Kedimi ben mi hasta ettim ?

Aa bu köpeği biliyorum bizim eski mahallede vardı bize St. Bernard ve Terier kırması demişlerdi çok iri ve tatlı bir köpekti. Köpekler çok güzel hayvanlar ya inşallah köpek de besleyeceğim bir gün.

yani diyeceğim o ki (ölümcül degilse ) grip mrip bilmem neler oluyor. mumkun olduğunca önem alsan da olacağı varsa oluyoır..

Aa bu köpeği biliyorum bizim eski mahallede vardı bize St. Bernard ve Terier kırması demişlerdi çok iri ve tatlı bir köpekti. Köpekler çok güzel hayvanlar ya inşallah köpek de besleyeceğim bir gün.
atmışlar... tabii köepgin resmini görmek lazım türünü belirlemek için. irlanda terieri. bak googleye.
birde aynı boy ama daha kıvırcık tüylü İtalyan terieri vardır. aynı boyda.
beagle, husky covcov ve jack russel hariç hepsini besleyeebilirsin.
bu türler cok zor ve zahmetli bilgine

Ama coook guzelsin seen
Annesi sen de merak etme hicbir sey olmaz, su siralar hava degisikliginden bile butun kedicikler hasta. Ben ayni evdr kapali balkonda fibli kediye gecici baktim benimkine bulasmadi, fib bulasmadiktan sonra baska hastalik cok zor. temas ettigin yerleri yikadigin surece hicbir sey olmaz. Bi de ben benim sapsiklerin burnu tikaninca nemli havluya lavanta yagi damlatiyorum peteklerin ustune ya da baska ilik bir yere koyuyorum cok guzel nefes aciyor (kedilere her turlu mentollu okaliptuslu burun acicilar cok zararli, ama diger bitkisel yaglar asiriya kacmadan kullanilabilir) sumuklu hali uzayabilir, bizim gibi 3 gunde atlatmiyorlar ama ilk bir iki gunden sonra cok hafiflemis oluyor.

Benim büyük kedim de barınaktan. Çok güzel ve tüylü ve aşırı uyumlu bir hayvan. Diğer ikisi de sokaktan. İnanır mısın eve üç insan koysam anlaşamaz bir sürü saçma kavga çıkarırdı ama bunlar birbirine tıslamadı bile bir kere.

Cok tatliiiii bayildim bennn
Konu hakkinda bilgim yok cok gecmis olsun ben kedini sevmeye gelmistim sadece
Ah yavrum kiyamam ona ben insallah cabucak iyilesir

Çok teşekkür ederim kızım adına. Kendisi sıcak bir Haziran günü avaz avaz bağırdığı araba altından bir hayvansever tarafından bulunmuş ve ilan açılmıştı. Bu masum suratı görünce eşime hadi al gidip dedim. Ben dükkanda bekledim o geldi aldı baktı bu tosun gibi bir şey olacak dedi ki gerçekten de çok tombak kızım.

Ama çok yaramaz daha dün gözümün içine baka baka bardak kırdı Aman iyi olsun da annesi süpürür işi ne :)

Köpek buydu :)

öncelikle geçmiş olsun. umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.bu süre içerisinde diğer kedilerinizi mümkün olduğu kadar ayrı tutmaya çalışın.bir de sokak hayvanlarıyla da ilgileniyorsanız kedilerinizin aşısını ihmal etmeyin.

ooyyy kuzum benımm...
bırsey yok uzulmeyın kedı bu hapsurur tıksırır cabuk gecer havadan yıne kapar kapacagı varsa :)
gecmıs olsun

Yaaaaağ kediyi alıp emziresim geldi
Yeni anne oldum da gördüğüm her şeyi alıp emziresim geliyo Benim de bi tane kedim var, en ufak bişeyde ben de karalara bağlıyorum anlıyorum sizi.
Oy nasıl güzel uyuyo yicem

Çok tatlı ya.. Geçmiş olsun. Korkma bişey olmaz. Benim kedim 6 aylık yavruyken üşütmüştü fena halde. Ona bişi olmadıysa senınkıne de olmaz. Seninki daha yetişkin hem... Sana tavsiyem vitamin de ver.. Veterineler de diş macunu tüpü şeklinde satılıyor. Tadını da begenıyorlar kediler..

benim bulduğum tam adı buydu : irish soft coated wheaten terrier
senin ki de aynından olabilir yada Airedale terrier
Lakeland Terrier yada bu :)

https://en.wikipedia.org/wiki/Lagotto_Romagnolo#/media/File:Lagotto_Romagnolo.jpg

yada bu.
bunların hepsi cins.
insanlar köpekler ve cinsleri hakkında bilmeden kırk tane karışım söylüyorlar.
büyük boy terier görmemişler : büğyük ile küçük çiftleşmiş bu çıkmış diyor :)
bu köpekleri de yaratıklar küçük boy terier diye alıp büyünce atıyorlar
avcılık için alıyorlar ( bakıyor hayvan istediği gibi avlanmıyor sokağa atıyor)
hayvan kendi kaçıyor
çiftleştirip çoğaltıp işleri bitince dişi köpek pert olunca sokağa atıyorlar.

Boşuna evham yapma senle ne alakası var . Tibbi müdahelerde yapılmış. Ayrıca hayvanların direnci dış koşullara uygun olucak şekilde yaratılmıştır. Onların bağışıklık sistemi bizinkinden kat ve kat daha iyidir. Geçmiş olsun canım.

Sizi de tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün. Benim kızın kol emme huyu var heralde annesi emzirmemiş, uykusu ne zaman gelse sokulur koltuğumun altına cok cok emer size de hayır demezdi yani

Evham göbek adım benim Ya napiyim çok seviyorum çok endişeleniyorum kötü bir şey olacak diye Sabah en büyük keyfimiz camın önünde kuş izlemek belki sabah ayazında üşüdü tüysüz kızım :)) Diğer oğlanlar iyi çünkü çok şükür.

Oğlanlara dikkat et kıza saldırmasın

Ayyy kediiiiiye bak. yaptım onu

Hayvan ve kedi hastasıyım, kızım da 2,5 yaşında ben gibi kedi delisi yaptım onu ama ama eşim kedileri sevmiyor. Kedi seven kocam olsa 2-3 tane kedim olurdu.

Bence seninle ilgisi yok, sonuçta sen de iyi birşey yapmışsın diğer hayvanlara, iyileşir üzülme.

Mıncır şunu adıma, haart ısır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…