- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.061
Eki Görüntüle 1766219
Süper kalori yaktım.. Şimdi dinlenme zamanı..
Tartı gününe son 2 gün..!
İyi geceler günlüğüm ve günlük arkadaşlarım
Benim kendi telefonumda olan bir program ama sende android mağazasından indirebilirsin..Kuzum bu adim sayari nerden bulabilirimmmm ?
Günaydın arkadaşım
GÜNAYDIN Hilalcim , hoşgeldinGünaydın arkadaşım
Hoşbuldum kuzucumGÜNAYDIN Hilalcim , hoşgeldin
Nasılsın?
Bende iyiyim canım benim.. Bebişle uğraşıyoruz havalar soğuk olunca evdeyiz..Hoşbuldum kuzucum
.Iyiyim canım benim çok şükür
Sen nasılsın
Maşallah bakıyorum çok iyi gidiyorsun
Benim kendi telefonumda olan bir program ama sende android mağazasından indirebilirsin..
Play store gir pedometre yaz çeşitli uygulamalar var kendine uygun olanı indir ve adımlarını kalorini hesapla
Çok az kalmış Ha gayret. Ama ideal kilona yaklaştıkça vermeside azalacak.Bende iyiyim canım benim.. Bebişle uğraşıyoruz havalar soğuk olunca evdeyiz..
Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ideal kiloma son 6 kilo kaldı...
Zorluyorum
Gecmis olsun bisey olmaz insSaolasin canim
Grip falan degilim
Aslinda neyim var onuda bilmiyorum
Mideyle gobek arasi sisti 3 gun once. Dun gece siskinlik cok arti.agridan hic uyuyamadim. Ilk kasiklarim agriyordu,regl zamanim normal diyordum ama kasiklarimdaki agri gecti. Dun cok sacma bisey yaptimkahvaltim cok hafif guzeldi ama oglen 2 tabak aksam 1 tabak kisir yedim. Baska bisey yemedim. Dogal olarak mide sisti, soda ictim gecti ama bu siskinlik daha cok artti
3 ihtimal var
1.si bu hafta hava cok guzeldi.oglusla yuruyuse ciktik hep. 10 15 merdiven yaklasik 15 kiloluk bebek arabasini kucaklayip indirip cikarttim.gobek dusmesi olabilir
2.si yuhhh bana 3 tabak kisir yenir mi. Boyleyse yarin gecer ins
3. Sü cok onemli bisey var ama ne bilmiyorum
Burada hastane sikintisi var ve ben bu konuda buradan nefret ediyorum. Tip merkezi var bir tane.aradik ultrason yokmus, kan tahlili gerekebilir lab kapali dediler. Devlettede hsonu radyalog olmuyor. Havada cok soguk.oglusla gitmek istemedim. Esim isten biraz izin aldi bugun.saolsun oglen uyudum simdi siskinlik biraz indi. Mide bulantim var.
Boyle iste kizlar
Evet haklısın gidebildigim yere kadar gitmek istiyorum ...ee daha bunun ideal kiloya ulaşınca birde formda kalması var .. 2 yıl boyunca kilo almamak gerekmiş o zaman vücud alışıyormuş kendisi korumaya geçiyormuş...Çok az kalmış Ha gayret. Ama ideal kilona yaklaştıkça vermeside azalacak.
Ben de 66,200 çıktım bu sabah:)
Ben bugün anneme gittim kız kardeşim geldi birlikte vakit geçirdik..Hanımlar nrrdesiniz
Kolay gelsin canımTartiya son bir gunn
Evvvettt hanimlarrr nefesssss all nefes verrr
Evvet çok guzel
Kadin etki ediyo bir sure sonra
Doğumdan önce 67-68 dim ama daha derli topluydu fiziğim göbeğim falan dümdüzdü. Şimdi 66 çıktığım halde göbüş kaldı sezeryandan. Zamanla çeker inşallah. Aşırı zayıflayınca yüzüm sivri benim çok çöküyor. Neyse zamanla inşallahEvet haklısın gidebildigim yere kadar gitmek istiyorum ...ee daha bunun ideal kiloya ulaşınca birde formda kalması var .. 2 yıl boyunca kilo almamak gerekmiş o zaman vücud alışıyormuş kendisi korumaya geçiyormuş...
Sende iyisin kilonu koruyorsun... Benim salı günü tartı günüm en son geçen hafta 65.500 dü..
Bişey olmaz okadardan canım hatta daha iyi randıman sağlarsın arada vücudu şaşırtmak gerekiyormuş doktor öyle diyordu haftada 1 istediğiniz birşeyi yiyebilirsiniz diyeAz önce annemlerden geldim.. Sabahtan akşama kadar diyetim çok iyiydi ama ???
2 baklava ve 100 gr dondurma yedim ..!!
Şimdi spora ağırlık veriyorum... Yine haftasonu kaçamağı oldu hemde tartiya 1 gün kalaoofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?