Kendi kayınvalidenize şükredeceksiniz...

Ömrünüzü değersiz mi görüyorsunuz? Kısacık hayata milletin süt kuzusu oğlunu eğitmeye gelmediniz değil mi? Elinize mükemmel fırsatlar geçmiş, kocanız kılı bile kıpırdamıyor.
Aynen öyle maalesef. Ben keşke dememek için, şunu da yapsaydm yeterince kurtaramadım dememek için çocuk yokken boşanmadm. Çocuk da biz olmuyor tüp bebek deneriz ilerde dediğimiz süre içinde oldu. Yani kötü giden bi evliliğe yana döne çocuk yapmak icin uğraşmadık ama iyi ki olmuş. Hoş babası öyle iyi bir baba ki, ben bile özeniyorum ilişkilerine. Şmdi boşanmak çok daha zor, ne yapacağım blmyorm. Sadece bh konu değil, çok seviyoruz birbirimizi, iyi günlermiz de çok ama kavgasız günümüz de yok gibi bu ara. Çok çaresizim

kayınvalideye kızıyorsunuz ama anne benim için çok önemli bir fırsat 2 yıl ne ki diyemeyen eşiniz. eşiniz için çok önemli fırsat ama eşiniz sizin kadar önemsemiyor. kimse için kendini paralamaya gerek yok. siz kendiniz için böyle bir fırsat kollayıp eşinizi annesiyle bırakıp gidin.

Oğlu duygusal manipülasyona gelmese olmaz mı? İş kocasında bitiyor. Annesi ne kadar manipüle etmeye çalışırsa çalışsın kocanın net bir çizgi çekmesi gerekiyor. O çizgiyi çektikten sonra kayınvalide isterse kendini yerden yere atsın, oğlu takmadıkça o da bırakır bu tavırları.
Evet haklisiniz.Aynen bu sekilde olmasi lazim,dediginiz gibi is kocada.Neden cizgi cekemediklerini ben anlamiyorum inanin.Evliligi bitiriyor boyle adamlar gene annelerine cizgi cekmeyi basaramiyorlar.

Sanırım eşiniz vazgeçmiş. Tekrar konuşmayı deneyin ama vazgeçeceğini sanmıyorum kararını vermiş annesini düşünerek

Aynen öyle maalesef. Ben keşke dememek için, şunu da yapsaydm yeterince kurtaramadım dememek için çocuk yokken boşanmadm. Çocuk da biz olmuyor tüp bebek deneriz ilerde dediğimiz süre içinde oldu. Yani kötü giden bi evliliğe yana döne çocuk yapmak icin uğraşmadık ama iyi ki olmuş. Hoş babası öyle iyi bir baba ki, ben bile özeniyorum ilişkilerine. Şmdi boşanmak çok daha zor, ne yapacağım blmyorm. Sadece bh konu değil, çok seviyoruz birbirimizi, iyi günlermiz de çok ama kavgasız günümüz de yok gibi bu ara. Çok çaresizim
İyi bir baba olabilir ama kavga içinde huzurla büyüdüğünü düşünmüyorum. Ne çocuğunuz ne siz değersiz değilsiniz. İkinizde çok değerlisiniz. Bence değmez.

Kusura bakmayın da eşiniz de annesinin ağzının içine bakmasın madem öyle. Bu ilişkiden rahatsız olan sizsiniz ve adam hayatından memnun. Madem onlar uzaklaşmıyor siz uzaklaşın. Kendinizi yorduğunuza değmez. Analı oğullu yaşasınlar mis gibi.

Bir de adam şart koşuyor anneme bakacaksın diye ve kabul ediyorsunuz... Niye yani? Evcil hayvan mı bu kadın ya da bebek mi? Ne münasebet size yıkıyor? Kaldı ki 2 sene uzak kalsanız 3. Sene yine aynı hikaye artarak devam edecek. Ayrılın diyorum başka bir şey diyemiyorum..

