- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.421
ins olursun canım...neden olmayasınEki Görüntüle 1774644 kizlar bu benim 67 kilo boy 166.hedefim yaza kadar 58 59. Bakalim ola bilecekmiyim.bide o zaman foto koyacagim
Super bir sali gunu daha
Gecen hafta 67.4
Bu hafta66.2
Giden kilo 1.2 bir daha gorusmemek uzere kilocum
Veee ins ikinci hedef 65 i haftaya gorecegim
Eki Görüntüle 1774627
Iyi bir hafta geçirdim.. Kaçamak olsa bilebol bol su içerek 2 katı hareket ederek atlatmış olduk..
Kilo vermek çok zor gerçekten zorlanıyorum ama böyle sonuçlar görünce yorgunluğum geçiyor motive oluyorum..
Geçen hafta kilom 64.700
Ve bu hafta kilom 63.900
Giden kilo -800
Tebrikler canım:)Günaydın maşallah herkes ekside ne güzel
Bana gelck olursak geçen hafta
73.6kg bugün
72.5 kg kaybım -1.100 kg
Eki Görüntüle 1774665
mariacım canımsın çok sevindim senin adına...bu hafta çok sukur herkesten kilolar gitmisss:)Günaydın maşallah herkes ekside ne güzel
73.6kg bugün
72.5 kg kaybım -1.100 kg
Eki Görüntüle 1774665
meleğim tebrik ediyorum seni canım 65 e de gelceksin insSuper bir sali gunu daha
Gecen hafta 67.4
Bu hafta66.2
Giden kilo 1.2 bir daha gorusmemek uzere kilocum
Veee ins ikinci hedef 65 i haftaya gorecegim
tebrikler sonuçun cok guzel canımGünaydın arkadaşlar bende bugün 73.5 geldim tartıda... Geçen hafta 74.5tum
Teşekkür ederim , hoşgeldin..
Şimdilik iyi gidiyor tabi ama ideal kiloya gelince bunu birde koruması formda kalması var... Oo daha uzun bir süreç.. En az kilomu 2 sene boyunca sabitlemeyi düşünüyorum işte o zaman vücud alışıyor ve kendi korumaya geçiyor..
Sağlıklı beslenmeyi asla bırakmayı düşünmüyorum sonuna kadar devam edeceğim..! Yolum çok uzun , tekrar kilo almak istemiyorum bu düşünceyi tamamen aklımdan çıkardım..
Tavsiyen ici için teşekkür ederim:)
kesinlikle sana katılıyorum toplumda bile ikinci sınıf insan muamelesi görüyorsunbende dogumda 36-37 kilo almıştım 58 le hamile kaldım dogum sonrası 3 ay sonra 60 ile işe başladım bir kaç ay sonra 53 kiloya bile düştüm , çünkü hırs yaptım eşim tarafı baya kilolu ve inş dogumdan sonra bizden beter olursun falan diyorlardı şakayla( göya şaka ) ama ben çok takıntılıyım ve eşim kiloyu hiç sevmez adam bıkmış resmen ,
şimdi ikinci bebeği düşünüyoruz , ya kilo alır veremzsem diyorum ;
yok yaaa sen çok güzel kilo veriyorsun kilolu kalmazsın değil mi diyor ,
kim nederse desin erkekler kilolu kadın sevmiyor
Tebrık ederm arkadasım. Bnm hamıle klmadan oncekı kılom 72 ıdı. Ilk hedefm suan senn kılonda olmak. Hepınızın tartı gunu aynı mı ? Ben cuma gunlerı tartlyrm daGünaydın maşallah herkes ekside ne güzel
73.6kg bugün
72.5 kg kaybım -1.100 kg
Eki Görüntüle 1774665
Tebrıkler cnm hamılelık oncesı kılona dondun muEki Görüntüle 1774627
Iyi bir hafta geçirdim.. Kaçamak olsa bilebol bol su içerek 2 katı hareket ederek atlatmış olduk..
Kilo vermek çok zor gerçekten zorlanıyorum ama böyle sonuçlar görünce yorgunluğum geçiyor motive oluyorum..
Geçen hafta kilom 64.700
Ve bu hafta kilom 63.900
Giden kilo -800
Teşekkür ederim canım sende iyi vermişsin, 700gr gitmiş senden de. İnşallah kurtulacağız arkadaşım bu kilolardan sporun çooook etkisi var ben şu an 73.5um ama kesinlikle 70falan duruyorum çok sıkılaştı vücudumtebrikler sonuçun cok guzel canım
Çooook hemde çok haklısın kesinlikle eşler kilolu olmamızı istemiyorlar. Aslında en başta ben kendimi güzel görmek için kilolu kalmak istemiyorum çocukluyken hele ki insanın hareket kabiliyeti kısıtlanıyor. En basitinden dışarı çıkacaksan bile bi elimde çocuk diğer elimde çanta sanki bocalıyor insan bi de üstüne giydiklerinde dar geliyor sanki patlayacakmış gibi oluyorsun ve mutsuz olmaya başlıyor insanbende dogumda 36-37 kilo almıştım 58 le hamile kaldım dogum sonrası 3 ay sonra 60 ile işe başladım bir kaç ay sonra 53 kiloya bile düştüm , çünkü hırs yaptım eşim tarafı baya kilolu ve inş dogumdan sonra bizden beter olursun falan diyorlardı şakayla( göya şaka ) ama ben çok takıntılıyım ve eşim kiloyu hiç sevmez adam bıkmış resmen ,
şimdi ikinci bebeği düşünüyoruz , ya kilo alır veremzsem diyorum ;
yok yaaa sen çok güzel kilo veriyorsun kilolu kalmazsın değil mi diyor ,
kim nederse desin erkekler kilolu kadın sevmiyor
gez gez benim yerimede gez darısıda bana ins bende adanaya gecerimBen geldim aksam varya kocaman cikolata yedim
Sabah normal kahvaltimi yptim annemin koyduklarni zor yedim ekmeği bir dilim yiyemedim bile normal devam ediyorum
Hepinizi tebrik ederim harikasiniz:)
Ankara harika 22 derece
biraz gezelim insanin memleketi gibisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?