Kendim Diyetim. ( resimli)

günaydııııın geçen hafta tartı gününde yoktum pazar günü eşim ve ben boğaz enfeksiyonu sonrasında da grip olduk 2 gün sonra da bebişim hastalandı arkasından bize bakmak için gelen annem taam 10 gündür hastayız çok şükür bikaç gündür daha iyiyiz. nası bi gripmiş perişan olduk iğne ilaç serum hadi biz neysek de bebeğimin 2 gün düşüremedik ateşini hastalık süresince dikkat edemedim pek ilaç içicem diye de olur olmaz saatlerde yemek yedim amaaaa çok şükür yine de ilk hedefime ulaştım 65.2 yim aslında 10 gün önce bu kiloya gelirim diye planlamıştım ama olmadı neyse geç olsun da güç olmasın diyelim

şimdi 2.hedef 60 sonrasında iinşşşaaaalllah 55

Super bir sali gunu daha
Gecen hafta 67.4
Bu hafta 66.2

Giden kilo 1.2 bir daha gorusmemek uzere kilocum
Veee ins ikinci hedef 65 i haftaya gorecegim

canım harika gidiyosun sporla da süpsüper olucaksııın keşkem bende gidebilseeem çoook imreniyorum wallaaaaa

burda hava şahane tam yürümelik ama ben onu da yapamıyorum bizim burda kaldırım diye bişi yok çarpık kentleşme işte bi araba geçecek kadar yol var çift yön trafik + yayalar + ben ve bebek arabası eşim kesinlikle istemiyo ezilicez diye korkuyo dışarı çıkıcaz desem panik atak geçiriyo. kendi de malum iş güç geç geliyo yani bu güzelim havalarda camdan bakıyoruz sadece

tebrik ediyoruum 60 a ne kalmış ki süpeeerrr darısı başımaaa darısı başımaaa

kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim kg veremeyen arkadaşlar üzülmeyin almamak da bi başarı bazen inatlaşıyo sanırım bünye ama sonra hoooop gitcek kilolar inşallaaah durmak yola yola devam

Hepimiz ne istediği bilen bayanlarız.. En başta kendimiz için sonrada kaybolan özgüvenimizi kazanmak için girdiğimiz bu yolda başarılı olacağımıza inaniyorum..

Her hafta sizlerden mutlu sonuclar aldıkça , neler yaptığınızı okudukça nasıl bir mücadele içinde olduğunuzu bildikçe ben sizlerden daha mutlu oluyorum.. Su an hepimiz aynı mutluluğu ay duyguları yaşıyoruz..

Bakımlı ve fit güzel bayanlar bu şekilde devam ediyoruz asla pes etmiyoruz..

Sizleri seviyorum canlar <3

bende dogumda 36-37 kilo almıştım 58 le hamile kaldım dogum sonrası 3 ay sonra 60 ile işe başladım bir kaç ay sonra 53 kiloya bile düştüm , çünkü hırs yaptım eşim tarafı baya kilolu ve inş dogumdan sonra bizden beter olursun falan diyorlardı şakayla ( göya şaka ) ama ben çok takıntılıyım ve eşim kiloyu hiç sevmez adam bıkmış resmen ,
şimdi ikinci bebeği düşünüyoruz , ya kilo alır veremzsem diyorum ;
yok yaaa sen çok güzel kilo veriyorsun kilolu kalmazsın değil mi diyor ,

kim nederse desin erkekler kilolu kadın sevmiyor

kesinlikle sana katılıyorum toplumda bile ikinci sınıf insan muamelesi görüyorsun

Günaydın maşallah herkes ekside ne güzel
Bana gelck olursak geçen hafta
73.6kg bugün
72.5 kg kaybım -1.100 kg
Eki Görüntüle 1774665
Tebrık ederm arkadasım. Bnm hamıle klmadan oncekı kılom 72 ıdı. Ilk hedefm suan senn kılonda olmak. Hepınızın tartı gunu aynı mı ? Ben cuma gunlerı tartlyrm da

Tebrıkler cnm hamılelık oncesı kılona dondun mu

Çooook hemde çok haklısın kesinlikle eşler kilolu olmamızı istemiyorlar. Aslında en başta ben kendimi güzel görmek için kilolu kalmak istemiyorum çocukluyken hele ki insanın hareket kabiliyeti kısıtlanıyor. En basitinden dışarı çıkacaksan bile bi elimde çocuk diğer elimde çanta sanki bocalıyor insan bi de üstüne giydiklerinde dar geliyor sanki patlayacakmış gibi oluyorsun ve mutsuz olmaya başlıyor insan

gez gez benim yerimede gez darısıda bana ins bende adanaya gecerim

Herkes süper bu hafta ben utanarak söylüyorum ki vermek bi yana az biraz da almışım ama inanin kizlar çok dengesiz bi haftaydi oğlum hiç durmuyo bütün gün kucagimda çok uzun süre aç kalip bikerede yükledim suyuda az içtim inşallah bu hafta daha iyi olur görüncem geldi bikacgun kalicak onu iyi degerlendirmem lazım oglumla yanımda dursa bende spor yapabilirim inşallah ... herkesi çok çok tebrik ediyorum inşallah bende istikrar li olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…