- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Yok hayır onunla bir alakası yokErkek arkadaşını bu kadın tanışturmadı değilmi?
Birlikte oturmak konusunda haklısınız tamamen benim hatam. Ancak sınırlar konusunda şu sıkıntım var. Ondan 15-16 yaş kücüğüm sanırım bu sebeple beni asla kaile almıyor. Bir kaç saat önce artık sevgilisini ben gidene kadar eve getirmemesini söyledim. Gelecek diyor başka bir şey demiyor. Alkollü adamlr öyle şeyler yaparmıs normal karşılanması gerekiyormuş ben abartıyormuşum.Hata sizde.
Dua edin tecavüz etmeye kalkmamış.
Elin tanımadığınız sarhoşuyla aynı ortamda kalmamanız gerekli.
Ev arkadaşınız ne yazik ki kendi özgürlüğünün sınırlarını çizerken sizin alanınıza devamlı müdahil oluyor ve siz buna dur diyemiyorsunuz.
Acı tecrübe yasamamanizi dilerim
Aramaya başladım. Umarım en kısa zamanda halledeceğimPolis cagirabilirdiniz eger o adam size sarkintilik ettiyse.
Tek yapilacak sey baska bir eve cikmak. Yavas yavas ev arayin ve bir hafta sonu tasinin.
Ben de niye ona hala dert anlatmaya çalıştığını anlayamıyorum. Onunla konuşacak bir şeyin yok ki. Bana yaşattıkların yüzünden evi ayırıyorum haberin olsun diyeceksin bitecek. Konuşmasın da anlamasın da. Sen de acilen çık bir aparta yurda oldu bitti. Valla sen ona hala derdimi anlatayım diye uğraşırsan başına daha çok dert alırsın. Buradaki insanlar da haklı olarak senin bu derdini anlatma çabanı ,durumdan rahatsız olmadığına yorar. Sanki sen bir yanlış anlaşılmaya sebep olmuşsun da arkadaşlığınızı kurtarmaya çalışıyor gibisin çünkü.Sizin görüsünüzdür saygı duyarım. Ama ben burda yorumlara bakarsanız derdimi ona anlatamamaktan yakınıyorum. Çünkü ben ona ne kadar konuşursam konuşayım beni dinlemiyor kendini hsklı görüyor. Ama yinede teşekkür ederim.
Hayır ben ona rahatsızlığımı söylemeye çalısıyorum sadece. Ama o benim bunu büyütüp gereksiz yere evden çıktığımı söylüyor. Bu noktada beni suçlu buluyor ve ben buna kızıyorum. O adam eve gelmeyecek dediğimde bana dönüp hatır gelecek demesine sinir oluyorum. Derdimi anlatamamaktan kastım bu. Yoksa bizim bi arkadaşlığımız yok ki kurtarayımBen de niye ona hala dert anlatmaya çalıştığını anlayamıyorum. Onunla konuşacak bir şeyin yok ki. Bana yaşattıkların yüzünden evi ayırıyorum haberin olsun diyeceksin bitecek. Konuşmasın da anlamasın da. Sen de acilen çık bir aparta yurda oldu bitti. Valla sen ona hala derdimi anlatayım diye uğraşırsan başına daha çok dert alırsın. Buradaki insanlar da haklı olarak senin bu derdini anlatma çabanı ,durumdan rahatsız olmadığına yorar. Sanki sen bir yanlış anlaşılmaya sebep olmuşsun da arkadaşlığınızı kurtarmaya çalışıyor gibisin çünkü.
