Kedimi ben mi hasta ettim ?

Sebep bulundu

Endişe etmene gerek yok, gördüğün gibi kızını sen hasta etmedin, bu pencere güzelleri zaman zaman böyle üşütebiliyorlar

Bu arada kist iğnelerini de ihmal etmeyin, hem sizin hem onlar için.

Yok onları daha taşınmadan yaptırdık onlar tamam. Şimdi veterinerden döndüm odalarını bu aşamadan sonra ayırmanızın faydası yok zaten onlar aldıysa almıştır mikrobu dedi. Diğer iki kedim iyi sadece Ares' in vücut ısısı dün 37.5 iken bugün 38,5 çıktı ona da hafif bir antibiyotik yaptı. Jack sağlam ee yr mi barınak çocuuu Bir yandan immunex e de devam ediyorum inşallah atlatıcaz bu badireyi de

Çok geçmiş olsun sizin kuzuya da . Biliyorum o enerjil oo asil kedinin acıdan bitik halde yatması benim bile gururuma dokunuyor. Allahım tüm minikleri sahibine bağışla. Amin

geçmiş olsun minnoşa
üzülmeyın kısa sürede iyi olur
biz de süreklı sokak hayvanlarını beslıyoruz evde de kedımız var ben de onun resmıni ileteyim kıskandım :))))

Eklentiler

• image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 71
geçmiş olsun minnoşa
üzülmeyın kısa sürede iyi olur
biz de süreklı sokak hayvanlarını beslıyoruz evde de kedımız var ben de onun resmıni ileteyim kıskandım :))))

Sarmannnn en sevdiğim kedi türü sarı kedi ama hiç edinemedim. Şöyle ağzıma layık bir yavru bulursam niyeti bozmayı düşünüyorum

Üç taneyiz zaten normal zamanda sorun yok ama bu hastalık durumları çok sıkıntılı oluyor. Üçe bakan dörde de bakar diye düşünüyorum ama bakalım
Maşallah biz birine zor bakıyoruz aynen bebek gbi,sıkıntısı derdi istekleri hiç bitmiyor:)))
Hep nazlı evin heryeri ona göre ayarlı c anı nerede isterse orada takılıyor
eminim sizinkiler de öyledir.
Kedi sevgisi çok başka birsey yasamayan bilemez:)

Senin gibi bir anneleri varken atlatmamaları mümkün mü?

Herkese merhaba.ben de can dostlarımızı çok seven biri olarak baştan sona okudum.beğendim.Yazmadan da duramam
Öncelikle geçmiş olsun.şu an nasıl kediniz.Mesaj yazan arkadaşlar da sağ olunuz.çok yardımcı olmuşsunuz.hepiniz harikasınız kızlar
Can dostlarınız da çok ama çok güzeller. resimler super eminim yakından daha da güzellerdir.nazar değmesin

Veterinerden geldik şimdi. İki gündür antihistaminik iğne yapıyor ve iki günde de gece 2 sularında kızım yeniden hapşırmaya başlıyordu. Bugün iğne yapmadı, bakalım gün içinde hapşırırsa alerjik durumu var tedaviyi ona göre yapacağız dedi. İnşallah viral bir şey değil sadece alerjiktir. Diğer kedilerime bulaşmama sebebini de bu açıklıyor zaten. Bakalım bugün hapşırmaya devam edecek mi benim güzel kızım.

Yeni gördüm kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim, dünyadaki en güzel varlık hayvanlar. İyi ki varlar

Kızım abisinin kollarında güvende

Bizim veteriner maceramız halen devam ediyor, şükür ki kızım artık hapşurmuyor hastalığı büyük ihtimalle alerjik ve mevsimsel bir durum. Çünkü burnu akmıyor, sümük akıntısı yok, iştahı açık yani grip belirtisi göstermiyordu.

Bugün son bir kontrole daha doğrusu check up a gideceğiz, kan tahlilimiz de yapılacak inşallah bir şey çıkmayacak ve tamamen iyi olacak kızım.

Destek olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…