Kendim Diyetim. ( resimli)

Bende iyi spor yaptım bugün sanki bağımlılık oldu bende çok seviyorum, çok yoruldum herzaman ki gibi iyi geceler arkadaşlar... Yarin güzel bir güne uyanmak dileğiyle....
Seninle aynı düşüncedeyim beseye ..

Bendede alışkanlık haline geldi desem yeridir... Spor yapmadığım gün kendimi iyi hissetmiyorum hep birşeyler eksik hissediyorum ve aynı zamanda spor yapmak bana çok keyifli geliyor

Bu arada Günaydın canım

4 adımla seni geçmişim canım
Keşke havalar hep böyle olsa bol bol yürüsek
1 ay sonra falan havalar ısınmaya baslar o zaman daha aktif oluruz hem bahar havasını içimize çekeriz hemde kilo veriririz hemde pozitif oluruz

Evet senin bende 4 adım fazla yürüdün senin pedometre baya fazla kalori yaktığını gösteriyor??

Bnm kullandgm program S HEALTH diye samsung s6nn kendi programı teli aldgm da yüklüydü.
Ayrıca çok güzel bir program kilonu not ediyor yaptgn Egzersizlere göre sonuclandiriyor kalp hızını stresini ölçüyor. :)
Yani güvenilir bi program bnce sen daha fazla kalori yakıyorsun senin ki biraz düşük gösteriyor

Eki Görüntüle 1764855
Bu kahvaltı yenmez mi ?

Ooffff miss miss
Günaydın canım afiyet olsun bende oğlumla 6da kalktım benim iki oğlum var Allah a emanet, diğer oğlumu anaokulu na gönderdim erkenden egzersiz ve ipimi atladım sonra da 20dk da koştum koşu bandında üstüne de güzel bir kahvaltı yaptım sporumuda yaptım ya ohh sanki üstümden bi yük kalktı

Evet eşimin tel de aynı s6 Samsung o benden daha çok kalori yakıyor senin gibi...

Yani hangisi doğru bilemiyorum ?

Hemen telimi değiştirmek istiyorum oofff..

Aayyy süpersin sen yaaa

Valla bayıldım harika ilerliyorsun ... Örnek alınacak bir tablo

Daha fazla yağ yakmak için pilates öncesi sade türk kahvesi iyi gider

Şimdi hareket zamanı Haydi...

Eki Görüntüle 1764938
İnternet baktm 10 bin adim 400 kalori diyor.
Bence senin program biraz cimrilik yapıyor sen günde 400 kaloriyi geçiyorsun cnm
Bak bunu öğrendiğim iyi oldu..

Şimdi ben o kadar saat Yürüyüş yapıyorum ve çok yoruluyorum bi bakıyorum 300 kalori anca olmuş.. Arada 130 kalori falan fark oluyor seninle benimki arasında..
Yani atılan adım aynı yapılan kilometre aynı ama sonuç farklı..

Sanırım bundan sonra eşimle teli değişmek lazım:))

Bu ikili hatta üçlü demeliyim harika oluyor...

Tatlı niyetine yiyorum

Spor sonrası yediklerim yağa dönüşmesin diye meyvenin yanında yoğurt yedim.. Elma karbonhidrat içeriyor yoğurt kalsuyum..

Afiyet olsn cnm
Akşam yemeklerinde ekmek yemiyorsn dimi ?
Teşekkür ederim Maria...

Evet kesinlikle ekmek beyaz ekmek yemiyorum gerçi kepek yada tam buğday ekmegide yemiyorum ... Ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum.. 2 dilim çavdar ekmek tercih ediyorum...

Makarna ve pilavda yemiyorum... Yersemde bazen ölçülü yiyorum 2 ve 4 kaşık olarak ayarlıyorum..

Peki patates ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…