Kendim Diyetim. ( resimli)

Süper, bende katılabilirmiyim?
Adım Eylem 36 yaşındayım.doğum yapalı 3 sene oldu ama ben gitgide gidiyorum 83 civarı kilom.cuma günü diyetisyenle randevum var.artık acı çekiyorum.bu sorunumun hayatımdan cıkmasını istiyorum...

Hoşgeldiiiiin sen karar vermişsin kilo vermeye artık önünde hiçbi engel duramaz ben de ilk defa diyet yapıyorum tahmin ettiğim kadar zorlanmıyorum keyifli geçiyo arada kaçamaklar da oluyo ama burda arkadaşları gördükçe motive oluyorum inşallah hep birlikte istediğimiz kilolara ulaşıcaz

Sıkılaşma için 45 dk pilates yapıldı..
Bacak ve besen için 1000 ip atlandı..
Daha fazla kalori yakmak için 7000 adım atıldı...
Daha temiz bir beden için 4 lt su içildi..

Yorgunluk ve yorgunluk daha birşey demiyorum..! Olsun güzel yorgunluk bunlar zayıf olma aşkı..

Iyi geceler günlüğüm..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1761034

Şükürler olsun sonunda 65 i gördüm yani 2. hedefime ulaştım...
Gelecek hafta avatar fotoma boydan resmimi koyacam..

Gecen hafta 66.300
Bu hafta 65.500
Giden kilo -800

Canimmm dun yogunluktan yazamadim
Supersin yaa. Masallah Diyete basladiginda 75 tin simdi 10 kilo eksik 65 bende bundan 1.5 ay once 6.5 kilo fazlaydim. birkac haftaya 65 i görürüm ins, cok istiyorum. Seninle tanistigima cok mutluyum

Canimmm dun yogunluktan yazamadim
Supersin yaa. Masallah Diyete basladiginda 75 tin simdi 10 kilo eksik 65 bende bundan 1.5 ay once 6.5 kilo fazlaydim. birkac haftaya 65 i görürüm ins, cok istiyorum. Seninle tanistigima cok mutluyum
Teşekkür ederim Meleğim..

Evet 2 ay önce 75 kiloydum 44 beden giyiniyordum.. Şimdi 10 gitti ve çok rahatladım 42 bedene indim..

Sende 2 haftaya kadar benimle aynı duyguları yaşarsın.. Azimlisin çünkü sen sporcu bir annesin.

Bizim bir ortak noktamız daha var bebeklerimiz aynı yıl ayni ayda doğrular tekrar yaş günlerine kadar doğum kilolarından kurtulalım kendimize gelelim bebegimizle uyum içinde olalım

Sende iyiki bu topige geldin.. Bende çok mutluyum
Olmadığın zamanlar merak ediyorum..

Canım arkadaşlarım günaydın... Gerçekten beyaz kelebek metabolizman iyi çalışıyor ve diyetine yanıt veriyor bu çok önemli ben 10 ocağı baz almıştım hatırlarsın ama bunun önceside var yavaştan yavaştan dikkat ediyordum, fakat başarabildiğim sadece 2kilo falan oldu bir ayda, okadarda spor la desteklememe ve emzirmeme rağmen, çok şükür herhangi bir sağlık problemim yok troidlerimde normal çalışıyor ben kendimde sağlıkçı olduğum için takip ediyorum ve tahlillerimide yaptırdım (şu anda ücretsiz izindeyim) hepsi normal amma ve lakin kendimi okadar zorlama ma rağmen ortaya çıkan sonuç bu. Gerçekten yüz güldüren bir sonuç alamıyorum nedense buda moralimi çok bozuyor

Günaydın arkadaşım..

Benim eşimden sağlıkçı ve bir sağlıkçı olarak bilirsin ben hipotroidi hastasıyım..
Metobolizmam tansiyonum kalp atışlarım bile çok yavaştı çok şükür şimdi kontrol altına alındı hormonlar..

