Kendi Evinde Sözlü Taciz?

Yanlış bir şey yok aslında kafanıza neresi takildı anlamadım. Şu anda ev taşiyabilmem mümkün değil erkek arkadaşım bunu biliyor bizim her türlü 1 ay beklememiz gerekiyor. Onunda elinden bir şey gelmez o yüzden

Tecavüzün, hatta ölümün kıyısında yaşıyorsunuz haberiniz yok.
Valla sizdeki de büyük cesaret.
Yerinizde olsam kapımı kilitler, arkasına dolap yaslar, sabaha kadar da bi arkadaşım ile iletişimde kalmaya çalışırdım. O derece yani...

Çok ama çok tehlikeli sular...

Her zaman söylemişimdir. Şu Istanbuldan başıma bir şey gelmeden çıkıp gitsem vallahi rahatlayacağım

Yanlış birşey yokmu? Konuda bir tane doğru var mı? İsterse 2 saat mesafe olsun, Hemen kendi yaşıtın gençlerin yanına geç. Eğer geç kalmadıysan ki inşallah kalmamışsındır. harcarlar seni.

Şöyle aslında biraz kıyısından söyledim sadece. Erkek arkadaşı geliyor falan dedim. Ama bu olayı anlatmadım. Annemde babanla konuşup halledelim dedi sadece. Ama bu aralar mumkun değil taşınmam

her öneriyi reddediyorsunuz.

21 yaşında genç bir kadın kendi evinde bu şekilde taciz ediliyorsa eğer bunu ailesiyle paylaşmalı.

22 yaşındayım böyle bir durum yaşasam ilk önce gider o ev arkadaşımın sevişme sini bölerdim evde ciddi bir kaos ortamı yaratıp rezil ederdim onu. gerekirse çıkar apartmanın içinde bağırırdım kovulursak beraber kovulalım. sonra babamı arardım sonra izlerdik eğlenceyi. kendi başınıza içinden çıkamıyorsunuz ve bence biraz pısırıksınız o yüzden ailenizden yardım alın. gerekirse borç harç bir şekilde taşının.

Her zaman söylemişimdir. Şu Istanbuldan başıma bir şey gelmeden çıkıp gitsem vallahi rahatlayacağım

"Tanıdığım insanlar, o kadar da ileri gitmezler diye" düşünme. Sevgilisiyle saat kaçta bilmem nerde napmış bizi ilgilendirmez. Ama eve çağırdığı birinin seni bu denli taciz etmesini normal karşılayan birinden ben her türlü pisliği beklerim arkadaşım.

Daha önce de okumuştum sanki ben senin konularını. Arkadaşın biraz da saf, yarım akıllı biri galiba. Hem suçlu hem güçlü, saçma sapan triplere giriyor. O saf da olsa, çevresindekilerin ne mal olduğunu bilemezsin.

Şuan için mecbursan da, her türlü tedbirini al. Bu ülkede neler oluyor, her gün haberlerde neler neler okuyoruz. Kimseye güvenme.

1 ay maalesef beklemem gerekiyor
Derslerinize mi odaklanacaksınız yoksa bu stresi mi yaşayacaksınız bilmiyorum ama o taktirde mutlaka temkinli olun, kadının genişliği beni çok rahatsız etti, ben bile buradan kendimi güvensiz hissettim.Telefonunuz mutlaka yanınızda olsun, kapınıza bir kilit alın, mümkünse bir kuzeniniz filan gelip bu bir ayda yanınızda dursun, hem psikolojik olarakta kendinizi daha iyi hissettirir.biber gazı filan temin edin.çünkü cidden bu tarz insanlardan her şey beklenir.

Yanlış birşey yokmu? Konuda bir tane doğru var mı? İsterse 2 saat mesafe olsun, Hemen kendi yaşıtın gençlerin yanına geç. Eğer geç kalmadıysan ki inşallah kalmamışsındır. harcarlar seni.
Yani tam ben diyecektim harcarlar diye. Canım alınma ama biz de üni hayatından geçtik. Başta oturmayı kabul etmen hata bir de sarhoş. İyi niyetli misin saf mısın anlamadım. Bu benim başıma gelse odamın kapısını kilitleyip karşısına bile çıkmazdım adamın. Birisine HAYIR diyebilmeyi en kısa zamanda öğren. Ayrıca 37yaşındaki kadınla aynı evde asla olmaz yani. Hayata bakış açınız farklı şuan.

Kendine yurt falan bul tek kişilik falan hiç olmazsa ayarla bu senelik için. Gerekirse 1ay fazla öde evine, 1 ay daha çıkamıyormuşsun. O evden kurtul.

HAYIR diyebilmeyi de öğren. Kendi iyiliğin için.

Bencede iğrenç bir durum gece 2 de sizin evde ne işleri yap bird e üstüne içki içiliyor bir an önce ayrılın o evden yarı yıl tatilini beklemeden

Nasıl kabul ettiniz aklım almıyor. Gecenin 2sinde adam size içmeye geliyor sizin için, üstelik sevgiliniz var. Adam ya saldırsaydı size? Çok daha kötü şeyler olabilirdi emin olun. Ayrılın evden, niye çekiyosunuz bunu?

1 gün bile beraber yaşamayın aynı evde. Ya adam size kötü birşey yapsaydı? Hergün tv lerde neler görüyor, gazetelerde neler okuyoruz. Ev bulana kadar gerekirse başka bir arkadaşınızda kalın yeter ki o kadınla aynı evde olmayın

Gerçekten seni çok kötü bir durumda bırakmış..Ayrılman senin için en sağliklisi ..

Ben onlar kadar kötü kalpli olamam maalesef
Kız sen şaka mısın yahu kadın seni resmen adama bırakmış adama ben hala onlar kadar kötü olamam diyorsun. Yazamıyorum da açık açık banlancam. Ay sinir oldum ben bu konuya sanki benim başıma geldi gibi sinir oldum bu sitede ilk defa. Ben gidiyorum burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…