Kendim Diyetim. ( resimli)

Ya varya benim artik acaipppp tikinasim geliyor dayanamıyorum..
yarin misafir gelecek aksam pogca alman pastasi falan yapcam nasil durcam
Tarçın süt içmeyi öneririm.. Tatlı krizine iyi geliyor..

Birde aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu yersen iştahı kestiğini okumuştum..

Tebrik ederim canım..

Anneler sevmiyorlar zayıf çocuk.!

Kaçamaklar da olsa yola devam

Harika
Bir ay sonra neler olacak cok mersk ediyorum

teşekkür ederimmm evet ben de çok merak ediyorum ilk hedefim 65 sonra 60 sonra inşallah 55

Ay__Prensesi evet kesinlikle annem tostombul çocuk seviyo bu yaşımda bile

bu hafta inşallah daha da dikkat edicem sporumu da yapıcam haftaya salı artık 65i göreyim gerisi de gelsin inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşalım

sabah hafif bi kahvaltı ettim 1 haşlanmış yumurta domates salatalık az peynir 1 dilim çavdar kmeği ve şekersiz çay sabah dediğim 11di o yüzden öğlen yemedim vazgeçilmeszim şekersiz az sütlü nescafemi içtim ama yanında accık fındık da yemiş olabilirim

akşam da inşallah ekmeksiz hafif bi yemek sonra 45 dk kondüsyon bisikleti mekik planlıyorum

evet kararlıyım inşallah başaracağım.Beyaz kelebek siz ne kadar zamanda kaç kg verdiniz?
İlk sayfada kayıt altına alıyorum.. Istersen okuyabilirsin..

Yinede yazayım ilk diyete başladığımda 75 küsür kiloydum 76 yakındım şimdi 2 ay oldu 65 kiloyum.

İkindi gibi bir portakal yedim akşama doğru tarçın süt içtim Şimdide akşam yemeğimi yedim..

Etli kuru fasulye
Mevsim salata
Yoğurt

Ekmek yok pilav yok..!

SistttSi yapiyon yaa pasta masta ben olsam bu kadar yapmazdim...yedikten sonraki durumu ve vicdanini dusun

Yemedim:) yarina sakliyorum kendimi birer tane yicem:)
Simdi balik yedim...hepinize tavsiye ediyorum arkadaşlar bimde dondurulmus uskumru var harika oldu firinda yagsiz, kendi yagli zaten...burda guzel balik bulmak zor benim için iyi oldu:)

kizlar sık ugramasamda takiptyim sizi mukemmelsiniz..2 aydir 67den inmeyün kilom 3 gundur grip oluşumla 65.3e indii:) iştahdan kesildim midem küçüldü sanki.58 olursam yaza kadar ne mutlu bana.Gülcüm cok azimlisin sen diyete başladiginda ben 70kiloydum gectin beni.ama ben sıkı diyet yapamiyorum evde çok yiyen kv kp eş olunca

Yemedim:) yarina sakliyorum kendimi birer tane yicem:)
Simdi balik yedim...hepinize tavsiye ediyorum arkadaşlar bimde dondurulmus uskumru var harika oldu firinda yagsiz, kendi yagli zaten...burda guzel balik bulmak zor benim için iyi oldu:)
Aslında bende almayı yapmayı düşündüm ama dondurulmuş diye yapmadım hadi tadı güzel olmazsa diye düşündüm..

Sana afiyet olsun canım:)

Demeki yediklerinle vücudun formda kalıyordu hastalaninca iştah kesilince yemeğinde kilonda düşmüş oldu.. Biraz daha sıkı diyet ve spor yapsan cok rahatlıkla kilo vereceksin..

Evet hatırlıyorum benden zayıfmış demiştim senin için... Şimdi ayni kilodayiz..
Bakalım beni geçebilecek misin ?

Gecen hafta 69.4
Cuma gunu kacamaklar sonucu 70.5
Veee bugun 68.4

Cuma gununden beri kendime ceza verip cok az yedim.cok sukur sutumde eksilme olmadi

Gülüm benim kilolari ilk sayfaya yazar misin
Gecen hafta ve bu haftayi
Melegim tebrik ediyorum afferin bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…