Ve sen hala bu kişiyle aynı evde yasıyosun ara dönemi beklıuosun bu da bi cesaret bnce yarın gece aynısı olmayacagını veya ev arkadasının kötü nıyetlı ıntıkam almayacagna emın mısın ( erkek arkadasnla atıstıkları ortalık karıstgı ıcın dıyorum) bence bıran once cık ordan derım o gece de o evde ıyı kalmıssın..Merhaba. Eskilerden hatırlayan vardır belkii ev arkadaşımla cok fazla sorunumuz var hatta önceki konumda evden çıkmam için beni çok desteklemistiniz ama dönem ortası çok zor olduğu için çıkamadım hala aynı evdeyim.. Derdime gelecek olursak. Benim ev arkadaşım 37 yaşında ve bendr henüz 21 yaşındayım öğrenciyim. Geçtiğimiz cumartesi günü gece saat 12.30 1 gibi ev arkadaşımın sevgilisi bize geleceğini söyledi ki zaten her haftasonu geliyor ve bunu sorun etmiyorum beni rahatsız etmedikleri sürece. Bende yatıp uyuyacağımı bunu sorun etmeyeceğimi söyledim. 15-20 dakika sonra ev arkadaşım odama geri geldi. "Lütfen uyuma bir arkadaşıyla geliyormuş hep birlikte oturur zaman geçiririz hem sanada bişeyler almışlar" dedi. Bende kızdım kendisine de söyledim. Bu işlerle uğraşmayın benim zaten sevgilim var ve ben bu durumlardan hoşlanmıyorum dedim ama pek dinletemedim. Neyse bunlar gece 2 gibi geldiler bize. Ben zaten çok gerildim çünkü çocuğun bize getirilme amacı gerçekten belli. Neyse ayıp olmasın biseyler almışlar hani biraz otururum yatarım diye düşündüm. Ki bende eşeklik hani bırak ne hali varsa görsünler. Neyse biraz zaman geçti ev arkadaşım zaten duramıyor yerinde illa adamı odaya götürecek bende iyiden iyiye gerildim tabii. Kalktı gitti sevgilisiyle beni elin adamıyla tek bıraktı. Adam 29 yaşında koca adam sarhoş zaten zil zurna. Ay bana neler neler diyor. Çok afedersiniz işte şuraya uzansak ben senin vücudunu izlesem dokunmadan, yok işte sevgilini nasıl mutlu ediyorsun falan diyor bana. Çılgına döndüm ama. Sen bu eve ne amaçla geldin? Beni kendi evimde taciz ediyorsun resmen diye çıkıştım ama adam sarhoş zaten pek oralı değil. Hala drvam ettiriyor. Sonra zaten delirip odama gittim. Kızlar ben bu durumu asla sindiremedim ve kendimi iğrenç hissediyorum. Yani bu ne kadar seviyesiz ve iğrenç bir durum. Ev arkadaşımla konuşup ara tatilimde evi ayıracağımı söylemek istiyorum. Ama olayları erkek arkadaşımda biliyor bugün biraz atışmış ikisi ve ev arkadaşım kendisi haklıymış gibi davranıyor evde sürekli suratı asık ve benimle konuşmuyor. Ben ne yapacağım şimdi anlamadım. Lütfen bi akıl verin.
Valla bende tam oyle anladim.Hep susmussunuz tepki yok arada mesafe yok cizgi yok.Elin adamini eve getirmesinden belli senin icin.Daha ne duruyorsun??? İlla basina bisey mi gelsin.Erkek arkadasina anlat bi cozum bulun.Yapmacagin seyler ve o evde kalmaya devam edersen bizden yorum bekleme kardes.Basina geleni cekersin.Kirk yasindaki kadinla ne isin varsa.Allah kolaylik versin.Buradaki insanlar da haklı olarak senin bu derdini anlatma çabanı ,durumdan rahatsız olmadığına yorar. Sanki sen bir yanlış anlaşılmaya sebep olmuşsun da arkadaşlığınızı kurtarmaya çalışıyor gibisin çünkü.
