Kefir zayıflatır mı?

Merhaba kebede. Paylaşım için teşekkürler. Bende denemek istiyorum bu listeyi. Çünkü ben kefirin faydasını çok gördüm

Kefir tuketiyorum ancak ( hem de ev yapımı) bende bagırsak hareketlerimi hızlandırıcı bir etkisi olmamasını saskınlıkla izledim
diyet konusunda azimliyim, ancak kefirin (yalı bir içeçek) gunde yalnızca 2 bardak ( tum yogurt , süt tuketimini yalnızca 2 bardak kefirle sınırlandırmam gerektigini doktor soyledi.

Sizin bu konudaki fikirleriniz nedir?
sevgiler

diğer yeşil çay forumunda yaptığım yorumu buraya da past edeyim, ben kefirin yanında zayıflatmak için yeşil çay ( poşet olanlardan almıyorum çaykurun 500 gramlık yaprak organik yeşil cayını alıyorum, fiyatı uygun) tariş mağazalarında da satılıyor. günde iki bardak içiyorum.
son olarak sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı arı sütü bal polen karışımı yiyorum , tok tatarken metabolizmayı hızlandırıyor. eczanelerde satılan dynabeille diye bir ürün onu da.... dan temin edebilirsiniz.

sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
@ selda birsel merhaba. Ben kefirin tok tutma özelliğini sevdiim. Günde 2 bardak meyve ve tarcinla blenderde karistirip iciyordum. Aralarda mısır patlağı aksamda yogurtla nohut karisimi yedim. Yesil cay ictim. Faydaliydi benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…