Kendim Diyetim. ( resimli)

kızlar mrb bugun pazartesi isler yoğun..masallah komşum@Violet Life iyi sonuçları alıyor...YARIN İYİ SONUÇLARINIZI GÖRURUZ İNS ARKADAŞLAR...

kızlar mrb bugun pazartesi isler yoğun..masallah komşum@Violet Life iyi sonuçları alıyor...YARIN İYİ SONUÇLARINIZI GÖRURUZ İNS ARKADAŞLAR...
Merhaba canım..

Evet seni bugün hiç göremedim Tuğba..

Yarın hep birlikte öğreneceğiz sonuclarimizi degil mi ?

Merhaba kizlarrr
Sabah kahvaltimi ekmek domates peynir cay olarak yaptimm
Saat 1 de disari ciktik. Yaklasik 1 saat yuruduk. Hastaneye gittik.Oglusumun kanini aldilar azicik. Sonra eve geldigimizde saat 3 tu
Uzerimi değişip, oglusun yemegini hazirlayip emzireyim derken 4 te spora gittim. Yurume 5 10 dk mesafe
16 15 te basladim 17 55 te bitirdim. 1 saat 40 dk
Yarim saat kosu bandi
10 dk bisiklet
50 duz, 30 ters mekik
Ic dis on arka bacak. Her bir alette 12×3
50 twister
Ve en son bitiriken 20 dk daha kosu

Bugunluk spora gec gittigim icin yemek yapamamistim. gelince 1 portakal yarim elma yedim. Simdi aciktigim için 1 dilim cikolata attim agzima

Spor cok iyi geldi. Arkadas kayit esnasinda ölçülerimi aldi. Onlarida alip paylasacagim sizinle.bakalim 1 ayda ins sikilasacagim. Sonra evde spora devam

Melegim aferin sana ...masallah bayagi bi hareket etmisin.bu arada gecmis olsun.bende bebemi goturdum hastaneye..gozleri kizaroyor capaklanma oluyodu.damla yazdi iki tane..buyuk kizi okula birak.ordan ise gec hic zamanim olmadi nete girmeye

Aksam eve geldim hemen yemege gectim
Ciger kavurma+pirinc pilavi+yogurt corbasi+salata
Yaptim ve sadece corba ve salata yedim azcikta 3kasik dunki kabak yemegi yedim
Cok yorgunum..acim yaaa

Melegim aferin sana ...masallah bayagi bi hareket etmisin.bu arada gecmis olsun.bende bebemi goturdum hastaneye..gozleri kizaroyor capaklanma oluyodu.damla yazdi iki tane..buyuk kizi okula birak.ordan ise gec hic zamanim olmadi nete girmeye

Hasta degil cok sukur canim. Ben bu zamana kadar kan ilaci vermdim.rutin kontrol icin gittim. Cok sukur değerleri normal cikti
Sizede gecmis olsun.rabbim acil sifa versin
Ben 2 yil goz dr unda calistim.ilac disinda ilik suyla silebilirsin birde cay deminin suyuyla pansuman yapabilirsin(kirpiklere, gozun icine degil ama)

Anladim canim tesekkur ederim dun cayla sildimbaktim daha kotulesti oyuzden dr a gittik..

B beyazmelek0116 ..bi saat oncesine kadar kendi kendime dedim lan kadin spor salonuna yaziliyo nerdeyse benden 10kilo da eksik .hakkaten seni takdir ettigimden diyorum..ve utandim kendimden gittim kostum yurudum 65 dk ..bugun ole bi rahatladimki..kilo vermesemde olur..bakalim cumartesi76.5 dum yarin da 77.5 olurum herhal...nedense bende imre tersine

Aynen ya bnm tartı da gıcıklık yapıyor bana satıp yenisini alcm az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…