Kendi kayınvalidenize şükredeceksiniz...

Konu sahibi hiç bir öneriyi kabul etmiyor o bu hayatı yasar gider alışmış aslında olan gençliğine oluyor kendine oluyor.

benim kv yemeğimi yapar evimi temizler, yine de hayatta 1 sene beraber kalmazdım.

boşandığınız zaman eşiniz babalık görevinden istifa etmiyor.

Eğitim fırsatı bulduysanız eşiniz ne derse desin gitseydiniz.Neden sizin secimlerinizin sorumluluğu kv olsun ki?Kendi kararlarınızı kendiniz alabilecek yaşta olduğunuzu düşünüyorum.

Yok hala ben annemle yaşamak istiyodm senin yüzünden taşndk der

Annesi yalvardı gitmememiz için ama eşim eziyetlerini gördüğü için kararlıydu şuan öyle bir dueum olmadgı için duygusal davranıyor annesine larşı daha yumuşak

Bende
Evlenmeden önce uzuunnnn yıllardır birlkte yalıyorlardı söylediğine göre cok mutlularmış

Ya bendeki kafa da bi gideyim gerisi iyi olur hep

Eğitim fırsatı bulduysanız eşiniz ne derse desin gitseydiniz.Neden sizin secimlerinizin sorumluluğu kv olsun ki?Kendi kararlarınızı kendiniz alabilecek yaşta olduğunuzu düşünüyorum.
Bu karardan çok maddi tarafı ilgilendiren bir konuydu o sebeple kendi gücüm yetmedği için rest çekip ben gidyorm sen kal diyemedim. Mümkn değil cnkü eşimin gideceğimz ülkenin para birmiyle kazandığı paranın desteği olmadan o eğitmi almam

Ya resti çekeceksiniz eşiniz sizin ortak kararlarınızla annesinin kararları arasında bir seçim yapacak ya da kaynananızın size uygun gördüğü hayatı yaşamaya devam edeceksiniz.

Anladım o zaman yapacak bir şey yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…