- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.981
Birşey olmaz inşallah.. Biraz temiz hava alalım demiaman dikkat et usutmesin bizim bebeler gibi
Aynen canım bende gece nasıl uyuduğumu bilmiyorum okadar yoruluyorum ki bazen bi anda kalkıyorum Oglusu arıyorum yatağımda oysa ki kendi yatağında yatıyor sersem gibi oluyorum yorgunluktan napalm artık bi gün kilo vermeyi hızlandırır vücudum inşallahGünaydın arkadaşım..
Benim eşimden sağlıkçı ve bir sağlıkçı olarak bilirsin ben hipotroidi hastasıyım..
Metobolizmam tansiyonum kalp atışlarım bile çok yavaştı çok şükür şimdi kontrol altına alındı hormonlar..
Evet diyetimde sonuç alıyorum ama inan çok çaba sarf ediyorum 1 dk bile yerimde oturmuyorum acayip hareketliyim gece yastığa başımı koyduğumda hiç birşey hatırlamıyorum yorgunluktan..
Bunun birde diyer boyutu var. Çevremde bende başka kimse diyet yapmıyor ben gerçekten zorlanıyorum nefsime karşı hemde çevremizdeki insanlara karşı çok mücadele ediyorum. Soğuk havada evde spor yapıyoruz en zorunu başarıyoruz yazın herkes kilo verir o sicaklarda öyle değil mi ?
Sende acele etme bebeğini emziriyorsun.. Haftada 1 kilo senin için fazla olur.. Bebeğin ek gıdaya geçsin biraz daha sabır lazım..
Tekrar yazıyorum hamur işi ve şeker yemedigin sürece kilo almaz kilo verirsin.. Hiç moralini bozma sakın aklından geçirme bile kilo veremiyorum diye.. Unutma beyin bütün vücudu kontrol ediyor bütün organlara sinyal gönderiyor..
Yani bebek olunca birde emzirince ne yedigimize ne ictigimize dikkat ediyoruz..Aynen canım bende gece nasıl uyuduğumu bilmiyorum okadar yoruluyorum ki bazen bi anda kalkıyorum Oglusu arıyorum yatağımda oysa ki kendi yatağında yatıyor sersem gibi oluyorum yorgunluktan napalm artık bi gün kilo vermeyi hızlandırır vücudum inşallah
Israrla tavsiye ediyorum YeşimcimŞu caylar dan bende alicam ilk fırsatta baya merak ettim
Teşekkür ederim Maria , hoşgeldin...Gülcum tebrik ederim 1. Hedefine ulasmissn.Gerçekten çok özeniyorum sana hırsına azmine hayranım bende hiç bırakmadan devam etmiş olsam şimdi ye yarilamistm ama
Şurda bi kaç ay kaldı yaza artk kendimi toparlamam lazım
Evet canım takip ettim bende çok merak ediyorum bu çayı ilk fırsatta alıcam. Aynen metabolizmayı hızlandıran kürler yapamıyorum ve protein karbonhidrat yağ hepsinden de almamız gerekiyor yani katı kural ları olmayan bir diyet oluyor o yüzden gittiği kadar artık kilolar yavaş yavaş ta olsa başarıcam inşallahYani bebek olunca birde emzirince ne yedigimize ne ictigimize dikkat ediyoruz..
Yoksa yağ yakıcı kürler var motobolizba hızlandırıcı yeşil çay var ama olmuyor inşallah memeyi bırakınca sende uygulansın ve daha az kalori alırsın kür yaparsın yeşil çay içersin vücud toparlanır..
Sana tavsiyem yağ yakmaya yardımcı besinler var onlardan sofrada bulundur ve burdaViolet Life bana bir çay önerdi büyülü bohça diye çok mükemmel bir cay emziren anneler icebiliyor içinde tarçın var vanilya var karanfil var iki gündür içiyorum sutumde artma oldu .. Gönül rahatlığı ile içebilirsin ayrıca metobolizmayı hızlandırıyor..
