Kefir zayıflatır mı?


Canim Allah kolaylik versin. İnşallah en kisazamanda evine yerlesir aramiza donersin. Ben saldim baya ama elimde olmayan sebeplerden dolayi. Cok misafirim geldi ve hep yemekli. Kilomu soyleyemiyorum bile . Bu hafta yine kefirciyim. Bakalim ne olacak. Öpüyorum seni. Kolayliklar diliyorum
 
Kızlar merhaba,
Bu diyeti ben de çok beğendim. Bugün 3 . günüm. Ben normalde çok iştahlıyım ama bu diyet çok zorlamıyor. i ben normalde çikolatalar cipsler tatlılar çok yerim.

Şimdi gelelim ben kaç kilo verdim. 2 günün sonunda 61.1 den 57.7 ye düştüm. Yani 2 günde taaaaaaaaaaaam 3.4 kilo werdim.

Peki ben bu diyetle neler yedim:

Sabah:
Sulandırılmış kefir, 1 tatlı kaşığı gojiberry ve tarçın robottan geçirdim.

Ara:
1 kaseden biraz az yayla çorbası tarifi için tıklayın.

Öğlen:
Sabahın aynısı.

Ara:
1 kaseden biraz az yayla çorbası (yukardaki tarifin aynısı)

Ara:
1 kaseden biraz az yayla çorbası (yukardaki tarifin aynısı) + 3 tatlı kaşığı yağsız lor peyniri

Akşam:
yarım porsiyon tavuk göğsü sote
250 gr. probiyotik yoğurt
yarım tabak salata(havuç,salatalık,kırmızı biber,1 tatlı kaşığı karabiber)

Gece:
1 çay bardağı sulandırılmış kefir, 2 yemek kaşığı gojiberry
 

Elmaşekeri3000 merhaba,
hoş geldin:) ben de ilk hafta kefir ve aralarda pirinç-mısır patlağı yiyerek rahat kilo verdim fakat 3. haftadan itibaren maalesef taşınma işleri nedeni ile diyetim şaştı.
Senin listen Elif ezgi Uzmansel'in sitede verdiklerinden farklı, aralarda çorba yiyorsun. Kendi oluşturduğun bir liste mi bu yoksa öneri üzerine mi kullanıyorsun? Cevabın için şimdiden teşekkürler:)
 


Elmasekeri3000 hoşgeldin aramiza . listeni cok begendim. Yarin denemeyi dusunuyorum. Sonraki haftalarda nqsil devam edecekin. Onerilerini bekliyorum. Bende dun yeniden basladim kefirli haftama. Bugun aksam biraz kacirdim. Normalin altinda bile yemek yesem hemen kilolar geri geliyor . Nasil devam edecegimi bilmiyorum
 
Günaydın kızlar. Dün E. Uzmanselin kabak çorbasını pişirmiştim. cok lezzetli ve doyurucu. dün cok kaçırdığımı düşünmüştüm ama 71.4 e düşmüşüm tekrar. bugün yine aynı çorbayı pişirdim. acıktıkça onu yiyorum. Pazartesi sabahı 73 kiloydum ya bu hafta böyle dikkat ediyorum haftaya ne yapacağımı bilmiyorum. yemek yemeye başlayınca bir türlü doymak bilmiyorum. ama bu tarz beslenince hem doyuyorum hem nefsim köreliyor. Yardım edin kızlaaarrr...
 
Canım süper , bu düşüş motive etsin seni:) ben ipin ucunu kaçırdım ama pztsi tekrar sıkıca başlıyorum. Şu an düZenim yok, öğün atlıyorum ve korkudan tartılmıyorum. Çorbayı ben de denemiştim ve beğenmiştim hem sağlıklı, hem doyurucu hem kilo verdiriyor. Daha ne olsun:)
 




KIZLAR TOPTAN CEVAP VERMEK İSTİYORUM.

Aslında baz olarak Elif Hanım'ın listesini uyguluyorum. Ama benim genel olarak yemek felsefem, her gün yulaf kepeği yemek ve protein ağırlıklı beslenmek. Meyve olarak ta vitamin ve mineral deposu olması açısından gojiberry kullanıyorum. Hızlı kilo vermek istediğimde de süt ürünlerini minimuma indiriyorum.