ve bunların bir kısmını (eve erkek getirilme olayı vs) erkek arkadaşınız biliyor ve hala ayrılmadınız mı?Korumaya inanın gayret gösteriyorum ama o kadar saçma ki. Ben ayıp olur diye düşündüm böyle seyredeceği aklımın ucundan gecmedi. Odalarına gitsem onları o halde görmek istemiyorum öyle bir durumda var. Zaten o sapık kendisi söyledi. Arkadaşım getirdi beni Winnie güzel kız bak boyuda uzun iyide kızdır diye diye getirdi. Dedi bu nasıl bi terbiyesizlik nasıl bi açlık ben anlamadım
Hemen ayrıl o evden gidecek başka yerin varsa. Eğer yoksa kapını kilitlemeden sakin uyuma. Belki yaşlı teyze dirdiri gibi gelecek ama ben olsam o evde herhangi bir şey yiyip içmem bile. Bu tiplerden herşey beklenir.Merhaba. Eskilerden hatırlayan vardır belkii ev arkadaşımla cok fazla sorunumuz var hatta önceki konumda evden çıkmam için beni çok desteklemistiniz ama dönem ortası çok zor olduğu için çıkamadım hala aynı evdeyim.. Derdime gelecek olursak. Benim ev arkadaşım 37 yaşında ve bendr henüz 21 yaşındayım öğrenciyim. Geçtiğimiz cumartesi günü gece saat 12.30 1 gibi ev arkadaşımın sevgilisi bize geleceğini söyledi ki zaten her haftasonu geliyor ve bunu sorun etmiyorum beni rahatsız etmedikleri sürece. Bende yatıp uyuyacağımı bunu sorun etmeyeceğimi söyledim. 15-20 dakika sonra ev arkadaşım odama geri geldi. "Lütfen uyuma bir arkadaşıyla geliyormuş hep birlikte oturur zaman geçiririz hem sanada bişeyler almışlar" dedi. Bende kızdım kendisine de söyledim. Bu işlerle uğraşmayın benim zaten sevgilim var ve ben bu durumlardan hoşlanmıyorum dedim ama pek dinletemedim. Neyse bunlar gece 2 gibi geldiler bize. Ben zaten çok gerildim çünkü çocuğun bize getirilme amacı gerçekten belli. Neyse ayıp olmasın biseyler almışlar hani biraz otururum yatarım diye düşündüm. Ki bende eşeklik hani bırak ne hali varsa görsünler. Neyse biraz zaman geçti ev arkadaşım zaten duramıyor yerinde illa adamı odaya götürecek bende iyiden iyiye gerildim tabii. Kalktı gitti sevgilisiyle beni elin adamıyla tek bıraktı. Adam 29 yaşında koca adam sarhoş zaten zil zurna. Ay bana neler neler diyor. Çok afedersiniz işte şuraya uzansak ben senin vücudunu izlesem dokunmadan, yok işte sevgilini nasıl mutlu ediyorsun falan diyor bana. Çılgına döndüm ama. Sen bu eve ne amaçla geldin? Beni kendi evimde taciz ediyorsun resmen diye çıkıştım ama adam sarhoş zaten pek oralı değil. Hala drvam ettiriyor. Sonra zaten delirip odama gittim. Kızlar ben bu durumu asla sindiremedim ve kendimi iğrenç hissediyorum. Yani bu ne kadar seviyesiz ve iğrenç bir durum. Ev arkadaşımla konuşup ara tatilimde evi ayıracağımı söylemek istiyorum. Ama olayları erkek arkadaşımda biliyor bugün biraz atışmış ikisi ve ev arkadaşım kendisi haklıymış gibi davranıyor evde sürekli suratı asık ve benimle konuşmuyor. Ben ne yapacağım şimdi anlamadım. Lütfen bi akıl verin.
O konuda evet çok yanlış yaptım ama dediğim gibi böyle seyredeceğini düsünemedim o kadar kötü olabileceklerini de düsünemedim. Çünku bu dümdüz kötülük
Yani aklım almıyor. Ben lafı evirip çevirip öyle şey yapıyormuşum. Cok büyütüyormuşum. Çok sacmaymış bu yaptığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?