Kendi Evinde Sözlü Taciz?

Birlikte oturmak konusunda haklısınız tamamen benim hatam. Ancak sınırlar konusunda şu sıkıntım var. Ondan 15-16 yaş kücüğüm sanırım bu sebeple beni asla kaile almıyor. Bir kaç saat önce artık sevgilisini ben gidene kadar eve getirmemesini söyledim. Gelecek diyor başka bir şey demiyor. Alkollü adamlr öyle şeyler yaparmıs normal karşılanması gerekiyormuş ben abartıyormuşum.

Polis cagirabilirdiniz eger o adam size sarkintilik ettiyse.
Tek yapilacak sey baska bir eve cikmak. Yavas yavas ev arayin ve bir hafta sonu tasinin.

Ben de niye ona hala dert anlatmaya çalıştığını anlayamıyorum. Onunla konuşacak bir şeyin yok ki. Bana yaşattıkların yüzünden evi ayırıyorum haberin olsun diyeceksin bitecek. Konuşmasın da anlamasın da. Sen de acilen çık bir aparta yurda oldu bitti. Valla sen ona hala derdimi anlatayım diye uğraşırsan başına daha çok dert alırsın. Buradaki insanlar da haklı olarak senin bu derdini anlatma çabanı ,durumdan rahatsız olmadığına yorar. Sanki sen bir yanlış anlaşılmaya sebep olmuşsun da arkadaşlığınızı kurtarmaya çalışıyor gibisin çünkü.

Hayır ben ona rahatsızlığımı söylemeye çalısıyorum sadece. Ama o benim bunu büyütüp gereksiz yere evden çıktığımı söylüyor. Bu noktada beni suçlu buluyor ve ben buna kızıyorum. O adam eve gelmeyecek dediğimde bana dönüp hatır gelecek demesine sinir oluyorum. Derdimi anlatamamaktan kastım bu. Yoksa bizim bi arkadaşlığımız yok ki kurtarayım

Ve sen hala bu kişiyle aynı evde yasıyosun ara dönemi beklıuosun bu da bi cesaret bnce yarın gece aynısı olmayacagını veya ev arkadasının kötü nıyetlı ıntıkam almayacagna emın mısın ( erkek arkadasnla atıstıkları ortalık karıstgı ıcın dıyorum) bence bıran once cık ordan derım o gece de o evde ıyı kalmıssın..

Ne kadar terbıyesız bır kadın ev arkadasın
Ne demek genc bır kızı sarhos adamla bırakmak ya sana bısey yapsaydı bu pıslık adam
Ben olsam onun burnundam getırırdım kendını cıksın evden ben olsam bı yaygara yapar esyalarını atardım kapıya valla

Ev arkadaşınız aklınca sevgilisinin arkadaşına kıyak yapmak istemiş böyle bi basitlik işte..
Midem bulandı ya.

Herkes sana hemen evden ayrıl diyor sen hala inatla 1 ay daha durmam lazım diyorsun eee ne diye konu açıp yardım bekliyorsunki anlamadım söyle ailene zaten bu durumda anında seni başka eve çıkarırlar pes yani 37 yaş ve 21 yaş ev arkadaşı...çözümü belli ama hala 1 ay diyorsun yapacak birşey kalmadı ozaman evinde otur devam et...

Valla bende tam oyle anladim.Hep susmussunuz tepki yok arada mesafe yok cizgi yok.Elin adamini eve getirmesinden belli senin icin.Daha ne duruyorsun??? İlla basina bisey mi gelsin.Erkek arkadasina anlat bi cozum bulun.Yapmacagin seyler ve o evde kalmaya devam edersen bizden yorum bekleme kardes.Basina geleni cekersin.Kirk yasindaki kadinla ne isin varsa.Allah kolaylik versin.

