- 1 Şubat 2010
- 121
- 40
- 298
- Konu Sahibi eftelyarex
-
Çok teşekkür ederim, evet konuyu büyütmeden başka odaya falan gitmek çok mantıklı, işte böyle seyleri insan bazen düşünemiyor yada pratik gelmiyor vs. Çok teşekkür ederim tekrarcanım ağır konuşun biraz demişsin fakat burda ağır konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum kendin söylüyosun daha önce böyle hırçın değildin belkide hamilelikten dolayı hormonlar değişiyor olabilir birde havalarda sicak buda seni etkiliyodur . sen hırçınlaşacağınu anladığın zaman başka bir odaya geç yada derin bir nefes al bir süre önce bende kısa bir dönemliğine böyleydim hemen sinirlenir cevap verirdim fakat annemi istemsizce kırdığımı anladım bu durumda beni üzmeye yetti artık öyle yapıyorım sinirleneceğim zaman bile gidip direk öpüyprım onu veya odayı değiştiriyorum . unutma sende anne olucaksın ben seninde çok iyi bir anne olacağına eminim şimdiden analı babalı büyüsün meleğimiz ...
rica ederim eğer size bir faydam dokunduysa çok mutlu oldum . haklısınız o an akla gelmiyor fakat artık geleceğinden eminim herhangi bir sıkıntınız olursa veya konuşma ihtiyacınız hep burdayımÇok teşekkür ederim, evet konuyu büyütmeden başka odaya falan gitmek çok mantıklı, işte böyle seyleri insan bazen düşünemiyor yada pratik gelmiyor vs. Çok teşekkür ederim tekrar
Teşekkür ederim, yatak odasına girmesine gerek yok çünkü eşim rahatsız oluyor, heryere tüyü kılı döküldüğü için. İnsanlık hali çamaşırım ortada oluyor, çok erken saatte evden çıkıyoruz. Eve haftada 2 gün yardımcı geliyor, temizlik yapmasına gerek yok, yorulmasına da. Bebeğe de o bakmak istediği için bakacak, benim istediğim sadece onu kırmadan kendimi de strese sokmadan anlayışlı olmayı öğrenmek. Kendim yada annem için kötü niyetli birşey beklemiyorum zaten, tekrar tesekkur ederim yorumlarınız içinÇocuğunuza bakacak,sizinle kalacak ama yatak odasına girmeyecek. Ya kusura bakmayın ama ya insanları rahat ettirin evinizde ya da çağırmayın işiniz düştü diye.
Anneniz aynı kayınvalidem gibi. Insanların olduğu gibi kabul etmek bu kadar mı zor? Üstelik o sizin anneniz.
Bebeğe bakarken de bu tarz problemler çıkaracaksınız sanırım. Üzmeyin annenizi. Ondan bir tane daha yok.
Ayy cok tatlısın, vallahi de yapıcam billahide. Ben 6 yıldır tek başıma yaşıyorum, cok uzak kaldım, soyle dediğin gibi 1-2 kez yapsam alışırım zaten.Ah be güzelim keşke seninki gibi bir annem olsaydı. Kırma kadıncağızı. Herkesin hataları vardır. Önemli olan geri dönüşü olmayan hatalar yapmamak.
Diyelim o an sinir oldun. İçinden la havle çek. 10'a kadar say. Sayı saymak etkili oluyor bak. Bir de diğer zamanlarda öyle bir annen olduğu için bol bol şükret. Bu seni biraz törpüler.
Yok karıştırmaz asla, ama çekmeceleri falan düzeltiyor, ee çamaşırlarımız falan oluyor, görse birşey olmaz tabii ne olacak da, yine de evli çiftin odasına çok girmesine gerek yok diye düşünüyorum. Gerçi girmek istiyosa yine girsin bişey olmaz tabii ki, önemli olan benim ona tepki vermemem kalbini kırmadan o faslı atlatmamOdanıza giriyorsa bir sebebi vardır işini halledip çıkıyordur boş yere odanıza girecek değil ya. Ha odanızı mı karıştırıyor yanlış birşey mi yapıyor? Eğer cevabınız evetse ancak o zaman haklı olursunuz. Aksi halinde bunun kime zararı var ki. Sonuçta kızısın.
Evet onu yapınca cok uzuluyorum zzaten, bu sanırım törpülerÇok ağır olmaz inşallah ama annenizin artık olmadığını düşünün,hepsi geçer.
İşte bu özgürlükler sonra başa bela, 6 yıldır tek yasıyorum 10 yıldır evden ayrıyım, şimdi alışmakta zorlanıyorsun :)Ben 19 yaşındayım ben bile rahatsiz oluyorum odama girilmesinden
Bende geçen sene şehirdışına çıktım okul için bu sene tatil başladığında çok zorlandım hala böyle maalesefİşte bu özgürlükler sonra başa bela, 6 yıldır tek yasıyorum 10 yıldır evden ayrıyım, şimdi alışmakta zorlanıyorsun :)
Ayy cok tatlısın, vallahi de yapıcam billahide. Ben 6 yıldır tek başıma yaşıyorum, cok uzak kaldım, soyle dediğin gibi 1-2 kez yapsam alışırım zaten.
Ay sesli güldüm yorumunuzaÇok ağır olmaz inşallah ama annenizin artık olmadığını düşünün,hepsi geçer.
Rabbim kimsenin annesinin yokluğunu göstermesin.Ay sesli güldüm yorumunuzaallah korusn rabbim hayırlı üzün önür versin. Ama cidden iyi bir çözüm olabir
Anlıyorm cnm rabbim uzun hayırlı ömürler nasip etsin annelerimize inşallah. Bizde çoğu kez tartışrz annemle ama birbirimize bağımlıyz adeta on gün görmezsk nasıl özlerz birbirimizi iki günde birde konuşurz.Rabbim kimsenin annesinin yokluğunu göstermesin.
Biz annemle ayrı şehirlerdeyiz.17 yıldır evimden ayrıyım.Beraberken de çok bizimle olamazdı çalışıyordu sürekli kadın. Annem zor kadındır,yaşadıkları iyi şeyler değildi çünkü.Hiç anlaşamazdık.Şimdi evime gelir 2. dakikayı bulmadan biz buluruz tartışacak bişey mutlaka,aksi hiç olmamıştır.
buna rağmen kaybettiğimi düşünüyorum da ,düşünemiyorum o derece.
Demekki tek ben değilmişim, evet allah yokluklarını göstermesinRabbim kimsenin annesinin yokluğunu göstermesin.
Biz annemle ayrı şehirlerdeyiz.17 yıldır evimden ayrıyım.Beraberken de çok bizimle olamazdı çalışıyordu sürekli kadın. Annem zor kadındır,yaşadıkları iyi şeyler değildi çünkü.Hiç anlaşamazdık.Şimdi evime gelir 2. dakikayı bulmadan biz buluruz tartışacak bişey mutlaka,aksi hiç olmamıştır.
buna rağmen kaybettiğimi düşünüyorum da ,düşünemiyorum o derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?