Kefir zayıflatır mı?

Yasemen79

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
202
28
643
Herkese merhaba. Uzun zamandır diyet yapmaya çalışan ama bir türlü yeme isteğini yenemeyen ben geçen hafta Taylan Kümeli nin kızı Elif Ezgi Uzmansel in doğum sonrası hazırladığı Web sitesini keşfettim.

Uzun süre siteyi okudum. İçime sindirdim. Cumartesi sabahı 73.8 ile diyete başlayan ben dün sabah 72.9 la güne devam ettim. Cuma günü ilk listem bitiyor ve size cuma sabahı kilomu bildireceğim.
Nasıl birşeydir bilmiyorum ama tokum. Açlık hissetmiyorum. Ve en güzeli canım hiç tatlı istemiyor.
Kefiri evde kendim günlük mayalıyorum ve içine kattığım tarçın sanırım tatlı isteğimi bastırıyor.

Herzaman haftasonu diyetlerim bozulurdu. Cumartesi ve pazar yukarıdaki listeyi uygulamayı düşünüyorum.
Bu sefer inanıyorum. Bu sefer olacak...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim gittiğim diyetisyende kefiri tavsiye etmişti ... Umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız

Benim kabızlıl problemim vardı onun için tavsiye etti dşyetisyenim .. Dşyetisyeni bıraktım ben düZenli yürüyüş yapamıyordum . Koşu bandımda yoktu .her gittiğimde soruyordu mahcup oluyordum . Şimdş koşu bandı aldım diyetisyeni bıraltım .ne yi nasıl yapmam gerektiğini biliyorum . Tekrat başladım . Yavaş kilo veriyorım ama olsun .... 79 la başladım ben 68 kiloya inmiştim bir ara bıraktım şimdi tekrar başladım 73 ten bir hafta oldu 800 gram vermişim ...

Bende gecen sene kasımda gittim diyetisyene. 5 kilo vermiştim. Sonra biraktim ama kilo almadim. Simdi kefirle deniyorum. Sabahlari yarım saat koşu bandinda yürüyorum. Bir aydir 74 sabit kaldim artik onu kirdim ve 72.9 la devam ediyorum

Kefiri bende tuketiyorum, zayiflatmanin yani sira cok faydali bir icecek. Herkes icmeli bence :)

OTE="EnHarbiKiz, post: 37288776, member: 367618"]Kefiri bende tuketiyorum, zayiflatmanin yani sira cok faydali bir icecek. Herkes icmeli bence :)[/QUOTE]
Kesinlikle katiliyorum. Hem lezzetli hem tok tutuyor

Merhaba;
Bende Elif Ezgi Uzmansel'in listesi ile başladım bayram öncesi. 1 hafta kefir shake ve mısır patlağı tüketerek 2 kilo verdim fakat bayram ziyaretleri diyetime balta vurdu. Bugün kalori hesabı yaparak beslenmeye başladım.
Yasemen 79, sizin mesajınını görünce tekrar Elif E. U in listesine mi dönsem diyorum:)

Evet evet lütfen baslayin. Birlikte motive ederiz birbirimizi

Sürekli başlayıp bırakan biri olarak benim de inanılmaz motivasyona ihtiyacım var siz hangi listedesiniz? O zaman günlük yediklerimizi ve haftalık kaybettiğimiz kilolarımızı paylaşarak mı ilerleyelim? Bir de lezzetin inanılmaz hafifliği kitabından bahsediyor blogda gördünüz mü?

Ben bu listeye cok inandim birinci listedeyim ve bugün 3. Günüm. Evet gördüm alma konusunda kararsizim. Cok fazla diyet kitabi aldim hepsi rafta bekliyor. Tamam olur. Gunluk yediklerimizi paylaşalım. Haftalikta kilo kaybimizi. Ben yarın tartilmayi düşünüyordum. Bakalim ne kadar gitmis.

Benim boyum 1.63 kilom pazar itibariyle 72.9

Ok cnm anlaştık, sbh tartılıp paylaşırım ben de. Doğum öncesi 58 kiloydum ona ulaşmaya çalışacağım. Fazlalığım karın bölgemde. Şimdi ben 2. Listeyle devam edeyim diyorum. Bununla ilerleyelim kitabı boşverelim en iyisi şimdilik:)

Bencede. Tamam bende haftaya pazartesi başlarım 2. Listeye.eskikilomadonuyorum sayfasinda hafta sonu menüleri var onu denemek istiyorum. Ben bugun listeme birebir uydum. Birazdan aksam yemegimi yani nohutlu karisimi yicem

Bir ayda 6 kilo oldukça iyiymiş. Liste oldukça makul aslında. Öğlen doya a kadar sebze, akşam ızgara ve ara öğünler..

Ikinci listeyi inceledim canim ben sanki bu liste daha iyi gibi ne dersin? Kilo takildiginda yine bi hafta kefir kuru yapariz. Ben aslinda sonuna kadar sabah ve oglen kefir icip aksam yemek yeme taraftariyim ama sagliga zarari olurmu bilmiyorum. Benim kahvalti ve öğle yemeği ile pek aram yok

Günaydın:)
Elif e. Ú in listesinde bir hafta ķefir ile su atıyormusuz.Yorumları okudum çok övmusler, biraz da moral olsun diye bu liste ile başlanıyor anladığım kadarıyla. Bu hafta kefîr ile devam edelim bence, morallenelim:). 2. Listede taylan hnm inkine benziyor biraz:)
bu arada sabah tartıldım: 68,1 ve ben de kefîr ile devam ediyorum bu hafta yalnız değilsin:)

Günaydın
Evet bende okudum. Öyle motive oldum açıkçası. Ve kefiri sevdiğim için. bende tartıldım bu sabah 72.7.
Kefirle başlamana sevindim birlikte daha iyi olur. İkinci hafta taylan kümelinin listesini mi yaparız?
Ezgi Uzmanselin ikinci listesindeki maydanozlu detox sivisini içebileceğimi sanmıyorum çünkü maydanoz sevmiyorum.
Ne yapsak?? Sitede doyuran çorba var. onu gördünmü?? Cok lezzetli gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…