Takipteyim konuyu ben .Arkadaşlar ilan verdiğim yerlerden hala cevap gelmedi sephora arkadaşımızın teklifiyle ölü gibi olan ruhum canlanmıştı ama ben izmire gidicem kedimi oraya götürüp gelicem dediğimde apartmanda sesi yankılandı o kadar söylim size bende arkadaşımı aradım erkek arkadaşı veteriner evdede bir kedisi var çok sayıdada kuşu varmış durumu ona açıcak inşallah olur diye dua ediyorum bugün haber vericek hepinizin ilgisine teşekkür ederim inşallah bebeğim sıcak yuvasına kavuşur başka bişey istemiyorum
sen o babayı torbaya koyup atsan ne güzel olurdu.Arkadaşlar ilan verdiğim yerlerden hala cevap gelmedi sephora arkadaşımızın teklifiyle ölü gibi olan ruhum canlanmıştı ama ben izmire gidicem kedimi oraya götürüp gelicem dediğimde apartmanda sesi yankılandı o kadar söylim size bende arkadaşımı aradım erkek arkadaşı veteriner evdede bir kedisi var çok sayıdada kuşu varmış durumu ona açıcak inşallah olur diye dua ediyorum bugün haber vericek hepinizin ilgisine teşekkür ederim inşallah bebeğim sıcak yuvasına kavuşur başka bişey istemiyorum
sephora çok teşekkür ederim ilgine tamamen bir yuvası olursa çok mutlu olurum çünkü erkek arkadaşımda arada laf sokuyordu kirada oturucaz ev sahibiyle uğraşamayız falan diyodu izmire otobüsle getirebilirsem sahiplenebilirmisin gerçekten sizide zor durumda bıraktığım için çok üzgünüm ama elim kolum bağlı rüyamda elimde kedimle sokak sokak geziyodum inan cumartesi nişanım var hiç bişey yapmadım tek derdim kedim
mycat istanbul fatihteyim canım sahiplenirsen her ay mama parasını yollarım hasta olursa allah korusun veteriner ücreti ne istersen veririm allah razı olsun kedim tekir dişi bir yaşında
evlendiğinizde tekrar alabilirsiniz kediciği. mycat,harika bir şey yaptın. büyük sevap kazandınCanım babam çok sıkıcı biri yani beni işteyken kontrol ettiriyor yolda eve gelirken sürekli odamdayken bile annemi gönderir napıyorum diye benim aklıma uçakla gitme fikri geldi sonra takip ettirceğini bildiğim için yapmadım en sonunda itiraf ettim belki vicdanen rahatsız olur yollar diye daha kötü tepki aldım cumartesi nişanım var ya onuda kullanıyor vermem seni diyor çıkmazdayım şu arkadaşım bi dönüş yapsa kuş gibi hafiflicem çocukda veteriner ne güzel bakardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?