Bu nedenle de kendi felsefemi Elif Hanım'ın ilk hafta listesine gömdüm. GAYET TE ETKİLİ OLDU. DÜN DE 1.1 KG VERMİŞİM. BUGÜN 56.6 OLDUM. YANİ ARKADAŞLAR 3 GÜNDE TAM 4.5 KİLO VERDİM. GERÇEKTEN TAVSİYE EDİYORUM. AYRICA BLOGUMDA DA ZAYIFLATAN LEZZETLİ TARİFLER İÇİN TIKLAYIN.

arkadaşlar size yardımcı olmak isterim tabi ki. peki dün ben nasıl 1 günde 1.1 kg verdim. Yani ben dün ne yedim??

Sabah:

2 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 kase evde kaymağı alınarak yapılmış yoğurt
yeşil çay

Ara:

6 adet evde diyet usulü yapılmış biscolata( bunun yerine 6 adet çikolatalı light bisküvi yiyebilirsiniz. Adeti paket olarak algılamayın lütfen)

Öğlen:

Sabahın aynısı

Ara:

4 adet evde diyet usulü yapılmış biscolata( bunun yerine 4 adet çikolatalı light bisküvi yiyebilirsiniz)

Ara:

4 adet evde diyet usulü yapılmış biscolata( bunun yerine 4 adet çikolatalı light bisküvi yiyebilirsiniz)
+ 3 yemek kaşığı yağsız lor peyniri

Akşam:

Yarım tabak haşlanmış tavuk
yeşil çay

Gece birşey yemek yok bugün.


Yasemen hanım, listemi beğendiyseniz uyguladığınızda nasıl çabucak kilo verdiğinizi göreceksiniz. İlerleyen günlerde de neler yediğimi yazmaya çalışacağım. Lütfen kabak çorbasını her gün içmeyin. 2 gün için , 2 gün içmeyin. Çünkü kabak ta karbonhidrat içerir, kilo vermenizi durdurabilir.
 
Kızlar bu arada yazılarınızı okuduğum zaman neden diyetlerinizi salladığınızı anladım. Çünkü normal rutin işleriniz yemek hazırlamanızı zorlaştırıyor,siz rde zaman ayıramıyorsunuz.

Fakat , benim listeme göz attığınızda ne kadar kolay olduğunu ve sürekli yemek pişirmek zorunda kalmadığınızı anlayacaksınız. Bir diyetin yemeklerini hazırlamak ancak bu kadar kolay olabilirdi
 
Hayrunnisacik cevabin icin tesekkurler. Cok faydali bilgiler var. Evet bazen ayri yemek hazirlamak zorgeliyor. Birde ailece yedigimiz oöğün sadece akşam yemeği. Birde o haftasonları yok mu ah ah. Tüm hafta altüst oluyor. Listelerini paylasirsan sevinirim.
 
Ev yapımı biscolatayi bulamadim
Birde gojiberry nerde bulabilirim
 
Son düzenleme:
Yine toptan cevaplayacağım. Kızlar bu arada hesap Değişikliği yaptım. Yeni adım yalandunya123.
Yasemencim, elif Ezgi Hanım'ın hafta sonu diyet listelerine bir göz Atın. Ben de hafta sonları o listeleri uygulayacağım. Uyguladıktan sonra inş tekrar yazarım.
Biscolatayı bulamazsınız. Onu ben evde uyarladım. Ama Gojiberry aktarlarda ve gross marketlerde var. Aktarınıza getirmesini rica edin eğer elinde yoksa. Mucize bir kuruyemiş.
Kızlar dün de 600 gram vererek bugün 56.0 kg olmuşum.
Peki ben dün ne yedim?

Sabah:

Sadece kırmızı çay

Ara öğün:

1 krep arasına soğanla yağsız kavrulmuş kıymayı sarın. Üzerine yoğurt döküp yiyin.

Öğlen yemeği :

Sadece yeşil çay

Ara öğün :

Ilk ara öğünün yarısı kadar.