Evet evet söylediğinz gibi, demez annem yanlş anlamışsımdır diyor. Evet dedm ben salağım. Neyse ki ilk günlere göre farklı. En azından yüzüne yüzüne annesinden ne kadar nefret ettğimi söyleyebiliyorum
Hep biz yanlis anliyoruz dimi :) onlar oyle demek istememislerdir.Ne demek istemislerdir o zaman?Ne demek istediklerini soylesinler de biz de dogrusunu anlayalim oglanlar da o oyle demek istememistir zahmetine girmek durumunda kalmasin :)

kayınvalideye kızıyorsunuz ama anne benim için çok önemli bir fırsat 2 yıl ne ki diyemeyen eşiniz. eşiniz için çok önemli fırsat ama eşiniz sizin kadar önemsemiyor. kimse için kendini paralamaya gerek yok. siz kendiniz için böyle bir fırsat kollayıp eşinizi annesiyle bırakıp gidin.
Valla çocuk olmasa mutlaka yaprdm. Kayınvalideye kinliyim evet, ama eşime de çok çok snirliyim. Boşa cnkü bu. Oğluna ben hastaym(psiklojim iyi değil) derken arkadaşlarıyla fink atıyor devamlı

Sanırım eşiniz vazgeçmiş. Tekrar konuşmayı deneyin ama vazgeçeceğini sanmıyorum kararını vermiş annesini düşünerek
Tam vazgeçmedim ama annem daha önemli sen kendini en kötüsüne hazırla diyor. Bilmiyorum çok büyük ve bir daha elde edilemeyecek bir fırsat bu. Benm işim için de çok iyi olacak

Valla çocuk olmasa mutlaka yaprdm. Kayınvalideye kinliyim evet, ama eşime de çok çok snirliyim. Boşa cnkü bu. Oğluna ben hastaym(psiklojim iyi değil) derken arkadaşlarıyla fink atıyor devamlı
Allah yardimciniz olsun.Nasil gunaha giriyor o kayinvalide boyle yaparak.Ahhh ahh allah gorsun uslanmaz bu tarz insanlar.

açıkçası benim de bir oğlum var. İlerde temelli yurt dışında yaşamak istiyorum derse istemezdim ben de. ama sizinki geçici imiş gidilebilir. İkisi arasındaki ilişkiye karışmayın kötü olan siz olursunuz. İlerde gelinim de karışmak isterse şahsen hoşlanmam. Bir de bu gözle bakın.

Kusura bakmayın da eşiniz de annesinin ağzının içine bakmasın madem öyle. Bu ilişkiden rahatsız olan sizsiniz ve adam hayatından memnun. Madem onlar uzaklaşmıyor siz uzaklaşın. Kendinizi yorduğunuza değmez. Analı oğullu yaşasınlar mis gibi.

Bir de adam şart koşuyor anneme bakacaksın diye ve kabul ediyorsunuz... Niye yani? Evcil hayvan mı bu kadın ya da bebek mi? Ne münasebet size yıkıyor? Kaldı ki 2 sene uzak kalsanız 3. Sene yine aynı hikaye artarak devam edecek. Ayrılın diyorum başka bir şey diyemiyorum..
Çocuğumun babasıyla uyumak için çırpınışlarını, her gece onunla yatarken gözlernin içinin nasıl güldüğünü, birlikte yemek yaparlarken ve bisikletle babası arkasına onu atıp gezdirirkenki mutluluğunu, hem babasına hem bana aynı anda sarıldığında nasıl kahkahalar attığını, üçümüz oyun oynarken nasıl dünyanın en mutlu çocuğuna dönüştüğünü görmesem, bunlara bir kez şahit olmamış olsam inanın boşanırdım. Çok küçük. 3 yaşında. Çok mülayim ve naif, ağzı var dili yok uslu ve huzurlu bir çocuk. Hem de erkek çocuğu babayla çok mutlu. O etkilenir diye çok rahatsızım, yoksa boşanmak iyi bir çözüm. Bununla sürekli karşı karşıya getirlyoum zaten eşim tarafından...

