Kendim Diyetim. ( resimli)

Sabah limon suyu içtim... Güzel kahvaltımı yaptım..

Şimdide sade türk kahvesi içiyorum eşimle birlikte ama 1 tane kurabiye yedim..

Hoşbuldum kuzucum
.Iyiyim canım benim çok şükür
Sen nasılsın
Maşallah bakıyorum çok iyi gidiyorsun
Bende iyiyim canım benim.. Bebişle uğraşıyoruz havalar soğuk olunca evdeyiz..

Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ideal kiloma son 6 kilo kaldı...

Zorluyorum

Gecmis olsun bisey olmaz ins

Çok az kalmış Ha gayret. Ama ideal kilona yaklaştıkça vermeside azalacak.
Ben de 66,200 çıktım bu sabah:)
Evet haklısın gidebildigim yere kadar gitmek istiyorum ...ee daha bunun ideal kiloya ulaşınca birde formda kalması var .. 2 yıl boyunca kilo almamak gerekmiş o zaman vücud alışıyormuş kendisi korumaya geçiyormuş...

Sende iyisin kilonu koruyorsun... Benim salı günü tartı günüm en son geçen hafta 65.500 dü..

Az önce annemlerden geldim.. Sabahtan akşama kadar diyetim çok iyiydi ama ???

2 baklava ve 100 gr dondurma yedim ..!!

Şimdi spora ağırlık veriyorum... Yine haftasonu kaçamağı oldu hemde tartiya 1 gün kala oofff

Doğumdan önce 67-68 dim ama daha derli topluydu fiziğim göbeğim falan dümdüzdü. Şimdi 66 çıktığım halde göbüş kaldı sezeryandan. Zamanla çeker inşallah. Aşırı zayıflayınca yüzüm sivri benim çok çöküyor. Neyse zamanla inşallah

Az önce annemlerden geldim.. Sabahtan akşama kadar diyetim çok iyiydi ama ???

2 baklava ve 100 gr dondurma yedim ..!!

Şimdi spora ağırlık veriyorum... Yine haftasonu kaçamağı oldu hemde tartiya 1 gün kala oofff
Bişey olmaz okadardan canım hatta daha iyi randıman sağlarsın arada vücudu şaşırtmak gerekiyormuş doktor öyle diyordu haftada 1 istediğiniz birşeyi yiyebilirsiniz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…