Kendim Diyetim. ( resimli)

Ama sen hiç bahsetmiyorsun gün içinde neler yaptığını nasıl gidiyor bu kilolar biraz ip ucu ver bizedeee

Bende kendimi ilk defa boyle hirsli goruyorum 75 le basladigimda 69 bile bana hayal gelirken simdi 66 yi goruyorum
66 oluyosam 60 neden olamayayim kii dimi arkadasim

Ama sen hiç bahsetmiyorsun gün içinde neler yaptığını nasıl gidiyor bu kilolar biraz ip ucu ver bizedeee

Yoook soylemem
Saka saka. Gun icerisinde cok musait olamıyorum paylasamiyorum canim. Aksamda yazmiyorum ama istersen yazabilirim
Mesela dun ne yedigimi soyleyim
Foto yuklenmedigi icin yazayim
Sabah 10 bucukta 1bucuk yumurta kasarli omlet. 4 zeytin. 1 bardak diyet cay. Kepek ekmegim bitmis.normal ekmegin ucundan azicik kopardim. Kahvaltim bu sekilde
Oglusu 1 de emzirip yuruyuse cikacaktik ama 2 ye dogru emdi.2 bucuga dogru hazirlanip ciktii evden. Yuruyuste cook aciktim. Marketen meyveli kucuk kek aldim, kekse manavdan 1 elma alsaydim:)) oglusa 1 dilim somon bize alabalik aldik
Eve gelince saat 5 gibi oglusa 1 tatli kasigi baligini verdik geri kalani esimle biz yedik, azdi zaten. Saolsun kocacigim firinda kasarli alabalik yapti. Hem doyurucu hemde vitaminli. Aksam 8 dede kahve ictik. Artik kahvelerimi sekersiz iciyorum
Spor olarakta 1 saat yuruyus
Bu arada mariacim bende 3 4 gune 1 tuvalete cikiyorum ama beni hic rahatsiz etmiyor. Hayatimda 1 kez dogumdan sonra kabiz oldum diyebilirim.

Bugunde saat 9 bucukta kahvaltimk yaptim esim ve oglusla. Biraz daha doyurucuydu ama cokta abartmadim tabi. Saat 11 de turk kahvesi
Oglus 20 dk dir uyuyor. Hem sana yazip hem ara ogunum olarak 1 elma yiyip hemde 15 dk dir kondiayon bisikletindeyim
Böyle tatlim

selam kizlar ne zamandir takipteyim sizleri.bende zayiflama çabasindayim ekim sonu başladi bu istegim 9 kilo verdim şimdiyedek ama 2 aydir 67den inmiyo malesef.bi ara 65i de gördüm ama şimdi 67 biktim bu kilolardan.boyum 1.66. emziriyorum 6.5 aylik bebegim var.ek gidaya gectik gonul rahatligiyla diyet yapa bilirim artik.benide araniza alin beraber verelim kilolari:)

Evet arada ugruyorsun kirgincicekler

Hoşgeldin canım aramıza..

Düzenli spor diyet ve bildirim yaprsan çok iyi olur.. Senden haber almak isteriz..

Yaza kadar istikrarlı şekilde ilerlersen istediğin kiloya ulaşırsın..

inşallah canim duzenli sporumu yapicam burdanda bildirim yapicam mutlaka tek başima yapamiyorum

Bende demin 4 miles yaptim cokk fenaymis
Ama ben yeni kesfettigim için 1 kilo geriden gitmiş oluyorum
Ben kilomu yarin bildircem cunku sali memlekette annemlerde olcam tarti yok

Günaydın hanimlarr
Ya bnm kabızlık sorunum var bagirsaklarm çok tembel bi öneriniz olan var mı ne yapmam lazım

Doğadan form kayısılı yok böyle bişeeeyy bi kere içtim bi daha da içmeeem yani kabız olmadıkça çoook etkili hem kayısı hem sinameki var diye herhalde bu da işe yaramazsa başka hiiiçbişi yaramaz o derece etkili bence

Hemen hemen aynı şekilde bnm de beslenmem canım
Sabahları 1 kızarmış tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
Çökelek 2 yemek kaşığı kadar falan
Domates zeytin
Akşam yemeğine kadar yeşil çay ve su 2 saate yakın yürüyüş
Akşamda ekmeksiz corba balık tavuk bu şekilde saat 6 olmadan yiyorm
Nedense kilo veremiyorum

Canım bnde araştırdım internette bugün markette doğuşun kayısılı form buldum gündüz bir bardak içtim. Bakalım fayda eder mi
Günde kaç bardak içmek gerekli

Gülcm bn gün içinde çok spora verdim kendimi bu hafta 2 saat yürüyüş 400 ip atlama mekik falan ve 3 gündür bütün heryerim bacaklarım karnım ağrıyor zor yuruyorm.
Yağları kasa cevirmemsmdr dimi ya ben çok spor yapmak da iyi değilmiş günde 1 saat yuruyus yeterlyms

Yani ben aşırı yaptığını düşünmüyorum.. Yürüyüş ve ip atlma bunlar ağır egzersizler değil.. Ancak yoğun kardio programları falan var ağırlıkla çalışıyorsun onları uygularsan kas yaparsın..

Kilo veremeyişinin sebebi büyük ihtimalle kabızlık olabilir..

Bende bugün 45 dk pilates yaptım 500 ip atladım.. Fırsatım olsa yürüyüş yapacaktım ama olmadı yarına kaldı...
4 lt su içtim bitki çayımı içtim..

Günü kapattım

Canım bnde araştırdım internette bugün markette doğuşun kayısılı form buldum gündüz bir bardak içtim. Bakalım fayda eder mi
Günde kaç bardak içmek gerekli
Canım merhaba bugün pek bakamadım foruma canım şöyle söyleyeyim kabızlık a vücud alışınca hiç bir şey fayda etmiyor, kayısı falan hikaye ben kendimce çözüm ler buldum, önce hergün yemeye dikkat et lahana turşusu mükemmel birşey, bağırsak florasını düzenliyor ve yararlı bakterileri çoğalıyor, kahvaltıda muz yemenide tavsiye ederim yok böyle bişey inanamazsın hem iştahıda firenliyor kahvaltı da ve elma çayı da çok faydalı bunlar ı yap banada dua etmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…