Bak herşeyin bilincinde ve farkindasın ne güzel.. :)Evet canım takip ettim bende çok merak ediyorum bu çayı ilk fırsatta alıcam. Aynen metabolizmayı hızlandıran kürler yapamıyorum ve protein karbonhidrat yağ hepsinden de almamız gerekiyor yani katı kural ları olmayan bir diyet oluyor o yüzden gittiği kadar artık kilolar yavaş yavaş ta olsa başarıcam inşallah
Tam odaklanamıyorum ki senin gibi spor yapamayınca boşa diyet yapiomusm gibi hissediyorum.Teşekkür ederim Maria , hoşgeldin...
İlk hedefim 7 li rakamlardan kurtulmaktı 2. hedefim 65 olmaktı ve son olarak 59 u görmek istiyorum 58 de olabilir..
Seninde şimdiye 6 lı rakamları görmek lazımdı.. !
Teşekkür ederim arkadaşım ben hep bu şekilde gidicem inşallah, inanırmısın havalar iki gündür güneşli ve yaz gelecek ve ben hala bu kilolardan kurtulamayacağım diye korkmaya başladım sanki yaz gelmiş gibi, ben elimden geleni yapıcam yaz gelincede istediğim kiloya ulaşamazsamda yapacak bişey yok, yaptım ama olmadı derim moral ve desteğin için teşekkürler canım iyiki varsın iyiki bu topikteyim, hepinizi tanımışımBak herşeyin bilincinde ve farkindasın ne güzel.. :)
Esnek diyet yapıyorsun..
Bana şu kelimen yetti.
(kilolar yavaş yavaş ta olsa başarıcam inşallah)
İnanmak başarmanın yarısıdır
İstediğin kiloyada istediğin görüntüye ulaşacaksın inşallah..Teşekkür ederim arkadaşım ben hep bu şekilde gidicem inşallah, inanırmısın havalar iki gündür güneşli ve yaz gelecek ve ben hala bu kilolardan kurtulamayacağım diye korkmaya başladım sanki yaz gelmiş gibi, ben elimden geleni yapıcam yaz gelincede istediğim kiloya ulaşamazsamda yapacak bişey yok, yaptım ama olmadı derim moral ve desteğin için teşekkürler canım iyiki varsın iyiki bu topikteyim, hepinizi tanımışım
Biraz daha hırs yap Maria biraz kilo versen eminim istesende kaçamak yapmayacaksın...Tam odaklanamıyorum ki senin gibi spor yapamayınca boşa diyet yapiomusm gibi hissediyorum.
Yürüyüş yapıcam hergün senin gibi dışarı cikamasam bile evde .
Maşallah sana her hafta eksileri görüyorsun ve kaçamak hiç olmuyor.
Senin gibi şu 2 ayda 10 kilo versem başka bisi istemiyorum
Aynen canım benim içinde aynıları geçerliİstediğin kiloyada istediğin görüntüye ulaşacaksın inşallah..
Sen kilo verdiğini fark etmezsin seni uzun zaman görmeyenler fark edecek bundan 1 ay sonrası düşün herşey daha belirgin şekilde fark edilecek...
Damlaya damlaya göl olacak.
Sende iyiki bu topiktesin sendeki azimi kendimde görüyorum canım arkadaşım
Oooo full dolu günler geciriyorsun. Keyifli olmuştur şimdi bütün kızlar toplandiniz ooooo süper..Ben geldimm.bu aksamda misafirim vardi onun için Bugunde giremedim topligimize
Sabah temizlik, oglen oglusla yuruyuse ciktik.sonra hazirlik falan.arkadaslar simdi gittiler. Sabah rutin kahvalti. Oglen meyve
Aksam yemegi yetistiremedigim icin dışarıdan ne siparis verebiliriz diye dusundukKebap pizza tavuk durum pide derken en son cigkoftede karar kildim. Aksam 8 e dogru geldi arkadaslar. Kek kurabiye irmikli top ve kisir verdim ilk. Kisiri uzun zamandir yemedigim ve cook sevdigim icin 1 kase yedim sonra cerez getirdim, yemedim. Meyve getirdim, tabikii yemedim...
Yarindan itibaren spora devammm
Bulasik makinem bozuldu. Spor olarak simdi bulasik yikiyacagim
Opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?