Kefir zayıflatır mı?

kızlar bende katılmak istiyorum ama beni kim toparlayacak :) pko luyum ve kilovermekte zorlanıyorum.tatlıya çok düşkünüm çok eşırı yemesemde kilo alıyorum.banada destek olun lütfenn

Hoşgeldin tiin. Kefiri oneririm cok güzel tok tutuyor. Ben yaklaşık bir ay önce başladım. 3.2 kilo verdim. Ama cok faula kacamagim oldu. Çünkü surekli yemeğe misafirim vardi. Ben memnunum verdiğim kilodan. Haydi birlikte basaralim

ayy çok teşekür ederim desteğin için çok güzel kilo vermişsin spor ve ayrıca dikkat ettin mi yediğine içtiğine ,başlıyorum devamını getiremiyorum.kefiride en kısa zamanda alcam yada kendim yapıcam ve inşallah birlikte başaracağız :)

Zayıflatır demek için düzenli kullanmak gerek. Düzenli kullanmadığım için öyle bir iddia da bulunamayacağım. Ama barsakları çok iyi çalıştırdığı kesin. Bu konuda iddia edebilirim işte.

kefiri kendin mayalamani öneririm, hazirlarin tadi kötü. spor pazartesi, carsamba ve cuma günleri 40 dakika kosu bandinda yürüyüs yapiyorum. Sabahlari kendime bir bardak meyveli kefir hazirliyorum. saat 10.30 a kadar anca bitiriyorum. ara ögüne bile ihtiyacim kalmiyor.
Kefirin zayiflatma veya yag yakma özelligi yok diye biliyorum. ama beni tok tutuyor.

ya kefir mayasını nereden aldın ben internetten sipariş eedecem galiba.kefiri nasıl yaptığınıdatarif edebilirmisin aşama aşama.çok şey istemiyorum demi.

bugün süt le başladım güne biraz başım ağrıyordu ilaç içmek istemedim tuzlu ayran içtim bir bardakta
iki köy yumurtası yiyebilirsem :)
30 gr köy peyniri
20 gr siyah zeytin bugünkü kahvaltı menüm :)

Zayıflatır demek için düzenli kullanmak gerek. Düzenli kullanmadığım için öyle bir iddia da bulunamayacağım. Ama barsakları çok iyi çalıştırdığı kesin. Bu konuda iddia edebilirim işte.
tuzu ve ödemi atıyormuş aynı zamanda bakalım deneyince bende ki değişiklikleri bende yazarım

ya kefir mayasını nereden aldın ben internetten sipariş eedecem galiba.kefiri nasıl yaptığınıdatarif edebilirmisin aşama aşama.çok şey istemiyorum demi.

Kefiri bir akrabamiz verdi. aktarlarda var. minik cam sisede satiliyor. bir bardak sütle mayalaniyor.

KEFİR MAYALAMA

1) Kefir mayasını temiz plastik kapaklı cam kavanoza koyun.
2) Oda sıcaklığında 1 su bardağı süt (taze veya pastörize) ekleyin. Kefir çoğaldıkca süt miktarını artırabilirsiniz. (Kavanozu 3/4 ünden daha fazla doldurmayın.)
3) Kavonozu ışık altından ve direk gün ışığından uzak tutun mesela karanlık bir dolaba (buzdolabı hariç) koyabilirsiniz..
4) 24 saat sonra kavanozu plastik süzgeçe dökün ve kefir tanelerini süzün. Kavanozu temizleyerek işlem 1’den başlayın.

Kefiriniz içmeye hazır. İsterseniz buzdolabında bekleletip soğuk veya saklayıp kısa sürede tüketin (1 – 2 gün).

Kefir tanelerinin zarar görmesini istemiyorsanız kavanozu sıcak suyla yıkadıktan sonra kefir tanelerini içine hemen atmayın kavonuzun soğumasını bekleyin..

Kesinlikle metal malzeme kullanmayın. Cam-plastik-ahşap.
Kefir mayası çok narindir. Lütfen süzerken yıkarken narin davranalım.

Kefir mayasını yıkamak için belli aralıklarla (3 – 5 günde bir) kaynatılmış soğutulmuş (musluk suyu içerisinde yer alan klordan zarar görmemesi için) veya kaliteli bir doğal kaynak suyunu üzerinden dökmeniz yeterli.

