Selam sevgili ekip arkadaşımGünaydın
Evet bende okudum. Öyle motive oldum açıkçası. Ve kefiri sevdiğim için. bende tartıldım bu sabah 72.7.
Kefirle başlamana sevindimbirlikte daha iyi olur. İkinci hafta taylan kümelinin listesini mi yaparız?
Ezgi Uzmanselin ikinci listesindeki maydanozlu detox sivisini içebileceğimi sanmıyorum çünkü maydanoz sevmiyorum.
Ne yapsak?? Sitede doyuran çorba var. onu gördünmü?? Cok lezzetli gibi geldi bana
Selam sevgili ekip arkadaşım
Motive ve mutlu bir salı gününden gülücükler. Bir bardak kefir shale içildi, ara öğünde mısır olmadığı için etimek yedim ama çok iyi hissediyorum. Sana karşı sorumluluğum var o nedenle şekersiz türk kahvesi yanında ikram edilen çikolataya çekinmeden hayır diyebildim mutluluğum iki kat arttı
[/QUOTE]Bu arada sende durymlar nasıl?
Ben derimki elifin listeden devam edelim, çeşit ve bol opsiyon vermiş, sıkılmayız. Önümüzdeki hafta ilk gün dışındaki günler rahat. Bu arada detox sıvısı kilo stımını hızlandırıyormuş, içine elma, portakal, kabuk tarcın koyup tatlandırın diyor. Zor olacak ama deneyelim derim ne dersin? Bir de o siteye girip yorumları okudukça şevke geliyorum ben
Harikasın dün hazırlanaöadığım için mısır patlağı getiremedim şirkete etimek yedim onun yerine. Light bisküvi ya da etimek olur demiş çünkü yorumlarda. Toplamda 2 lt de su içtim bugün.. Kuş gibi hissediyorum kendimi:))) yuppiiiiiKolay gelsin ekip arkadasım. eee ara öğün saati geldi. Mısır patlağımı aldım ve sağlıklı tıkınıyorum
Misafirim gitti. Makarna ikram ettim birde çikolata. ben kahvenin yanında kuru kayısı yedim :))
nasıl gidiyor senin?
Selam cnm, özel güne rağmen sınırları çok da aşmamışsın..ezgi hnmın sitesinde okudum her yemektrn bir yemek kaşığı tatma hakkımız varmış:) akşam dışarıda yanımda yrnilen hamburgerlere boyun eğmedim, sadece 2 tane patates kızartması tattımArkadaşım nasıldı günün? Bugün adetim sürpriz yapti. Nefsime yenik düştüm. Minik bir parca tatli bikac catal makarna ve lahana salatası yedim onun yerine aksam meyve yemedim
:) aynı durum bende de oldu.. Kitaptan mı devam edelim o zaman.. Bende sipariş veririm güzel diyorsan.merhaba cnm. kolay gelsin :) bu sabah d&r a gittim. Bi kere taktımya artık o kitabı kafaya içimi rahatlatmam gerek. gayet güzel tarifler var içinde. Siteye cok benziyor. Ama bazı tarifler sitede yayınlanmamış. Online sipariş vermeye karar verdim
Sağol cnm, burun akıntısı, öksürük.. Ben de akşam fırsat bulabilirsem leslie ile yürüyeyim en iyisi.Gecmis olsun cnm. Umarim ciddi bisi degildir. Yemek yememissin ona sayalim arkadasim. Yeterki aliskanlik haline gelmesin. Evet spor iyi olur vaktin olursa. Ben bu sabah 40 dk yurudum koşu bandında
Cnm çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin ve geride kalanlara, sizlere sabır versin. Mekanı cennet olsun inşallah..Slm cnm. Tokum ama bir mutsuzlugum var. Gergindim bugun. Son iki gunu iple çekiyorum. Az once üzücü bir haber aldik. Buyuk yengemiz vefat etmis.canim sıkıldı
Cnm çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin ve geride kalanlara, sizlere sabır versin. Mekanı cennet olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?