Kendim Diyetim. ( resimli)

Iyi bir hafta geçirdim.. Kaçamak olsa bilebol bol su içerek 2 katı hareket ederek atlatmış olduk..
Kilo vermek çok zor gerçekten zorlanıyorum ama böyle sonuçlar görünce yorgunluğum geçiyor motive oluyorum..

Geçen hafta kilom 64.700
Ve bu hafta kilom 63.900

Giden kilo -800

tebrikler canim valla iyi gidiyorsun ben yerimda sayiyorum hala

paylaşımlarını başından beri okudum

harika olmuşsun başarılarının devamını dilerim,
6 ay kadar diyetine devam et yoksa iki katı alırsın güzelim dikkat et

Çok iyi hemde çok.. Yavaş da olsa kilo veriyorsun Tuğbacım:)

Dahada iyi olacak insallah

günaydin kizlar kilom sabit 67kilo.3 gundur bugun olsun diyete devam yaza az kaldi
Sabit kilonu öğrendik.. Şimdi gözümüz gelecek haftada seni bekliyoruz..

Yediklerine dikkat edersen spor yaparsan ve herhangi bir sağlık sorunun olmazsa mutlaka kilo verirsin canım..

Keske yakin olsaydik da beraber gitseydik arkadasim spora 700 gr cok iyi bende hemen kilomu paylasiyorum

Supersin kaptan

paylaşımlarını başından beri okudum

harika olmuşsun başarılarının devamını dilerim,
6 ay kadar diyetine devam et yoksa iki katı alırsın güzelim dikkat et
Teşekkür ederim , hoşgeldin..

Şimdilik iyi gidiyor tabi ama ideal kiloya gelince bunu birde koruması formda kalması var... Oo daha uzun bir süreç.. En az kilomu 2 sene boyunca sabitlemeyi düşünüyorum işte o zaman vücud alışıyor ve kendi korumaya geçiyor..

Sağlıklı beslenmeyi asla bırakmayı düşünmüyorum sonuna kadar devam edeceğim..! Yolum çok uzun , tekrar kilo almak istemiyorum bu düşünceyi tamamen aklımdan çıkardım..

Tavsiyen ici için teşekkür ederim:)

Sabit kilonu öğrendik.. Şimdi gözümüz gelecek haftada seni bekliyoruz..

Yediklerine dikkat edersen spor yaparsan ve herhangi bir sağlık sorunun olmazsa mutlaka kilo verirsin canım..
ben gün boyu iyiyim ama akşam oldumu acikiyorum bebeggim gece 4 5 kere uyaniyor acliktan uyuyamiyorum gece bu kadar sık uyanmasa acikmam o kadar.geceyemelerim olmazsa çok?daha iyi kilo verebilirim eminim cunku gunduz sorun yok

ben gün boyu iyiyim ama akşam oldumu acikiyorum bebeggim gece 4 5 kere uyaniyor acliktan uyuyamiyorum gece bu kadar sık uyanmasa acikmam o kadar.geceyemelerim olmazsa çok?daha iyi kilo verebilirim eminim cunku gunduz sorun yok
Benim bebegimde gece en az 3 kere uyanıyor ve her seferinde emzirerek uyutuyorum.. Sabah uyandığımda çok açlık hissediyorum..
Gözüm dönüyor..

Baş ucuma 1 sürahi su bardak koyuyorum bol bol su içiyorum açlığımı geçirmiyor ama bastiriyor.. Bazende süt içiyorum bazen yoğurt yerim başka hiç birşey yemiyorum..

Sende bir süre yemesen alisirsin..

Super bir sali gunu daha
Gecen hafta 67.4
Bu hafta 66.2

Giden kilo 1.2 bir daha gorusmemek uzere kilocum
Veee ins ikinci hedef 65 i haftaya gorecegim
Tebrikler Melekcim:) aayy çok sevdim tatlım yaaa ne güzel sonuç aldın maşallah sana

Harika ilerliyorsun yola devam devam ediyoruz

Tebrikler Melekcim:) aayy çok sevdim tatlım yaaa ne güzel sonuç aldın maşallah sana

Harika ilerliyorsun yola devam devam ediyoruz

Bu sonuclarin %20 sinin sebebi bensem %80 i sizsiniz kader arkadaslarim
Yaza kadar devam diyordum ama artik omurluk devam. Yaza kadr istedigim kiloyu vereyim sonra biraz daha esnek olmak uzere devam edecegim

Canim gecen haftayla bu haftaki kilomu yazar misin ilk sayfaya
67.4
66.2

bu gece hicbisey yemicem kesinlikle canim söz verdim kendime bu sefer bozmak yok

bebeğim harikasın seni seviyorum canım arkadasım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…