Lisans mezunuyum diyorsun.bulunduğun yerde çalış bir süre para biriktir. Gitmek istediğin yerde iş ayarlamadan ev kirasıydı eşyaydı vs bir kaç ay seni idare edecek paran olmadan nereye gideceksin.Peki ne yapayım? Vah vah talih böyleymiş benim de böyle bir hayatım var. Zaten kim mutlu ki mi diyeyim...
Aile yapini simdi daha iyi anladim. Daha once de dedigim gibi eger ailenle arana en azindan sogukluk girmesine cesaret ediyorsan yap. Ben o kuzenimi takdir ediyorum acikcasi, yani nasil bir hayat istiyorsan pesinden gitmelisin.23 yaşındayım. Lisans mezunuyum. Kamu Yönetimi okudum. Kapatılan üniversitelerin birinde yani ha okudum ha okumadım. Bir geçerliliği yok.
Asla.Peki ne yapayım? Vah vah talih böyleymiş benim de böyle bir hayatım var. Zaten kim mutlu ki mi diyeyim...
Bir parça özgür olabilmek için herşeyimi verirdim. Hayatta şiddetle arzuladığım tek şey bağımsızlık.Aile yapini simdi daha iyi anladim. Daha once de dedigim gibi eger ailenle arana en azindan sogukluk girmesine cesaret ediyorsan yap. Ben o kuzenimi takdir ediyorum acikcasi, yani nasil bir hayat istiyorsan pesinden gitmelisin.
Peki ne yapayım? Vah vah talih böyleymiş benim de böyle bir hayatım var. Zaten kim mutlu ki mi diyeyim...
Peki girdin bir ise bir sure idare ettin. Birden isten atildin? Ne yapacaksin. O cok guvendigin arkadasin da yapamadi geriye dondu? Ya da evlendi? Nasil yapacaksin. Issiz oldugun donemde maddi acigini nasil kapatacaksin. Baskasinin varligina guvenip boyle bir adim atman seni dibe batirir. O diledigi zaman seni birakip daha mutlu olacagi bir hayata gider. Sen ne yapacaksin onu dusun?Peki ne yapayım? Vah vah talih böyleymiş benim de böyle bir hayatım var. Zaten kim mutlu ki mi diyeyim...
Belki söylediklerim kulağa çok fantastik geliyor. Parası yok gitmek istiyor. Para kazanmıyorum.para kazanıyo musunuz
O öylesine bir arkadas değil. Kader arkadaşı gibi düşünün. Yaşantılarımız sıkıntılarımız ortak.Peki girdin bir ise bir sure idare ettin. Birden isten atildin? Ne yapacaksin. O cok guvendigin arkadasin da yapamadi geriye dondu? Ya da evlendi? Nasil yapacaksin. Issiz oldugun donemde maddi acigini nasil kapatacaksin. Baskasinin varligina guvenip boyle bir adim atman seni dibe batirir. O diledigi zaman seni birakip daha mutlu olacagi bir hayata gider. Sen ne yapacaksin onu dusun?
Belki söylediklerim kulağa çok fantastik geliyor. Parası yok gitmek istiyor. Para kazanmıyorum.
Seni kuzenime benzettim, o da oyleydi. Ama aile buyukleri ona fahise muamelesi yapti. Bense onu cok iyi anliyorum. Butun gun evden cikmasina izin verilmezdi, kiz dedigin disarida gezmezmis. Abilerinin nerede olduguysa belli degil bile. Okumasina da izin verilmedi, okursa meslek sahibi olurdu cunku, bir erkege ihtiyaci kalmazdi. Babamin ailesinde kizlar ancak evlenirlerse baba evinden gidebilirler. Evlenmek icin de gorucu usulu, aile buyuklerinin uygun gordugu familyalarin ogullari tabi. Yani ne cikarsa bahtina. Benim babam ailesine cekmemis bu konuda neyse ki, genis aileye bakinca ben cok cok iyi durumdayim. Her neyse, hangi sehire gidecegini bilmiyorum(onemli bu) ama en basta cok zorluk cekecegini bil. Ozgurlugun de bir bedeli vardir cunku.Bir parça özgür olabilmek için herşeyimi verirdim. Hayatta şiddetle arzuladığım tek şey bağımsızlık.
En basta bir miktar birikim sart.Belki söylediklerim kulağa çok fantastik geliyor. Parası yok gitmek istiyor. Para kazanmıyorum.
Peki... Bir müsibet bin nasihatten yeğdir!O öylesine bir arkadas değil. Kader arkadaşı gibi düşünün. Yaşantılarımız sıkıntılarımız ortak.
Bizimkilere göre bir erkegi koluma takmadan evden temelli çıkamam. Bu sekilde yaşamaya devam edersem kronik depresyonun pençesinde yaşam sürdürücem.
Teşekkür ederim. Çok şükür beni anlayan birileri çıktı.Kac buradan mumkunse yurt disina. Sene olmus 2017 su kisa omurde milletimin kadinlara olan tavrina bakar misiniz.
Ama sunu soyleyecegim: OZGURLUK ISTEGI GENLERINDE OLMALI.
Hissetmiyorsaniz asla girismeyin.
Canım biraz paran olması lazım köşede. Biriktirmenin bir yolunu bulamaz mısın? Bir kaç ay geçineceğin para olmadan yola çıkma. Ama eğer ailen gerçekten çok kötüyse git kurtar kendini derim. Tam olarak ne yapıyorlar? Gerçi o okula seni baskıyla gönderdilerse tahmin edebiliyorum.23 yaşındayım. Lisans mezunuyum. Kamu Yönetimi okudum. Kapatılan üniversitelerin birinde yani ha okudum ha okumadım. Bir geçerliliği yok.
Ciddi bir iletişim problemi var. Herkes kendi odasında yaşar. Kimse kimse ile birşey olmadıkça konuşmaz. Zor ve tutucu insanlar. Madden varlar sadece manen yoklar. Benim isteklerim kimsenin umrunda değil. Evlenir gider gözüyle bakıyorlar heralde bilemedim.Canım biraz paran olması lazım köşede. Biriktirmenin bir yolunu bulamaz mısın? Bir kaç ay geçineceğin para olmadan yola çıkma. Ama eğer ailen gerçekten çok kötüyse git kurtar kendini derim. Tam olarak ne yapıyorlar? Gerçi o okula seni baskıyla gönderdilerse tahmin edebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?