Kedim evden atılıyor

Bende hep onun hayalini kuruyorum canım aslında erkek arkadaşımın evi var biz orda yaşicaktık ve bende ev sahibi kızar diye bi saçmalıkla uğraşmicaktım ama bana evi erkek kardeşime bırakıcam biz kiraya çıkıcaz dedi şoka girdim ne söylediysem ikna edemedim inşallah ev sahibimiz anlaşıylı biri olurda bende kızıma kavuşurum

Son durum ne kediyi verdini mi mycat arkadaşınıza?
İnşallah onun evindeki kedi ile uyum sağlar :/
Bir de... Kedinizi kısırlaştırın lütfen

Allah belasını versin, son yazdıklarından sonra dayanamadım, yazmayacaktım baban diye ama işte gözlerim doldu okurken, dövüyormuş falan...bak gör çekeceği var onun...

Kedin için çok sevindim sahiplenen arkadaştan Allah bin kere razı olsun okurken ağladım..

Baban için birşey yapamıyorsun ama eş adayını bir gözden geçir bence.. onunda pek aşağı kalır yanı yok gibi..

Evet canım oda çok ailesini tutuyor ama onada bir plan yaptım kendimden hiç birşey kısmicam nasıl yaşıyorsam şu an çalıştığım için herşeyimi alıyorum o zaman bunları o almak zorunda kalıcak beni çalıştırmicakmış zora gelince kendisi ailesine karşı olucak ben kötü olmicam o kendisi görücek herşeyi, kızımı her zaman kısırlaştırmak istedim kızgınlığa girdiğinde hep geceleri uyumadım başında sakinleştirdim kısırlaştıramamamında sebebi babamdı onu kısırlaştırırsan allahta sana çocuk vermez deyip durdu senin günahını ben çekemem evin bereketi gider dedi kısırlaştırırsan getirme dedi o yüzden bebeğim o kadar geceler uykusuz bağırdı durdu sonrada bu azdı camiye atalım dediler kindarr sana asla kızmadım sonuna kadar haklısın bende akşam hep allaha dua ettim bunların bedelini ödesinler diye kısırlaştırmasını mycat arkadaşımız aldıktan sonra yapıcaz kendisi dün çok önemli bir işi olduğundan gelemedi bende babamdan izin istedim verdi ama o ne bağırmalar annem gene tansiyonu çıktı yattı kaldı öyle bir gün daha kalıcak diye kendisini yırttı sanki benim bebeğim ona birşey yapıyor uslu uslu yatıyodu geldi gene kovaladı sabah bende odama götürdüm sevdim uyuttum annem akşama kadar ben onu kuricam dövemez dedi bende dua ediyorum inşallah sağ sağlim teslim edicem mycat arkadaşımıza

Nasıl olsun canım saymadığı laf kalmıyor çocukken sağlam dayak yerdim artık pencerelere yakın durup bağırdığımda komşular duymasın diye birşey yapamıyor bana herşey yasak tesettürlü değilim ama onların giydiklerinden bile giyemiyorum ki mesela ufak topuklu bir ayakkabı hayır giyemezsin, tesettürlü arkadaşlar bilir arkasında fiyonk şekli olan bir trençkot aldım çöpe gitti ya en basiti pazara gidicem pazar arabamı kullanmam yasak sebep: dikkat çekermişim saçıma renkli toka takamam saçım hep toplu olmak zorunda örsem bile yada tepeden topuz yapsam hemen sevgilinlemi buluşmaya gidiyorsun der. Giydiklerim farklı renklerde ama hep aynı nasıl bir erkek üzerine tşösrt kot spor ayakkabı geçirir öyleyim sadece renkler değişiyor öyle her renkte yasak makyajdan söz etmiyorum dudağım çatlasa krem sürsem parlatıcı sürmüşsün olur odam ben yokken didik didik aranır aman bu kızın gözü açılmasın sevgilisi buna bişey yollamış mı sevgilim olması hep yasaktı arkadaşlardan hiç bahsetmiyorum dayımla konuştuğumda bile tavır alan insanlardan bunları beklemek zaten bir garip buraya kadar namus timsaliler değil mi peki neden

ben mağazada çalıştığımda gece 11:30larda aksaray istanbul gibi bi yerden evime gelmeye çalışırken önüme para atan adamlardan beni korumak için neden gelip beni almadılar ya müslümansınız delikanlısınız ya neden bana patronum asılıyor orda çalışamam dediğimde neden sen kendi kendine uydurmuşundur deyip kendinizi kandırdınız işten çıkıncada evde kovaladınız

Kendi evladına bunları yapabilen bir insandan benim bebeğime karşı merhametli davranmasını beklemek onu eve getirmekle bende suçluyum ama o benim tek arkadaşım yoldaşım bebeğimdi yapayalnızdım hergün iş bitsin eve gelim onu kucağıma alıp masallar anlatim diye yaşamaya çalışıyordum ben daha önce intahar ettim o zaman küçüktüm 8 buçuk olması lazım ama kurtardılar şimdi 25 yaşımdayım senelerdir antidepresan kullanıyorum kızım gidince yine çökücem biliyorum şimdi bunları yazarken bende ağlıyorum o evde benim onu götüreceğimi bilmeden oturuyor ama onun iyiliği için kendisini kurtarması için bunu yapmak zorundayım affet beni bebeğim

Sonra da kızımız neden evden kaçtı derler.
İnsan bu kadar da sıkılmaz ki kız olsun erkek olsun, bir yere kadar yani.
Allah yardımcın olsun.

