- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.041
Canım kaçamak yaptıysan eğer kilo vermen yavaşlar yada regl dönemi yakındır bazende vücud durabiliyor birşeyleri eksik yapmış olabilirsin vücud savunmaya geçmiş olabilir..Sanirim kilolar banada yapisti 5 gündür tik yok
Benim gibi olmuşsun canım sende, kaçamakla falanda alakası yok bu durumun ben kaçamak yapmadım kalori alımını da saydım hemde hergün aralıksız sporda yaptım haftasonu bile yaptım ama tık oynamadı hatta fazla bile çıkmıştı bazı günler, çok sinir bozucu bir şey bugün de artık tartılmadım biraz tartılmıycam mesela salı günü 74 çıkmıştım salının üzerine kaç defa fazla çıktım sanki dalga geçermiş gibi, ben şimdi ara verdim haftasonu spor falan yapmayacağım kalori alımıma dikkat ediyorum sadece bir süre tartıya da çıkmıycam bide böyle deneyelim birde maden suyu içeyim diyorum bu arada mineral alımıda faydalı olabiliyormuş benim bu kadar uğraşmama şimdiye72kilo olmam lazımdı en azından oda napalım takıldım kaldım birkere düzelir inşallahSanirim kilolar banada yapisti 5 gündür tik yok
Canım afiyet olsun ama benden naçizane bir tavsiye domates, salatalık mevsiminde değil ya birde emziriyorsun bence çok fazla yememeye çalış çünkü hormonludur ve bebeğine de zarar vermesin, ben o yüzden yemiyorumEki Görüntüle 1765577
İnsanın güzelliğine güzellik katan nefis kahvaltı.. İçimizden dışımıza yansıyan doğal yiyecekler
Canım afiyet olsun ama benden naçizane bir tavsiye domates, salatalık mevsiminde değil ya birde emziriyorsun bence çok fazla yememeye çalış çünkü hormonludur ve bebeğine de zarar vermesin, ben o yüzden yemiyorum
Ooo tebrikler canımHanimlar merhaba dun sevincten dort koseydim.uzmanlik sinavini kazanmisim...bi kilo kaldi oda gitmek bilmiyor..cabaliyacam inuda basaracam ins.
Bir ziraat muh.olarak hormonlu domates sanildigi kadar tehlikeli degildir.arili yazanlari alirsaniz daha faydalidir..onlardada azda olsa hormon kullanilir ama duzeyi dusuktur.hormon kullanimi mecburiyetten ve gramaji arttirmak amaclidir..kisin ise bu mecburiyete donusur.domatese gelene kadar kimyasalin en cok kullanildigi unutmaynki patates ve pancardir. Bunlara tohumdan hasada kadar kimyssallar uygulanir...Teşekkür ederim arkadaşım.. Tavsiyeni dikkate alacam.. :)
Gerçi hormonlu domates almıyorum en doğalı en kalitelisini tercih ediyorum ama yaz ürünleri gibi olmaz yinede...
PatatesBir ziraat muh.olarak hormonlu domates sanildigi kadar tehlikeli degildir.arili yazanlari alirsaniz daha faydalidir..onlardada azda olsa hormon kullanilir ama duzeyi dusuktur.hormon kullanimi mecburiyetten ve gramaji arttirmak amaclidir..kisin ise bu mecburiyete donusur.domatese gelene kadar kimyasalin en cok kullanildigi unutmaynki patates ve pancardir. Bunlara tohumdan hasada kadar kimyssallar uygulanir...
Tebrikler canım arkadaşım:)Hanimlar merhaba dun sevincten dort koseydim.uzmanlik sinavini kazanmisim...bi kilo kaldi oda gitmek bilmiyor..cabaliyacam inuda basaracam ins.
Geçmiş olsun Meleğim..Kizlar dunden beri yazamiyorum. Rahatsizim. Diyete devam.zaten pek bisey yiyemiyorum. Hepinizi opuyorum
tuanairem senide cook tebrik ediyorum canim benim
Geçmiş olsun Meleğim..
Bebegine dikkat et oda rahatsizlanmasin..
İnşallah en kısa sürede iyilesirsin.. Seni ve bildirimlerini bekliyoruz ...
Geçmiş olsn melek umarım önemli bişi yokturSaolasin canim
Grip falan degilim
Aslinda neyim var onuda bilmiyorum
Mideyle gobek arasi sisti 3 gun once. Dun gece siskinlik cok arti.agridan hic uyuyamadim. Ilk kasiklarim agriyordu,regl zamanim normal diyordum ama kasiklarimdaki agri gecti. Dun cok sacma bisey yaptimkahvaltim cok hafif guzeldi ama oglen 2 tabak aksam 1 tabak kisir yedim. Baska bisey yemedim. Dogal olarak mide sisti, soda ictim gecti ama bu siskinlik daha cok artti
3 ihtimal var
1.si bu hafta hava cok guzeldi.oglusla yuruyuse ciktik hep. 10 15 merdiven yaklasik 15 kiloluk bebek arabasini kucaklayip indirip cikarttim.gobek dusmesi olabilir
2.si yuhhh bana 3 tabak kisir yenir mi. Boyleyse yarin gecer ins
3. Sü cok onemli bisey var ama ne bilmiyorum
Burada hastane sikintisi var ve ben bu konuda buradan nefret ediyorum. Tip merkezi var bir tane.aradik ultrason yokmus, kan tahlili gerekebilir lab kapali dediler. Devlettede hsonu radyalog olmuyor. Havada cok soguk.oglusla gitmek istemedim. Esim isten biraz izin aldi bugun.saolsun oglen uyudum simdi siskinlik biraz indi. Mide bulantim var.
Boyle iste kizlar
Geçmiş olsn melek umarım önemli bişi yoktur
Doğum tarihin 15 eylulms bnm de 25 eylül 1991
Bence mutlaka yediğin kısır dokunmuş olabilir.. Birde diyettesin hani birşey yemiyorsun yemiyorsun birde yiyince tam yiyorsun buda vücutta dengeyi bozuyor olabilir...Saolasin canim
Grip falan degilim
Aslinda neyim var onuda bilmiyorum
Mideyle gobek arasi sisti 3 gun once. Dun gece siskinlik cok arti.agridan hic uyuyamadim. Ilk kasiklarim agriyordu,regl zamanim normal diyordum ama kasiklarimdaki agri gecti. Dun cok sacma bisey yaptimkahvaltim cok hafif guzeldi ama oglen 2 tabak aksam 1 tabak kisir yedim. Baska bisey yemedim. Dogal olarak mide sisti, soda ictim gecti ama bu siskinlik daha cok artti
3 ihtimal var
1.si bu hafta hava cok guzeldi.oglusla yuruyuse ciktik hep. 10 15 merdiven yaklasik 15 kiloluk bebek arabasini kucaklayip indirip cikarttim.gobek dusmesi olabilir
2.si yuhhh bana 3 tabak kisir yenir mi. Boyleyse yarin gecer ins
3. Sü cok onemli bisey var ama ne bilmiyorum
Burada hastane sikintisi var ve ben bu konuda buradan nefret ediyorum. Tip merkezi var bir tane.aradik ultrason yokmus, kan tahlili gerekebilir lab kapali dediler. Devlettede hsonu radyalog olmuyor. Havada cok soguk.oglusla gitmek istemedim. Esim isten biraz izin aldi bugun.saolsun oglen uyudum simdi siskinlik biraz indi. Mide bulantim var.
Boyle iste kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?