- 17 Şubat 2011
- 300
- 90
- 318
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Kız onlar saldırır benceToraman kızım benim
Teşekkürler ablasıAnamm maşallah çok güzelmişTekir kedileri çok seviyorum ya ağza bak Bu arada diğerleri çıldırdı kızı kapatınca evde isyan var bitmedi çilem bitmedi
Teşekkürler ablasıBence boşa kapatıyorsun zaten bulaşmışsa şimdiye kadar bulaşmıştır canım evham yapma bırak evi altına üstüne getirsinler rahat rahat
Samimiyseniz olmaz diye düşünüyorum sen daha iyi bilirsin sabah veterinere götür baktın dr iyi diyor iptal etmezsinOnu veteriner de dedi zaten olan olmuştur diye ama kız iyice ortaya aksırmaya salya saçmaya başladı dün böyle değildi bibiYarın 9' da ilk iş tekrar veterinere.
Bu arada misafiri iptal etsem ayıp olur mu ? Kız bu haldeyken yapamam bir şeyGörümcemle arkadaşı gelecek zaten aynı mahallede oturuyoruz uzaktan gelmiyorlar.
Samimiyseniz olmaz diye düşünüyorum sen daha iyi bilirsin sabah veterinere götür baktın dr iyi diyor iptal etmezsin
Bu konunun yeri tam da burası evet.
Forumda evcil hayvanlar bölümü var iken, orda kedi köpek sahiplerinin çeşit çeşit paylaşımları var iken, siz konuyu bdv'ye açıyorsunuz ve konunuz bir süre taşınmasın istiyorsunuz..
Peki..
Kedinin aşıları tam mı?
Sahiplendiğimiz için çok net bilgim yok ama tam diye biliyorum. Bulan kişi sahiplendirmeden önce aşılarını yaptırmıştı.
Tüm aşılarını yaptırmış olsa muhakkak karnesi olurdu. Ne kadar süredir sizde bilemiyorum ama iyileştikten sonra bütün aşılarını (4 tane) yaptırın.İhmal etmeyin. Diğer kedilerinizin de yıllık aşı zamanı geçtiyse onlar için risk teşkil eder.
Gördüğüm kadarıyla gözlerinde herhangi bir akıntı yok ve ateşi de yokmuş. Bu durumda geriye evi havalandırmak için pencereyi açtığınızda üşütmüş olma ihtimali kalır.
Bu mevsimde ev kedilerinde olabilen bir şey. Benim kız bu hafta iki gün arka arkaya kustu, hapşırık krizine girdi ve sürekli uyuyordu mesela. Evi havalandırırken havalandırdığım odandan onu çıkartıp kapıyı kapatıyorum artık ve kapının önüne bir havlu koyuyorum ki rüzgar yapmasın.Bayılıyor açık pencere önünde uyumaya zilli.
Bu arada çok güzel bir kedi.
Teşekkürler. Evet şu badireyi atlattıktan sonra aşı işini gözden geçirip üçü için de eksikleri tamamlayacağım. Ben de sabahları tüm evi havalandırıyorum, en sevdikleri şey de sinekliğin önünden dışarıyı izlemek. Tabi balkon kapısı açık oluyor. Heralde üşüdü tüysüz kızım :) Yaş mama verdim imunexle beraber bi güzel yedi yani koku almasında da sorun yok ama üç kedi olunca korkuyorum. Diğerleri de aldıysa mikrobu yanarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?