- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.021
Seninle aynı düşüncedeyimBende iyi spor yaptım bugün sanki bağımlılık oldu bende çok seviyorum, çok yoruldum herzaman ki gibi iyi geceler arkadaşlar... Yarin güzel bir güne uyanmak dileğiyle....
1 ay sonra falan havalar ısınmaya baslar o zaman daha aktif oluruz hem bahar havasını içimize çekeriz hemde kilo veriririz hemde pozitif oluruz4 adımla seni geçmişim canım
Keşke havalar hep böyle olsa bol bol yürüsek
Günaydın arkadaşım Sanadagunaydın hanımlar
Bnm kullandgm program S HEALTH diye samsung s6nn kendi programı teli aldgm da yüklüydü.1 ay sonra falan havalar ısınmaya baslar o zaman daha aktif oluruz hem bahar havasını içimize çekeriz hemde kilo veriririz hemde pozitif oluruz
Evet senin bende 4 adım fazla yürüdün senin pedometre baya fazla kalori yaktığını gösteriyor??
Günaydın canım afiyet olsun bende oğlumla 6da kalktım benim iki oğlum var Allah a emanet, diğer oğlumu anaokulu na gönderdim erkenden egzersiz ve ipimi atladım sonra da 20dk da koştum koşu bandında üstüne de güzel bir kahvaltı yaptım sporumuda yaptım ya ohh sanki üstümden bi
Evet eşimin tel de aynı s6 Samsung o benden daha çok kalori yakıyor senin gibi...Bnm kullandgm program S HEALTH diye samsung s6nn kendi programı teli aldgm da yüklüydü.
Ayrıca çok güzel bir program kilonu not ediyor yaptgn Egzersizlere göre sonuclandiriyor kalp hızını stresini ölçüyor. :)
Yani güvenilir bi program bnce sen daha fazla kalori yakıyorsun senin ki biraz düşük gösteriyor
Aayyy süpersin sen yaaaGünaydın canım afiyet olsun bende oğlumla 6da kalktım benim iki oğlum var Allah a emanet, diğer oğlumu anaokulu na gönderdim erkenden egzersiz ve ipimi atladım sonra da 20dk da koştum koşu bandında üstüne de güzel bir kahvaltı yaptım sporumuda yaptım ya ohh sanki üstümden biyük kalktı
Evet eşimin tel de aynı s6 Samsung o benden daha çok kalori yakıyor senin gibi...
Yani hangisi doğru bilemiyorum ?
Hemen telimi değiştirmek istiyorum oofff..
Bak bunu öğrendiğim iyi oldu..Eki Görüntüle 1764938
İnternet baktm 10 bin adim 400 kalori diyor.
Bence senin program biraz cimrilik yapıyor sen günde 400 kaloriyi geçiyorsun cnm
Afiyet olsn cnmEki Görüntüle 1765108 Akşam üzeri tarçın süt içtim Şimdide akşam yemeğimi yedim..
Yumurtalı ıspanak
Mercimek çorba
Yoğurt
Teşekkür ederim Maria...Afiyet olsn cnm
Akşam yemeklerinde ekmek yemiyorsn dimi ?
Peki patates ?Teşekkür ederim Maria...
Evet kesinlikle ekmek beyaz ekmek yemiyorum gerçi kepek yada tam buğday ekmegide yemiyorum ... Ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum.. 2 dilim çavdar ekmek tercih ediyorum...
Makarna ve pilavda yemiyorum... Yersemde bazen ölçülü yiyorum 2 ve 4 kaşık olarak ayarlıyorum..
Kesinlikle patates kızartması ve cips yemiyorum. Haftada bir yada iki gün az miktarda yemeklerin içinde yiyorum yani ölçülü şekilde..Peki patates ?
Güzel yorgunluk bunlar.. Değecek bu kadar yorgunluğa bak sonuç harika olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?