Rahat rahat çıkabilsinler diye çöpün kapağını kapatıp giriş çıkış yerlerinin önüne koydum, çöpün üstüne de bir kaba süt diğer kaba su koyup bıraktım. Buraya kadar her şey tamam. Kediciklerde arada bir yemeklerini yiyip oyun oynamaya çıkıyorlar falan.
Gelelim asıl probleme..
Ya inanamazsınız gelen geçen herkes bu kedilere bulaşıyor. Sabahtan beri görebildiğim kadarıyla 3 kişiyi uyardım. Bir tanesi vermiş torunun eline sopayı, torunu da kedilere vuruyor. Diğeri kızıyla gelmiş kızının elinde balon kedilere vurmaya çalışıyor o balonla. Diğeri ufak bir çocuk kedileri çağırıp vuruyor yine. Ben gördüğümü uyarıyorum ama yarın okula gideceğim. Ve hafta içi her gün 8'den 4'e kadar okulda oluyorum. Benden başka bir abla var kedilerle ilgilenen, sanırım onunda işi var. Düşünüyorum düşünüyorum aklıma bir şey gelmiyor. Ben okuldayken bu kedilere zarar gelmesini engellemek için yapabileceğim bir şey var mı?
Yaşama saygı yok. Hayvanlara şiddette insanların sevgisizliğin dışa vurumu. Ben eve almanıza taraftar değilim. Beton yığınları kedilerin yaşam alanı olamaz. Evcilleştirmek ne kadar hayvan doğasına uygun emin değilim. Barınak tarzı bir yere verilemez mi?

Yaşama saygı yok. Hayvanlara şiddette insanların sevgisizliğin dışa vurumu. Ben eve almanıza taraftar değilim. Beton yığınları kedilerin yaşam alanı olamaz. Evcilleştirmek ne kadar hayvan doğasına uygun emin değilim. Barınak tarzı bir yere verilemez mi?
Sahiplendirmeye çalışacağım, eğer başaramazsam barınağa vereceğim artık... Teşekkür ederim yorumunuz için:)

Etraftaki esnaf halkından filan da gözkulak olmalarını rica edebilirsiniz belki.

Eve almaya diretseniz bir süre sonra anneniz de sever. Valla 5.katta oturuyorum. Sırf kedişlerim için tel yaptırdık. 6 tane kedim vardı , 4 tane kaldı maalesef. Hepsini ayrı ayrı zamanlarda sokaktan buldum. Hepsi benim evladım..
Sorunun alternatif çözümlerine gelince, apartmanda yaşıyorsanız apartmana alın komşular birşey demezse. Barınaklara kedileri alırken çok mırın kırın ediyorlar, o biraz zor. Onun dışında büyüdüler diyelim maalesef karda kışta pek yaşama şansları olmuyor. Tek çözüm korunaklı bir yere almak veya sahiplendirmek.

Eve almaya diretseniz bir süre sonra anneniz de sever. Valla 5.katta oturuyorum. Sırf kedişlerim için tel yaptırdık. 6 tane kedim vardı , 4 tane kaldı maalesef. Hepsini ayrı ayrı zamanlarda sokaktan buldum. Hepsi benim evladım..
Sorunun alternatif çözümlerine gelince, apartmanda yaşıyorsanız apartmana alın komşular birşey demezse. Barınaklara kedileri alırken çok mırın kırın ediyorlar, o biraz zor. Onun dışında büyüdüler diyelim maalesef karda kışta pek yaşama şansları olmuyor. Tek çözüm korunaklı bir yere almak veya sahiplendirmek.
Diretsemde kabul edemez birazda zorunluluktan.. Ameliyat oldu, enfeksiyon kapma riski falan var. kabul etmez yani.. keşke herkes sizin gibi olsa:) Barınağa almazlarsa artık sahiplendirmek için uğraşacağım yeniden. teşekkür ederim yorumunuz için

Diretsemde kabul edemez birazda zorunluluktan.. Ameliyat oldu, enfeksiyon kapma riski falan var. kabul etmez yani.. keşke herkes sizin gibi olsa:) Barınağa almazlarsa artık sahiplendirmek için uğraşacağım yeniden. teşekkür ederim yorumunuz için

Aaa bakın yorumları okumadım önerdiler mı bilmiyorum da, bazı veterinerler yavru kedileri alıp sahiplendiriyorlar. Mesela kedilerimin veterineri yapıyor. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama adresini verebilirim size.

Ey güzel insan sen ne kadar korusan beslesen özen göstersen ya da bu dünyanın sadece bize ait olmadığını bilerek yaşasan da bu kadar bencil insan oldukça bu kirli dünyada ne yazık ki bu masum yavruları yeterince koruyamıyoruz.
Sorarım o insanlara sizin çocuğunuza öyle sopa balon vs. ile dokunsalar(vurmaktan bahsetmiyorum bile) nasıl canınız yanar.
Neyse söylenecek çok söz var ama....
Nacizane fikrim eğer kendinize ait bir kömürlüğünüz varsa orayı temizleyip onara okuldan gelene kadar bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz.Eğer eve çıkarmanıza izin vermiyorlarsa.En azından biri sahiplenene kadar.Umarım herşey güzel sonuçlanır.
Sevgiler... :KK36:
:KK39:

Aaa bakın yorumları okumadım önerdiler mı bilmiyorum da, bazı veterinerler yavru kedileri alıp sahiplendiriyorlar. Mesela kedilerimin veterineri yapıyor. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama adresini verebilirim size.
Evet söylendi, buradaki veterinerlerden birine gideceğim.. Sahiplendirme, barınak vs. hiçbiri olmazsa size mesaj atarım adres için

Back
X