Not:Anlattığımız işlem kefirin 24 saat ve 25°C’nın altında sıcaklıkta pıhtılaşmasını anlatmaktadır. Bu sadece bir yol göstermedir.Kullandığınız sütün kalitesine ve yağ oranına vs diğer etkenlere göre süreler değişebilir. Zamanla kefir ürettikçe kendinize uygun olan mayalanma zamanı (18 ve 36 saat arası) ve miktarları siz belirleyebilirsiniz..

benim bu sabahki kahvaltim:
1 bardak yarim yagli süt
30 gr (3 yk) Yulaf ezmesi
1 Elma
1 c.k. Tarcin
bunlari pisirdim ve muhallebi gibi yedim. ben 70.6 kg. ama pazar gününden bu yana bi degisiklik yok cünkü özel günüme birkac gün kaldi.

teşk ederim canım tarif için .

akşam bir pors.mantı yedim sen ne yedin ekmek pek yemiosun galiba

teşk ederim canım tarif için .

akşam bir pors.mantı yedim sen ne yedin ekmek pek yemiosun galiba

bende dün abarttim canim yaa. malum asure ayi. oglen bir kase yedim. aksamda ailemle biraz yemek ve yine biraz asure yedim. tek hatam doymus olmama ragmen asureyi tüketmem. aman kalmasin. tekrar isinmasin diye ve sabah 300 gr. arti!!
bugünde kayinailem gelecek. pizza yapicam nasil olacak bilmiyorum.
evet ekmek sadece haftasonlari yada kayinaileye yemege gidince tüketiyorum. ben yemegin tadina birkere varayim doymak bilmiyorum. o yüzden tüketmemeye calisiyorum canim
Misir ve pirinc patlagi tüketiyorum üzerine biraz labne sürüyorum. üzerine bir bardak su. Artik o ne oluyorsa sisiyormu icerde bilemedim ama o da doyuruyor beni
birde eti formun domatesli kekikli tuzlu atistirmaliklari var. onu yiyorum bi paket (30 gr)

ben önceden yemek yerdim. ardindan mutlaka atistirmalarim olurdu. simdi ise yemek yemiyorum atistiriyorum. Sagliksiz belki ama baska türlü frenleyemiyorum kendimi

evt sağlıksız bence öyle yapma dahada kilo yapabilir sonrasında
normal beslen spor da yaptınmı olur
aslında ben iyi başlıyorum ama devamı gelmiyor spor herderde deva ama sürekli yapmak lazım.pko var bende o yüzden kilo almam kolay vermem zor
ama sende böyle bi durum yok sen kkolay verebilirsin düzenli beslenip spor yaptığında

bu ara odaklanamıyorum polip var onu aldırcam sonrasında inşallah daha güzel takipedelim birbirimizi hatta birbirimize menü falan hazırlayalım yapılacak spor belirleyelim imkanlarımız doğrultusunda ne dersin yasemin

Geçmiş olsun tiin. Rahatsizliklarin bir cogunun turkcesini bilmiyorum. Umarım kötü bisey degildir. Olur. Ben haftanin 3 gunu kosu bandinda yuruyorum. 240 kcal yakiyorum. Onun dışında pek bisey yapamıyorum. Iki kucuk kizlarim var. Birde evden çalışıyorum. Menü süper olur. Bende sagliksiz beslenmekten kurtulurum.

Geçmiş olsun tiin. Rahatsizliklarin bir cogunun turkcesini bilmiyorum. Umarım kötü bisey degildir. Olur. Ben haftanin 3 gunu kosu bandinda yuruyorum. 240 kcal yakiyorum. Onun dışında pek bisey yapamıyorum. Iki kucuk kizlarim var. Birde evden çalışıyorum. Menü süper olur. Bende sagliksiz beslenmekten kurtulurum.

evt sende bana menü hazırlarsın ben sana kalorilerini heesaplayarak hazırlarız ama uymak şartıyla mesela genelde evde bulunan malzemelerden hazırlarız kilomuza göre günlük kalori hesabıyla takip edelim birbirimizi birde böyle deneyelim
diyelimki sana ben akşam menüne kurufasülye yazdım bundan ne kadar yemen gerektiğinide yazarım hem akşam yemeğine fikir olur hemde eğlencelibir diyet şekli :)bakalım nasıl olcak merak ediyorum ama bu hafta değil inş polipi aldırdıktan sonra.polip rahimde et parçası demekmiş küçük bir operasyonla alınacak haftaya olur muhtemelen dua bana

Dua ederim. Canim benim benden gün içinde yemek yememi isteme. gün içinde ben yine kefire devam edeyim. Ama akşam hazirladigim yemeklerden yerim söz. Çünkü kahvalti yaptigimda oglen ve aksam yemek yedigimde ardindan canim hep tatli istiyor. Eger yemekten sonra yemezsem gece kalkip yiyorum.

kefiri kendin üretiosun demi ya ben kefir mayası getirttim intten ama sanki pek çoğalmadı.adres versem bana kefir mayası yollayabilirmisin.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…