- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.381
İyi bir başlangıç olmuş.. Kolay gelsin canım..30 mekik 100 tvister 40 squat 40 bscak hareketi yapildi giderek arttiracagim
Merhaba canım..kızlar mrb bugun pazartesi isler yoğun..masallah komşum@Violet Life iyi sonuçları alıyor...YARIN İYİ SONUÇLARINIZI GÖRURUZ İNS ARKADAŞLAR...
Ah aahh tugbacim bi biz veremioz bu kilolarikızlar mrb bugun pazartesi isler yoğun..masallah komşum@Violet Life iyi sonuçları alıyor...YARIN İYİ SONUÇLARINIZI GÖRURUZ İNS ARKADAŞLAR...
Melegim aferin sana ...masallah bayagi bi hareket etmisin.bu arada gecmis olsun.bende bebemi goturdum hastaneye..gozleri kizaroyor capaklanma oluyodu.damla yazdi iki tane..buyuk kizi okula birak.ordan ise gec hic zamanim olmadi nete girmeyeMerhaba kizlarrr
Sabah kahvaltimi ekmek domates peynir cay olarak yaptimm
Saat 1 de disari ciktik. Yaklasik 1 saat yuruduk. Hastaneye gittik.Oglusumun kanini aldilar azicik. Sonra eve geldigimizde saat 3 tu
Uzerimi değişip, oglusun yemegini hazirlayip emzireyim derken 4 te spora gittim. Yurume 5 10 dk mesafe
16 15 te basladim 17 55 te bitirdim. 1 saat 40 dk
Yarim saat kosu bandi
10 dk bisiklet
50 duz, 30 ters mekik
Ic dis on arka bacak. Her bir alette 12×3
50 twister
Ve en son bitiriken 20 dk daha kosu
Bugunluk spora gec gittigim icin yemek yapamamistim. gelince 1 portakal yarim elma yedim. Simdi aciktigim için 1 dilim cikolata attim agzima
Spor cok iyi geldi. Arkadas kayit esnasinda ölçülerimi aldi. Onlarida alip paylasacagim sizinle.bakalim 1 ayda ins sikilasacagim. Sonra evde spora devam
Aynen mariacim yine sen veriyosun..ben yerimde sayikliyom..bugun bide arkadaslar diyo sen sikilasmisin...gulsemmi aglasammiAh aahh tugbacim bi biz veremioz bu kilolari
Melegim aferin sana ...masallah bayagi bi hareket etmisin.bu arada gecmis olsun.bende bebemi goturdum hastaneye..gozleri kizaroyor capaklanma oluyodu.damla yazdi iki tane..buyuk kizi okula birak.ordan ise gec hic zamanim olmadi nete girmeye
Anladim canim tesekkur ederim dun cayla sildimbaktim daha kotulesti oyuzden dr a gittik..Hasta degil cok sukur canim. Ben bu zamana kadar kan ilaci vermdim.rutin kontrol icin gittim. Cok sukur değerleri normal cikti
Sizede gecmis olsun.rabbim acil sifa versin
Ben 2 yil goz dr unda calistim.ilac disinda ilik suyla silebilirsin birde cay deminin suyuyla pansuman yapabilirsin(kirpiklere, gozun icine degil ama)
Aynen ya bnm tartı da gıcıklık yapıyor bana satıp yenisini alcm az kaldıB beyazmelek0116 ..bi saat oncesine kadar kendi kendime dedim lan kadin spor salonuna yaziliyo nerdeyse benden 10kilo da eksik .hakkaten seni takdir ettigimden diyorum..ve utandim kendimden gittim kostum yurudum 65 dk ..bugun ole bi rahatladimki..kilo vermesemde olur..bakalim cumartesi76.5 dum yarin da 77.5 olurum herhal...nedense bende imre tersine
evet canım bende kilo verme yavaş ama artık havalar normale dondukce sporda yapacam ins daha iyi sonuçlar alacaztuanairem tebrikler 1 haftaya iyi kilo vermişsin :)
keske bende o kiloda olsamda sabit kalsam:)günaydin kizlar kilom sabit 67kilo.3 gundur bugun olsun diyete devam yaza az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?