Ara öğün:

Ilk ara öğünün yarısı kadar + 3 tatlı kaşığı lor peyniri

Akşam yemeği:

Arta kalan kavrulmuş kıymayı yiyoruz ve yeşil çay içiyoruz.

Gece hiç bir şey yemiyoruz.
 
Kızlar Gojiberry hiç bulamazsanız gurmenet Web sayfasından edinebilirsiniz. Ankara'da oturanlar AOÇ den alabilir. Antereste lokman hekimde var. Diğer illerde Migroslarda var.

Bu arada kızlar 5 günde toplamda 5.1 kg verdim. Iyi gidiyoruz. Katılmanızı bekliyorum.
 
Ah evet. Bayadır ezginin diyetinden uzaklasinca hafta sonu diyetini unutmuatum. Cok iyi kilo veriyorsun. Ben 200 gr vermisim. Bu bile benim icin başarı. Hep beraber yola devam
 
Kızlar merhaba

Müjde. Bir gün dağıtabileceksiniz. Perşembe gecesinden başlayarak Cumartesi sabahına kadar dağıtıyoruz. Hafta sonu da ezginin hafta sonu diyeti ile toparlanıyoruz. Bu sabah ezginin sabah iksiri ile başladım ve güzel ve kocaman ömletini eşimle yaptık ve babamı da çağırıp hep berAber yedik. Tabi bol yeşillik domates salatalık ve yeşil çay ile.

Kızlar cuma gunü dağıtmayı çok seviyorum. Ekmek kadayıfı bol Kaymaklı , muhlama, kuruyemiş , cips , gazoz, browni, aşure, erişte..Alabildiğine dağıtıyoruz ama bu haftayı toparlayana kadar tartılmıyoruz. Bugün ezginin hafta sonu diyetine devam ediyoruz.

YAsemencim bravo 200 g için. Ama sanırım benim listemi uygulamıyorsun. Çünkü benim listem hızlı kilo verdirir böylece 1 gün dağıtma Hakkınız olur.
 

Merhaba yalandunya. Bende cuma gunu dagitmayi severim. Keyf gunudur o gun. Bu sabah 70.6 gösterdi tarti. Bugun biraz kacirdim gündüz bir arkadasa gittik. Bakalim sabah ne kadar fazla gostercek. Senin listene baslayamadim. Yulaf kepegi alamadim hala. Baska neyle yapabilirim corbayi?
 
Yasemen merhaba. Dağıttığımızı çabuk toplayalım di mi? Ben hafta sonu biraz elif hanımın diyetini yaptım. Ama bu gece yine dağıtmak istiyorum. Özellikle bu ara tartışmıyorum çünkü moral bozuluyor. Dağıttığın zamanlar sen de Tartılma bence. Dağıttığından keyif al derim.
Madem bu diyet yulaf kepeği vs. Sana zor olacak. Şu diyete de bakabilirsin:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...o-vermek-isteyenler-kesinlikle-baksin.609640/

Ben beğendim. Denemek istiyorum. Elif Hanım'ın listesi bana çok sıkıcı gelmeye başladı. Ilk liste sürekli kefir içiriyor. Ben sürekli yapılan şeylerden çok sıkılırım. Yukarıdaki listeyi denemek istiyorum.
Bu arada yukaf kepeği migroslarda Real'de Carrefour da bulunur. Bi de bazı aktarlarda. Yani hangi diyeti yaparsam yapayım yulaf kepeğini bırakmıyorum. Çok etkili oluyor.
 
Merhaba yalandunya. Bahsettigin diyeti eylülde uygulamaya çalıştım ama yedikce daha col yemek istedim. O yüzden bana uygun degil. Umarim sen diledigin jiloya ulasirsin
 
Hadi ya. Aslında salata filan sınırsız bol bol yeseydin. Dünden beri benim iyi gidiyor diyetim. Sen ne yapmayı düşünüyorsun. Sen de gelsene Aramıza :)
En azından bizi takip edersin zayıflamana motivasyon olur
 
kızlar bende katılmak istiyorum ama beni kim toparlayacak :) pko luyum ve kilovermekte zorlanıyorum.tatlıya çok düşkünüm çok eşırı yemesemde kilo alıyorum.banada destek olun lütfenn
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…