- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.961
Süper, bende katılabilirmiyim?
Adım Eylem 36 yaşındayım.doğum yapalı 3 sene oldu ama ben gitgide gidiyorum 83 civarı kilom.cuma günü diyetisyenle randevum var.artık acı çekiyorum.bu sorunumun hayatımdan cıkmasını istiyorum...
Eki Görüntüle 1761034
Şükürler olsun sonunda 65 i gördüm yani 2. hedefime ulaştım...
Gelecek hafta avatar fotoma boydan resmimi koyacam..
Gecen hafta 66.300
Bu hafta 65.500
Giden kilo -800
Teşekkür ederim Meleğim..Canimmm dun yogunluktan yazamadim
Supersin yaa. MasallahDiyete basladiginda 75 tin simdi 10 kilo eksik 65 bende bundan 1.5 ay once 6.5 kilo fazlaydim. birkac haftaya 65 i görürüm ins, cok istiyorum. Seninle tanistigima cok mutluyum
Günaydın arkadaşım..Canım arkadaşlarım günaydın... Gerçekten beyaz kelebek metabolizman iyi çalışıyor ve diyetine yanıt veriyor bu çok önemli ben 10 ocağı baz almıştım hatırlarsın ama bunun önceside var yavaştan yavaştan dikkat ediyordum, fakat başarabildiğim sadece 2kilo falan oldu bir ayda, okadarda spor la desteklememe ve emzirmeme rağmen, çok şükür herhangi bir sağlık problemim yok troidlerimde normal çalışıyor ben kendimde sağlıkçı olduğum için takip ediyorum ve tahlillerimide yaptırdım (şu anda ücretsiz izindeyim) hepsi normal amma ve lakin kendimi okadar zorlama ma rağmen ortaya çıkan sonuç bu. Gerçekten yüz güldüren bir sonuç alamıyorum nedense buda moralimi çok bozuyor
sıkma canını bende senin gibiyim...onceden çabuk veriyodum simdi vucudum inatlasıyor benle....bide burası çok soğuk spor yapıyosun bu sefer hasta oluyosun,,,,takmıyorum artık sonuçta kararlısın vermeye ...+1 -1 ay oynayacak.....Canım arkadaşlarım günaydın... Gerçekten beyaz kelebek metabolizman iyi çalışıyor ve diyetine yanıt veriyor bu çok önemli ben 10 ocağı baz almıştım hatırlarsın ama bunun önceside var yavaştan yavaştan dikkat ediyordum, fakat başarabildiğim sadece 2kilo falan oldu bir ayda, okadarda spor la desteklememe ve emzirmeme rağmen, çok şükür herhangi bir sağlık problemim yok troidlerimde normal çalışıyor ben kendimde sağlıkçı olduğum için takip ediyorum ve tahlillerimide yaptırdım (şu anda ücretsiz izindeyim) hepsi normal amma ve lakin kendimi okadar zorlama ma rağmen ortaya çıkan sonuç bu. Gerçekten yüz güldüren bir sonuç alamıyorum nedense buda moralimi çok bozuyor
gulcüm sabah aç karnına içtim greyfurtu basım doner gibi oldu meğersem bas donmesi yapıyormus...ilaçlarla alınırsa iki kat etki ve vuçuttan ilacın toksik etkisi atılmayıp karaciğerde kalıyomus...iyikide sabah ilac almadım,,hahahaha sarhos gibi gezerdim
Günaydın Tugbam.gulcüm sabah aç karnına içtim greyfurtu basım doner gibi oldu meğersem bas donmesi yapıyormus...ilaçlarla alınırsa iki kat etki ve vuçuttan ilacın toksik etkisi atılmayıp karaciğerde kalıyomus...iyikide sabah ilac almadım,,hahahaha sarhos gibi gezerdim
tek o grup ilaçlarda degil ağrı kesicilerdede oluyormus sabah ise gelirken netten okudum..halen soguk alginligim geçmis degil yaaaaGünaydın Tugbam.
Bende ilaç alıyorum ama beni etkilemiyor..
Sen ne alıyorsun tansiyon kalp ve antidepresan ilaçlarını etkiliyor diye biliyorum..
MerhabaAy__Prensesi merhaba
Azimli , kararlı kadınlara bayılırım, ara ara takip ediyorum o sebeple, inancınız hoşuma gidiyor. :)
Benim kilo problemim yok sayılır, 4 kilo kadar fazlam var vücuduma yapışıp kalan. Sağlıklı beslenmeyi öğreniyor ve uyguluyorum.
Sıkılaşmam gerekiyor yalnızca. Pilatesi nasıl uyguluyorsun, kimi takip ediyorsun onu soracaktım.
Kilo vermede sıkılaşma önemli çünkü olduğundan daha ince görünüyorsun.. Ideal kiloma yaklaşınca kardio programları uygulamayı düşünüyorum..Teşekkür ederim. Kolaylıklar diliyorum.
aman dikkat et usutmesin bizim bebeler gibiEki Görüntüle 1762733 kahvaltı da tamamdır..
Burda hava çok guzel güneşli bebişimle yürüyüşe gidiyoruz biz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?