- 16 Aralık 2012
- 462
- 399
- 303
- Konu Sahibi pandoraksk
-
Haklısınız, teşekkür ederimBoşverin dengesiz insanların boş boş konuşması işte.
Amin, inşallah:) Dediğiniz gibi de işte o an eksiklik gibi hissettim.Mahalle baskısı denen şey bu işte
Evlenmekle de bitmiyor ki baskıları. Evlenirsin çocuk sorarlar, iş sorarlar, maaş sorarlar, ikinci çocuk ne zaman diye sorarlaryani böyle lafları çok tınlamamak lazım. Vakti geldiğinde inşallah hayırlı bi kısmetin çıkar.
Ben insanlara böyle cümleleri kurmadığım için içerledim sanırım.O da sakasına demiş bence.
Gayet olağan konusmâlar günlük hayatta..
Aynen, her şeyin hayırlısı olsunBoşuna takma derim.evlilik çok basit bir şey değil bu yüzden hayırlısıni dilemeye devam et
Aynen:) Bana niye kapamadın vs muhabbeti yapınca etraftakiler, ben de daha meraklısı varmış ben napiyim falan dedim:) Dedim ya şimdiye kadar bi ilişkim olmadığı için biraz içimde sızı gibi bu konu, bu da üstüne gelince üzüldüm biraz.Yasin daha cok genc ne evde kalmasi.onlar.saka yapmislar sanirim sen alinganlik yapmissin.
Sende 4 yas kucuk 22 yasindaiki kizin cicek kapma telasi esas elestirilecek konu bence neymis acelesi
Teşekkür ederim, çok haklısınız. Ama duygularımı belli eden bi yapım var, o anda kem göz derken ne kastettiğini sormadan edemedim. Ben insanlara durup dururken yok yere kendilerini kötü hissetircek konuşan biri değilimdir, bana öyle yapılmasına kızdım. Ama dediğiniz gibi oralı olmamak daha iyi tabi.Bizim Türk kadınları evlilik konusunda birbirlerine yaptıkları baskıyı eğitim ve kariyer alanında yapsalardı ojelerimizi bilim kurgu filmlerindeki gibi tek hareketle değiştirir, ombre yaptırmaya uzaya giderdik.
Millete sohbet konusu lazım.
"Düğün tırt, damat daha kısa sanki, gelin çocuğun yanında şişman kalmış, kayınvalide kızı istemiyor galiba, arkama kaş göz çizsem gelinin kardeşinden güzel olur, düğün pastası bayat mı ne..." konulu saçma muhabbetlerin dönüp bir gece sonra herkesin normal hayatına devam edeceği bir hadise için içerlemeyin.
Dert ettiğinizi anlarlarsa eğlence çıkar, yarın bir gün evlenseniz başka yerden psikolojinizi gıdıklamaya çalışırlar, hiç oralı olmayın.
Yok canım, ben yine hayırlısıyla seveceğim ve beni sevecek adamı bulma çabasında olucam, evlenmiş olmak için evlenmiycem, kararımı verdim:))Milete sinir oldun diye mi yakacaksin kendinietme :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?