Evet diyetimde sonuç alıyorum ama inan çok çaba sarf ediyorum 1 dk bile yerimde oturmuyorum acayip hareketliyim gece yastığa başımı koyduğumda hiç birşey hatırlamıyorum yorgunluktan..
Bunun birde diyer boyutu var. Çevremde bende başka kimse diyet yapmıyor ben gerçekten zorlanıyorum nefsime karşı hemde çevremizdeki insanlara karşı çok mücadele ediyorum. Soğuk havada evde spor yapıyoruz en zorunu başarıyoruz yazın herkes kilo verir o sicaklarda öyle değil mi ?

Sende acele etme bebeğini emziriyorsun.. Haftada 1 kilo senin için fazla olur.. Bebeğin ek gıdaya geçsin biraz daha sabır lazım..
Tekrar yazıyorum hamur işi ve şeker yemedigin sürece kilo almaz kilo verirsin.. Hiç moralini bozma sakın aklından geçirme bile kilo veremiyorum diye.. Unutma beyin bütün vücudu kontrol ediyor bütün organlara sinyal gönderiyor..

Son düzenleme:
GUNAYDIN KIZLARRRRR

ÇOK SUKUR İŞE GELDİM...havada guneşli pozitif oluyorum..3 gündür evde bayagı yıpranmısım yaaaa
sıkma canını bende senin gibiyim...onceden çabuk veriyodum simdi vucudum inatlasıyor benle....bide burası çok soğuk spor yapıyosun bu sefer hasta oluyosun,,,,takmıyorum artık sonuçta kararlısın vermeye ...+1 -1 ay oynayacak.....

Eki Görüntüle 1762692
Taze sıkılmış greyfurt suyu..
gulcüm sabah aç karnına içtim greyfurtu basım doner gibi oldu meğersem bas donmesi yapıyormus...ilaçlarla alınırsa iki kat etki ve vuçuttan ilacın toksik etkisi atılmayıp karaciğerde kalıyomus...iyikide sabah ilac almadım,,hahahaha sarhos gibi gezerdim

Günaydın Tugbam.

Bende ilaç alıyorum ama beni etkilemiyor..

Sen ne alıyorsun tansiyon kalp ve antidepresan ilaçlarını etkiliyor diye biliyorum..

Günaydın Tugbam.

Bende ilaç alıyorum ama beni etkilemiyor..

Sen ne alıyorsun tansiyon kalp ve antidepresan ilaçlarını etkiliyor diye biliyorum..
tek o grup ilaçlarda degil ağrı kesicilerdede oluyormus sabah ise gelirken netten okudum..halen soguk alginligim geçmis degil yaaaa

Ay__Prensesi merhaba

Azimli , kararlı kadınlara bayılırım, ara ara takip ediyorum o sebeple, inancınız hoşuma gidiyor. :)
Benim kilo problemim yok sayılır, 4 kilo kadar fazlam var vücuduma yapışıp kalan. Sağlıklı beslenmeyi öğreniyor ve uyguluyorum.
Sıkılaşmam gerekiyor yalnızca. Pilatesi nasıl uyguluyorsun, kimi takip ediyorsun onu soracaktım.

Merhaba The Black , hoşgeldin..

Ben bir işe başlıyorsam mutlaka yaparım kendime güvenirim eğer yapamayacaksam asla başlamam benim için ya vardır ya olacaktır olmalıdır bunun arası yok arasatta kalmayı asla sevmem.. ! Ya vardır ya yoktur ikisinden biri... Ben var olmayı tercih ettim sonuna kadarda burda olacam..

Pilatesi Ebru Şallı'nın pilates programını uyguluyorum 45 dk 2 beden incelme ve sıkılaşma var sadece bacak ve besen bölgesi için olanını yapıyorum.. 15 gündür yapıyorum hatta büyük top kullanıyorum faydasını gördüm.. Pilates bittikten sonra vücudum ısınmışken 1000 tane ip atlıyorum çok iyi ter atıyorum ama sadece bölgesel çalışıyorum.

1 ay sonra jillian diye 30 gün programı var onu yapmayı düşünüyorum sadece günde 30 dk.

kahvaltı da tamamdır..
Burda hava çok guzel güneşli bebişimle yürüyüşe gidiyoruz biz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…