Kendim Diyetim. ( resimli)

Arkadaşlar ayrıca bugün alışveriş e gittik üzerime giydiklerim boldu baya bi sıkılaşmış vücudum, pantolon umda boldu
Bu tarif edilemez mutluluk..

Daha yeni başlıyoruz beseye

1 ay sonra Kendimize 1 beden küçük kıyafetler bile alacaz. Artık benden arama bulamama derdine SON..!

Deneyeceğim canım saol bilgiler için iyi gelirse sabah akşam duacinim

Gunaydin guzel arkadaslarim

Ben caliskan bir öğrenci olarak ilk hedefime ulastim galiba
Tarti guzel seyler gosteriyor
Çok sporda yapamadim bide bi kac gune regl olcam...
15 şubat itibariyle kilom 65.9...
hamile kaldigimdada 65 kusurdum o yuzden ilk hedefimdi ikinci hedefe kaldi 5 kilo insallah oda olucak

GÜNAYDIN çalışkan ve başarılı öğrenci..

Ikinci hedefe ulaştın, seni bu başarından ötürü kutluyorum..

Artık son hedefe doğru ilerliyorsun.. Haftaya yine aynı başarıyı istiyoruz.

Tebrikler canım darısı başımıza...

Leptinin iyi çalışması için meyvelerimi sabah yiyorum ve 4 saat su hariç hiç birşey yemiyorum.. Bu sabah narı yoğurtla birleştirdim daha iyi yağ yakıyor..

Şimdi gün boyu zinde kalmak için sıkı bir kahvaltı zamanı..

Sabah aç karnına limon suyumuzu içmeyi unutmayalım veee bol bol suu içmeyide..

Ay__Prensesi şu kahvaltilarini kiskanmakdan ölecem
En iyisi annemlere gidince bende alamadigim herşeyi alayim onlar sagliksiz beslenirken bende kendimi boyle avutayim

Supersin. Tebrik ediyorum canim

günaydiin kizlar sabah ackarina ilik limonlu suyumu içtim sonra hafif kahvalti yaptim ardindanda evi temizledim.. birazdanda spor yapacagim

egzersiz spor ve yürüyüş öncesi mutlaka şekersiz sade türk kahvesi içmeyi öneririm..

Daha çabuk ve daha fazla yağ yakmamızı sağlıyor..

Her hafta 1 kilo garanti sizin ohh ne güzel tebrik ediyorum tatlım seni
Neler yaptığını yaz sende

Az önce bu video yu yaptım.. cardio çalışması yapıyor bayan. Allahım ölüyorum sandım ter içinde kaldım bacaklarım titriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…