Kendim Diyetim. ( resimli)

Aynen canım bende gece nasıl uyuduğumu bilmiyorum okadar yoruluyorum ki bazen bi anda kalkıyorum Oglusu arıyorum yatağımda oysa ki kendi yatağında yatıyor sersem gibi oluyorum yorgunluktan napalm artık bi gün kilo vermeyi hızlandırır vücudum inşallah

Yani bebek olunca birde emzirince ne yedigimize ne ictigimize dikkat ediyoruz..

Yoksa yağ yakıcı kürler var motobolizba hızlandırıcı yeşil çay var ama olmuyor inşallah memeyi bırakınca sende uygulansın ve daha az kalori alırsın kür yaparsın yeşil çay içersin vücud toparlanır..

Sana tavsiyem yağ yakmaya yardımcı besinler var onlardan sofrada bulundur ve burda Violet Life bana bir çay önerdi büyülü bohça diye çok mükemmel bir cay emziren anneler icebiliyor içinde tarçın var vanilya var karanfil var iki gündür içiyorum sutumde artma oldu .. Gönül rahatlığı ile içebilirsin ayrıca metobolizmayı hızlandırıyor..

nesif tarçın süt içtim..

Akşam yemeğimi saat 6 olmadan yedim..

Eşimle kızıma makarna yaptım. Bende salata, tarhana çorbası ve yoğurt yedim.

Gülcum tebrik ederim 1. Hedefine ulasmissn. Gerçekten çok özeniyorum sana hırsına azmine hayranım bende hiç bırakmadan devam etmiş olsam şimdi ye yarilamistm ama
Şurda bi kaç ay kaldı yaza artk kendimi toparlamam lazım

Teşekkür ederim Maria , hoşgeldin...

İlk hedefim 7 li rakamlardan kurtulmaktı 2. hedefim 65 olmaktı ve son olarak 59 u görmek istiyorum 58 de olabilir..

Seninde şimdiye 6 lı rakamları görmek lazımdı.. !

KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..Leptinin çalışıp depodaki yağları yakabilmesi için
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilmiyecek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerineyeniliyor..badem,ceviz,fındık ,kaju olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart (yumurta yemediğinizde 1 yerli muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir

Evet canım takip ettim bende çok merak ediyorum bu çayı ilk fırsatta alıcam. Aynen metabolizmayı hızlandıran kürler yapamıyorum ve protein karbonhidrat yağ hepsinden de almamız gerekiyor yani katı kural ları olmayan bir diyet oluyor o yüzden gittiği kadar artık kilolar yavaş yavaş ta olsa başarıcam inşallah

Bak herşeyin bilincinde ve farkindasın ne güzel.. :)

Esnek diyet yapıyorsun..

Bana şu kelimen yetti.

(kilolar yavaş yavaş ta olsa başarıcam inşallah)

İnanmak başarmanın yarısıdır

Teşekkür ederim Maria , hoşgeldin...

İlk hedefim 7 li rakamlardan kurtulmaktı 2. hedefim 65 olmaktı ve son olarak 59 u görmek istiyorum 58 de olabilir..

Seninde şimdiye 6 lı rakamları görmek lazımdı.. !
Tam odaklanamıyorum ki senin gibi spor yapamayınca boşa diyet yapiomusm gibi hissediyorum.
Yürüyüş yapıcam hergün senin gibi dışarı cikamasam bile evde .
Maşallah sana her hafta eksileri görüyorsun ve kaçamak hiç olmuyor.
Senin gibi şu 2 ayda 10 kilo versem başka bisi istemiyorum

Bak herşeyin bilincinde ve farkindasın ne güzel.. :)

Esnek diyet yapıyorsun..

Bana şu kelimen yetti.

(kilolar yavaş yavaş ta olsa başarıcam inşallah)

İnanmak başarmanın yarısıdır
Teşekkür ederim arkadaşım ben hep bu şekilde gidicem inşallah, inanırmısın havalar iki gündür güneşli ve yaz gelecek ve ben hala bu kilolardan kurtulamayacağım diye korkmaya başladım sanki yaz gelmiş gibi, ben elimden geleni yapıcam yaz gelincede istediğim kiloya ulaşamazsamda yapacak bişey yok, yaptım ama olmadı derim moral ve desteğin için teşekkürler canım iyiki varsın iyiki bu topikteyim, hepinizi tanımışım

İstediğin kiloyada istediğin görüntüye ulaşacaksın inşallah..

Sen kilo verdiğini fark etmezsin seni uzun zaman görmeyenler fark edecek bundan 1 ay sonrası düşün herşey daha belirgin şekilde fark edilecek...

Damlaya damlaya göl olacak.

Sende iyiki bu topiktesin sendeki azimi kendimde görüyorum canım arkadaşım

Biraz daha hırs yap Maria biraz kilo versen eminim istesende kaçamak yapmayacaksın...

Sakın aç kalma hafif şeyler yemelisin... Spor yapmya üşeniyorsan bunu daha keyifli hale getirebilirsin... Dans edebilirsin yürüyüş yaparken müzik dinleyebilirsin. Ip atlayabilirsin inan çok eğlenceli oluyor.. Maksat kalori yakmak

Aynen canım benim içinde aynıları geçerli

Ben geldimm.bu aksamda misafirim vardi onun için Bugunde giremedim topligimize
Sabah temizlik, oglen oglusla yuruyuse ciktik.sonra hazirlik falan.arkadaslar simdi gittiler. Sabah rutin kahvalti. Oglen meyve
Aksam yemegi yetistiremedigim icin dışarıdan ne siparis verebiliriz diye dusunduk Kebap pizza tavuk durum pide derken en son cigkoftede karar kildim. Aksam 8 e dogru geldi arkadaslar. Kek kurabiye irmikli top ve kisir verdim ilk. Kisiri uzun zamandir yemedigim ve cook sevdigim icin 1 kase yedim sonra cerez getirdim, yemedim. Meyve getirdim, tabikii yemedim...
Yarindan itibaren spora devammm

Bulasik makinem bozuldu. Spor olarak simdi bulasik yikiyacagim

Opuyorum hepinizi

Oooo full dolu günler geciriyorsun. Keyifli olmuştur şimdi bütün kızlar toplandiniz ooooo süper..
Diyete devam bak yazın gelmesine az kaldı

Bende seni öptüm Melekcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…