Kedim evden atılıyor

Arkadaşlar ilan verdiğim yerlerden hala cevap gelmedi sephora arkadaşımızın teklifiyle ölü gibi olan ruhum canlanmıştı ama ben izmire gidicem kedimi oraya götürüp gelicem dediğimde apartmanda sesi yankılandı o kadar söylim size bende arkadaşımı aradım erkek arkadaşı veteriner evdede bir kedisi var çok sayıdada kuşu varmış durumu ona açıcak inşallah olur diye dua ediyorum bugün haber vericek hepinizin ilgisine teşekkür ederim inşallah bebeğim sıcak yuvasına kavuşur başka bişey istemiyorum

Takipteyim konuyu ben .
Keşke oralarda olsam alırdım..

• canım erkek arkadaşım tek yaşasa bakar ama kardeşi astım hastası ve tiksiniyor istemiyor ilk o aklıma gelmişti bizimde evimizde muhabbet kuşum var zaten onu tepeye astığımdan kedim ona yaklaşmıyor

Burda olmasanda allah razı olsun summe gerçekten vicdan sahibi bir insansın

sen o babayı torbaya koyup atsan ne güzel olurdu.

Bence O İzmir işini bi şekilde ayarla.
Ben senin yerinde olsaydım öyle yapardım.
Arkadaşımda filan kalcam dersin.
Günü birlik git gel yaparsın.
Yorucu olur senin için yalan da olmuş oluyor ama ...
Bi canlının hayatı söz konusu + baban çok çok anlayışsız...

Canım babam çok sıkıcı biri yani beni işteyken kontrol ettiriyor yolda eve gelirken sürekli odamdayken bile annemi gönderir napıyorum diye benim aklıma uçakla gitme fikri geldi sonra takip ettirceğini bildiğim için yapmadım en sonunda itiraf ettim belki vicdanen rahatsız olur yollar diye daha kötü tepki aldım cumartesi nişanım var ya onuda kullanıyor vermem seni diyor çıkmazdayım şu arkadaşım bi dönüş yapsa kuş gibi hafiflicem çocukda veteriner ne güzel bakardı

[

tek sorun baban değilmiş ki. Nişanlanacağın erkek arkadaşın da bahanelerle kediyi istemiyor. Sen erkek arkadaşına da kedini kabullendirememişsin. Bu kedicik şimdi olmasa 8 ay sonra yine ortada kalıcakmış.

babanız da bir tuhaf. 1 senedir sizinleymiş bir de uzun bir süre hiç mi alışmadı hiç mi merhamet kıpırtısı olmadı içine. babam da kedilerle pek anlaşamaz ama eve getirsem alışır.köpek tavşan kuş balık alışılıyor da kedicigin ne günahı olabilir.umarım bir yer bulursunuz çok önemli bir konu. torbaya koyup atmak bir vahşet.

Kediciğin fotoğraflarını paylaşın burada, bizler de ulaşmaya çalışalım birilerine.

mycat istanbul fatihteyim canım sahiplenirsen her ay mama parasını yollarım hasta olursa allah korusun veteriner ücreti ne istersen veririm allah razı olsun kedim tekir dişi bir yaşında

Eklentiler

• 10489728_656138811160334_351718824310434654_n.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 107
  • 10561657_656138654493683_6974053200534738234_n.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 108
mycat istanbul fatihteyim canım sahiplenirsen her ay mama parasını yollarım hasta olursa allah korusun veteriner ücreti ne istersen veririm allah razı olsun kedim tekir dişi bir yaşında

Ya bu nasıl bir şey yaaa

Seni yerim ben yerimmmm maşallah Keşke ben yurtta kalmasaydım alırdım
Inşallah yavrunuza bi yuva bulunur artık sokağa gitmemeli çok şanslı onu koruyan sizin gibi bi meleği olduğu için
Onu sahiplenmek isteyen melekler de çıkıcaktır

İnşallah canım çok dua ettim halada ediyorum bir yuvası olsun diye babamla konuştum süreyi biraz uzat yuva bulana kadar diye bağırıyor sizlerinde melek gibi kalbi var yoksa bu konu çoktan arka sayfalara düşerdi herkese çok teşekkür ederim

Allah'ım çokta güzelmiş maşaallah Babanızla ilgili birşey söylemek istemiyorum, ne de olsa babanızdır ama bir canlıyı poşete koyup camdan atmaya çalışmak
mycat sizden de Allah razı olsun, sahiplenmeniz bu yavrucağı sokaktan kurtaracak, İstanbul'da olsam seve seve alırdım.

Ne diyeyim Allah herkesin içine merhamet versin

Cok sevindim insallah sahiplenir.babanizin bu kedicikle sorunu ne gercekten merak ettim.cok sekermis ya masallah.

Günaydın arkadaşlar mycat arkadaşımız sahiplendi allah razı olsun kedimi bugün alıcak çok mutluyum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim şişkooanne sanada çok teşekkür ederim bu konuda beni ilk sen umutlandırdın çökmüştüm ama şimdi kızımın bir yuvası var çok mutluyum bütün gece uyumadım onu izledim kucamda uyudu saçlarımla oynadı yine beni işe giderken kapıdan geçirdi yine benim geliş saatimi beklemek üzere her zamanki yerine yattı bugün babam diyemiyorum onunla son saatleri artık mamasını çekinmeden yiyebilecek oyun oynarken onu kimse dövemicek sopayla kovalayamayamicak pet şişe sesi duyduğunda korkmicak artık erkek kardeşim tv de saman yolunda hikayeler izler müslüman mı bunlar der insanlara kendisi çok müslüman ya babama yaranabilmek için hep küçücük hayvanı kullandı baba bu evi kokutuyor, baba bunu şehzadebaşı camiisine atalım, baba bu azmış yanıma gelip duruyor camiiye götürelimde ordakiler bayram etsin, baba annem bunun yüzünden hasta olucak diye diye yarandın o pisliğe ama senin sonunda çok kötü olucak hep allaha şikayet ettim sabah annem ağlıyodu bir yandan seviniyor bir yandan ağlıyor en çok onu sevdim kedilerim arasında diyor bir yandanda kurtuldu onlardan artık yuvası var deyip gülüyordu kedimse sanki herşeyi anlıyor kadınlar kulübüne teşekkür ederim iyiki kurulmuş bu site hepinizin allah yardımcısı olsun

evlendiğinizde tekrar alabilirsiniz kediciği. mycat,harika bir şey yaptın. büyük sevap kazandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…