- 16 Aralık 2012
- 462
- 399
- 303
- Konu Sahibi pandoraksk
Merhaba sevgili KK hanımları. Dün yaşadığım bir durum sebebiyle canım sıkıldı, sizlerle paylaşmak istedim. Kuzenimin düğünü vardı, eğlendik ve düğünün sonuna geldik. Gelinin çiçek atma sırası geldi. Ailenin bekar kızları olarak işte şakayla karışık geçtik gelinin arkasına hangimiz alıcaz muhabbeti yapıyoruz. Çiçeği benden 4 yaş küçük kuzenim kaptı, işte şakayla sırası gelen benim sırayı bozma muhabbeti yaptık falan. Ama gülerek yani, zaten gırgır şamata falan o anda. Ben 26 yaşındayım, ailenin bekar en büyük kızıyım işte. Sonra bu şaka durumu akrabaların etkisiyle farklı bi hal almaya başladı, şöyle ki: Ay pandoraksk kapamadın çiçeği, kız beceriksiz çıktın sen de amma vs. Benim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadığı için biraz hassas olmamın da etkisiyle ay napiyim her kız çiçekle mi gelin oldu falan dedim. Düğünden sonra amcamların evine gidildi işte gelin getirildi sonra evlerine uğurlandı. O sırada çiçeği kapan kuzene çiçeği naaptın dediler. O da "Arabada bıraktım kem gözlere karşı" dedi. Ben tabi şok oldum. Kem göz derken dedim. Yüzüme bakakaldı. Sonra da herkes evlerine gitti falan. Açıkçası öyle evde kalma triplerinde bir kız değildim ama sanırım insanları bu psikolojiye çevresi sokuyormuş, bunu anladım. Benden küçük bir kız bile bana bu konuda laf dokundurma hakkı buldu kendisinde. Küçük bir durum kabul ediyorum, ama bugün hayata daha farklı bakmaya başladım sanki:) İşte evlenmeliyim, evlenmezsem eksik kalacağım falan gibi şeyler ilk defa bugün hissetmeye başladım. Sevebileceğim aynı şekilde beni sevip bana değer verecek biri olursa hayırlısıyla evlenirim olmazsa hakkımda hayırlısı buymuş derdim hep. Ama sanki artık bu bir görev gibi hissetmeye başladım, sizlerle paylaşmak istedim:)