Manipülatör kaynanaya meydan veren eşiniz. Hani şu annesinin memesinden ayrılmayan, mide öz suyumu ağzıma getiren cinsten olan. Adı lazım değil; anakuzusu.
Kendi hayatını anasına adamış gibi görünüyor. Eminim içinden "bin tane kariyer yaparım da anam gelmez. Canım anam, çilekeş anam." diyordur.

İpini salın ipini.
Çocuk babaya düşkün ama bilmem ne bakmayın, yoksa ilerde o bağımlılık kendi evladınız ve sizin aranızda oluşacak.
Canavarla savaşırken canavara benzememektir asıl zafer yani.

İp diyorum, salın gitsin.
Ahaha ya harika özetlemişsiniz. Canım anam çilekeş anam kısmını sadece içinden değil dışından da söylüyor sağolsun. Bilmiyorum ne yapacağım, çok çaresiz hissediyorum

Resti çekmeniz gerekiyor bence. 10 yıl değil bu 2 yıl bir şey. Ne abartmış kaynana. Senin inadına bak nasıl oğlumu yanımda tutuyorum diye mücadeleye girmiş demek. Şimdi gitmediniz diyelim sizin sorunlarınız bitmeyecek ki yarın başka bir konu açarsınız. Çünkü anacı çok erkek gördük ama eşiniz böyle bir fırsatı geri çevirecek kadar annesinin sözünü dinliyor. Sizi yok sayıyor. Ben olsam 'annenle mutluluklar, eşyalarını da annene gonderdim 1 dk yanliz durursunuz diye korktum' derdim..

Siz daha fazla cekmeyin esinizi ve annesini ,resti cekin gitmiyorsak gider annenle yasarsin diyin,bu kaar net esinizde normal degil ki kv anormal ama
Valla onun canına minnet, gidersen git der bana eminim. O teklif etti zaten daha önce kaç kere bunu 😂 ben yüzsüz gibi çocuk için ayağına bile kapandm yalvardım...

Çocuğumun babasıyla uyumak için çırpınışlarını, her gece onunla yatarken gözlernin içinin nasıl güldüğünü, birlikte yemek yaparlarken ve bisikletle babası arkasına onu atıp gezdirirkenki mutluluğunu, hem babasına hem bana aynı anda sarıldığında nasıl kahkahalar attığını, üçümüz oyun oynarken nasıl dünyanın en mutlu çocuğuna dönüştüğünü görmesem, bunlara bir kez şahit olmamış olsam inanın boşanırdım. Çok küçük. 3 yaşında. Çok mülayim ve naif, ağzı var dili yok uslu ve huzurlu bir çocuk. Hem de erkek çocuğu babayla çok mutlu. O etkilenir diye çok rahatsızım, yoksa boşanmak iyi bir çözüm. Bununla sürekli karşı karşıya getirlyoum zaten eşim tarafından...

Çocuğunuz 3 yaşında olduğu için farkında değil ama zamanla o da evdeki negatif elektriği alacaktır. Çocuk için devam ediyorsanız kv ile görüşmeyin en azından, eşiniz görüşsün siz de hayatınıza bakın.

Resti çekmeniz gerekiyor bence. 10 yıl değil bu 2 yıl bir şey. Ne abartmış kaynana. Senin inadına bak nasıl oğlumu yanımda tutuyorum diye mücadeleye girmiş demek. Şimdi gitmediniz diyelim sizin sorunlarınız bitmeyecek ki yarın başka bir konu açarsınız. Çünkü anacı çok erkek gördük ama eşiniz böyle bir fırsatı geri çevirecek kadar annesinin sözünü dinliyor. Sizi yok sayıyor. Ben olsam 'annenle mutluluklar, eşyalarını da annene gonderdim 1 dk yanliz durursunuz diye korktum' derdim..
Ah keşke yapabilsem. 3 yaşında erkek çocuğum var, gerçekten mutlu bir ailede büyüdüğünü sanıyor. Çok naif, etkilenmesi beni çok çok üzer. Yapamıyorum :(

Back
X