- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.941
Adım Eylem 36 yaşındayım.doğum yapalı 3 sene oldu ama ben gitgide gidiyorum 83 civarı kilom.cuma günü diyetisyenle randevum var.artık acı çekiyorum.bu sorunumun hayatımdan cıkmasını istiyorum...[/QUOt
Tanıştığıma memnun oldum Eylem, bende Gül..
Tekrar hoşgeldin..
Seni kararlı gördüm. Diyetisyene gitmen çok iyi kontrol altında kilo vereceksin..
Tarçın süt içmeyi öneririm.. Tatlı krizine iyi geliyor..Ya varya benim artik acaipppp tikinasim geliyor dayanamıyorum..
yarin misafir gelecek aksam pogca alman pastasi falan yapcam nasil durcam
Tebrik ederim canım..
Anneler sevmiyorlar zayıf çocuk.!
Kaçamaklar da olsa yola devam
Harika
Bir ay sonra neler olacak cok mersk ediyorum
İlk sayfada kayıt altına alıyorum.. Istersen okuyabilirsin..evet kararlıyım inşallah başaracağım.Beyaz kelebek siz ne kadar zamanda kaç kg verdiniz?
Evet şimdi gördüm.Harikasın....Darısı Başıma....İlk sayfada kayıt altına alıyorum.. Istersen okuyabilirsin..
Yinede yazayım ilk diyete başladığımda 75 küsür kiloydum 76 yakındım şimdi 2 ay oldu 65 kiloyum.
Lütfen yeme...
Gecen hafta 69.4
Cuma gunu kacamaklar sonucu 70.5
Veee bugun 68.4
Cuma gununden beri kendime ceza verip cok az yedim.cok sukur sutumde eksilme olmadi
Gülüm benim kilolari ilk sayfaya yazar misin
Gecen hafta ve bu haftayi
Aramiza hosgeldin canim..ins guzel zaman gecirecegiz birlikteSüper, bende katılabilirmiyim?
Ooffff naptin sen canım yaaa :))
Sistttt ne yapiyon yaa pasta masta ben olsam bu kadar yapmazdim...yedikten sonraki durumu ve vicdanini dusunYa varya benim artik acaipppp tikinasim geliyor dayanamıyorum..
yarin misafir gelecek aksam pogca alman pastasi falan yapcam nasil durcam
SistttSi yapiyon yaa pasta masta ben olsam bu kadar yapmazdim...yedikten sonraki durumu ve vicdanini dusun
Aslında bende almayı yapmayı düşündüm ama dondurulmuş diye yapmadım hadi tadı güzel olmazsa diye düşündüm..Yemedim:) yarina sakliyorum kendimi birer tane yicem:)
Simdi balik yedim...hepinize tavsiye ediyorum arkadaşlar bimde dondurulmus uskumru var harika oldu firinda yagsiz, kendi yagli zaten...burda guzel balik bulmak zor benim için iyi oldu:)
Aman allahım cooook güzel görünüyor      bunlar ya ben olsam Birtane yerdim ara öğün olarak bundan bitane ye bence ara öğün hakkını bunda kullan herzaman yemiyoruz çünkü
Demeki yediklerinle vücudun formda kalıyordu hastalaninca iştah kesilince yemeğinde kilonda düşmüş oldu.. Biraz daha sıkı diyet ve spor yapsan cok rahatlıkla kilo vereceksin..kizlar sık ugramasamda takiptyim sizi mukemmelsiniz..2 aydir 67den inmeyün kilom 3 gundur grip oluşumla 65.3e indii:) iştahdan kesildim midem küçüldü sanki.58 olursam yaza kadar ne mutlu bana.Gülcüm cok azimlisin sen diyete başladiginda ben 70kiloydum gectin beni.ama ben sıkı diyet yapamiyorum evde çok yiyen kv kp eş olunca
Melegim tebrik ediyorum afferin bebemGecen hafta 69.4
Cuma gunu kacamaklar sonucu 70.5
Veee bugun 68.4
Cuma gununden beri kendime ceza verip cok az yedim.cok sukur sutumde eksilme olmadi
Gülüm benim kilolari ilk sayfaya yazar misin
Gecen hafta ve bu haftayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?