Su 1 ayi sag saglim atlatirsin insallah. Pislik kadin midem bulandi resmen acik acik isini hallediyor yaninada gunah kecisi ariyor . Allah korusun seni canim kendine cok dikkat et odana anahtar bul her gece uyurken kitle. Koskoca 37 yasindaki kadin aklim almiyor yaa .

ve bunların bir kısmını (eve erkek getirilme olayı vs) erkek arkadaşınız biliyor ve hala ayrılmadınız mı?
büyük olay çıkarmadı mı erkek arkadaşınız nasıl oturursun odana gitmezsin vs diye
ben olsam olay çıkarırım erkek arkadaşım böyle bişey yapılıp sessiz kalsa

Hemen ayrıl o evden gidecek başka yerin varsa. Eğer yoksa kapını kilitlemeden sakin uyuma. Belki yaşlı teyze dirdiri gibi gelecek ama ben olsam o evde herhangi bir şey yiyip içmem bile. Bu tiplerden herşey beklenir.

O konuda evet çok yanlış yaptım ama dediğim gibi böyle seyredeceğini düsünemedim o kadar kötü olabileceklerini de düsünemedim. Çünku bu dümdüz kötülük

Yahu dünyada kötülük nedir bilmezsiniz hadi neyse anlarım da hiç haber falan da mı okumazsınız?
Odanın kapısının kilidi yokmuş. Olsaydı da sarhoş biri gayet rahat kırardı o kapıyı emin olun.

Hadi basiretiniz bağlandı eve gelmesini kabul edip yanlarında oturdunuz. Ki niyet zaten belli. Sonra adam cıvıtınca neden diğerlerinin kapısını yumruklayıp "alın götürün bunu yoksa polisi arayacağım" demediniz? Ya da direk neden polisi aramadınız?

Allah korusun size tecavüz edilseydi ilk soracakları şey "kapıda zorlama yok eve siz davet etmişsiniz" olurdu. Sonra anlat dur.

Geçen yıllarda sevgilisiyle günlük ev kiralayan çifte evi kiralayanlar saldırdılar. Her yerde haberleri döndü. Yedek anahtarla girip kızla beraber olmak istediler. Kız kendini odaya kilitledi, ama kapıyı kırdılar. Kız cama çıktı ama bu bile onları çirkin emellerinden vazgeçiremedi. Kız aşağı atlayıp öldü. Ya da boğuşmada dengesini kaybetti. Çok da farketmez.

Evet dünyada çok büyük kötülükler var. İnsanları kendiniz gibi sanmayın..
Lugatımızda "tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın" diye iğrenç bir söz bile var. Bu derece meşrulaştırılabilir yani..

Hala neden o evdesiniz? Erkek arkadaşınız nasıl bu kadar rahat? O şırfıntının sizinle konuşmaması neden problem sizin için?
Kafamda deli sorular..

Evden ayrılıyorum demek için muhabbet açmaya gerek yok. Bulun evi, toplanın, maddi olarak hesaplaşın çıkın gidin.
Ki ben olsam sağlam bir giydirmiştim bile. Tam saç baş yolmalık bir kadınmış..

işin tehlike boyutunda değilsinde
ısrarla ben gelmeyecek diyorum o hala mecbur gelecek diyor kısmına takıldığının farkında mısın?
neden anlatmaya uğraşıyorsun ki bunu anlamadım
zaten anlayacak olsa bu şekilde umursamaz davranmazdı
erkek arkadaşının arkadaşını resmen seninle zaman geçirebilsin diye getirmişler
ama sen hala beni dinlemiyor diye saç baş yoluyorsun

Yani aklım almıyor. Ben lafı evirip çevirip öyle şey yapıyormuşum. Cok büyütüyormuşum. Çok sacmaymış bu yaptığım

"Aramızdaki fark benim edepli ve ahlaklı olmam anlamaman normal" deseydin ya..

Ya gitsin istediğiyle yatsın kalksın da evdeki gencecik kızın ırzına geçilmesine teşvik etmek, p.venlik yapmak nasıl bir karakter bozukluğudur?

Neden söyledin evden ayrılacağını? Sana ciddi manada kötülük yapan birine karşı sorumluluğun yok. Burada bir sürü insan yazıyor bir bildiğimiz var dimi?

Kirasını vermekte zorlanmaz merak ediyorsan. Sevgilisi halleder. Bir geceye bakar böyle kadınlar için..

Tabiki haklısın zil zurna sarhoşken başına çok daha kötü birşey de gelebilirdi.
Sende de hata var ama hic girmeyeyim , bir an once cik o evden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…