Sağol canım çok sabırlı davrandım ama yavaş yavaş bende çöktüğümü hissediyorum

öküzün olduğu yere kedi mi konur konu sahibi kusura bakmada,besin piramidini bilmezmişsin gibi tövbe bismillah

Haklısın canım ama benide anla yapayalnızdım o beni hayata bağlıyodu onunla huzurlu oluyordum onu koruyabileceğime inanmıştım

Haklısın canım ama benide anla yapayalnızdım o beni hayata bağlıyodu onunla huzurlu oluyordum onu koruyabileceğime inanmıştım
valla istanbulda değilim eşim hayvan sevmez ama zararda vermez evde iki canavarım var(mubişlerim) en azından sahiplenene kadar alırdım çalışıyoruz ama sıcak bir ortam sağlardık bir müddet neyseki mycat imdada yetişmiş bugün yarın alır heralde..bir de hayat ibretlik hikayelerle doludur bir bakmışsınız Allah muhafaza ama hayat bu ya babanızı bi poşetin içinde bi yerde bulmuşlar..ilahi adalet bu dünyada değilse öbür dünyada muhakkak..

Allahın adaleti en güzelidir canım bende allaha bıraktım mycat gerçekten bana dünyadaki en büyük mutluluğu verdi hep dua ediyorum ona

Bu yaz tatilinde mersine kardeşim in yazılıma gittim.yolda yavru hasta bir kedi buldum.gozleri iltihaplı. Zayıf ve nefesi daralıyor. Eve aldım getirdim. Süt verdim İçmedi. Çok canı yanıyor hayvanın. Sabahı zor ettim.hemen antibiyotik icirdim.gözleri için teramisin surdum.marketten yavru kedi maması aldım. Bizimkiler ölür bu kedi çok üzülürsün. Bence dışarı sakin bir yere bırak dedi.inat ettim.tatile gitmiştim doğru düzgün denize girmedim .hayvanı iyileştirmek için çok çabaladim. Ve eeee kedi cin gibi oldu bir hafta da ölmedi. Sitedeki komşular kediyi istemediler. Ortalıkta dolanirmis rahatsız olurlarmis .hayvan sevmeyen ve merhamet göstermeyen hayvanlardan nefret ediyorum. Babam hayvanları evde bakmaktan hoşlanmaz ama o kedi ye Kıyamamis.ben istanbula döndüm şimdi evde bakıyor kedi ye . Kedi hem dışarda hem evde.acikinca geliyormuş .birbirlerine bağlanmışlar.
Yani demek istediğim kızlar allah rızası için hayvanları sevelim. Onlar okadar masumki.
Kedini ben seve seve alırdım cnm ama eşimle sorunluyuz bu ara.evde muhabbetleri var 2 tane.asla kafeste kapalı değiller. Evin her yerinde özgürce dolaşıyorlar. Bazen kendime soruyorum bir insan nasıl hayvanlara merhamet göstermez. Allah hayvan düşmanlarınin belasını versin.

benim babamda yavru kedimi ensesinden tutup bahçe duvarından atcam derken duvara vurmuştu aklıma geldi içim acıdı yine ya bu erkekler ekseriyetle kedi düşmanı oluyor nedense :/ hangi şehirdesiniz ben alabilirim bi müddet kediyi arkadaşınız dönene kadar

Çok içim burkuldu :'( Allahım sana ve annene yardım etsin inşallah
istanbul-fatih de yalnız arkadaşından da pek umut yokmuş kalıcı yuva arıyor.... kalıcı yuva bulunana kadar alabilirseniz güzel olur... mycatten bi haber yok sanırım?

son durum ne arkadaşım?

yıllar önce olmuştu bu olay şimdi ayrı yaşıyorum zaten o yavru kedi büyüdü kocaman oldu. bursada yaşıyorum ben bu arada :/

Poşete koyup camdan atmak ne demek ya insan böyle çöpünü bile atmaz. Sakın izin vermeyin buna. Bu kadar seviyorsanız zaten başkasına bırakınca da içiniz rahat etmez. İki tane kedim var gözümden sakınıyorum, çok hassasım bu konuda. Nolur gözetiminizde olsun hayvan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…