- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.401
canim 3.5 ay öncs bende 76kiloydum dogum kilolarim kolay gitti.ama dogum öncesi kilolarim zor gidiyo iyice yerleşmişler vucuduma pis kilolarkeske bende o kiloda olsamda sabit kalsam:)
tebrikler canim valla iyi gidiyorsun ben yerimda sayiyorum halaEki Görüntüle 1774627
Iyi bir hafta geçirdim.. Kaçamak olsa bilebol bol su içerek 2 katı hareket ederek atlatmış olduk..
Kilo vermek çok zor gerçekten zorlanıyorum ama böyle sonuçlar görünce yorgunluğum geçiyor motive oluyorum..
Geçen hafta kilom 64.700
Ve bu hafta kilom 63.900
Giden kilo -800
Eki Görüntüle 1774627
Iyi bir hafta geçirdim.. Kaçamak olsa bilebol bol su içerek 2 katı hareket ederek atlatmış olduk..
Kilo vermek çok zor gerçekten zorlanıyorum ama böyle sonuçlar görünce yorgunluğum geçiyor motive oluyorum..
Geçen hafta kilom 64.700
Ve bu hafta kilom 63.900
Giden kilo -800
Çok iyi hemde çok.. Yavaş da olsa kilo veriyorsun Tuğbacım:)Gunaydin bayanlar
Formu yeniledim baktim yazilan yok yeniden yeniledim gulcum en azindan sporunu yazardin..
Bu haftaki kilom 76.1 giden -700 gr gecen hafta 76.8 dim.
Artik hergun spor yapacam..havalar iliklasti..@beyazmelek0116 melegim senle burlikte baslamis olcaz...
Sabit kilonu öğrendik.. Şimdi gözümüz gelecek haftada seni bekliyoruz..günaydin kizlar kilom sabit 67kilo.3 gundur bugun olsun diyete devam yaza az kaldi
B beyazmelek0116 ..bi saat oncesine kadar kendi kendime dedim lan kadin spor salonuna yaziliyo nerdeyse benden 10kilo da eksik .hakkaten seni takdir ettigimden diyorum..ve utandim kendimden gittim kostum yurudum 65 dk ..bugun ole bi rahatladimki..kilo vermesemde olur..bakalim cumartesi76.5 dum yarin da 77.5 olurum herhal...nedense bende imre tersine
Gunaydin bayanlar
Formu yeniledim baktim yazilan yok yeniden yeniledim gulcum en azindan sporunu yazardin..
Bu haftaki kilom 76.1 giden -700 gr gecen hafta 76.8 dim.
Artik hergun spor yapacam..havalar iliklasti..@beyazmelek0116 melegim senle burlikte baslamis olcaz...
Eki Görüntüle 1774627
Geçen hafta kilom 64.700
Ve bu hafta kilom 63.900
Giden kilo -800
Teşekkür ederim , hoşgeldin..paylaşımlarını başından beri okudum
harika olmuşsun başarılarının devamını dilerim,
6 ay kadar diyetine devam et yoksa iki katı alırsın güzelim dikkat et
ben gün boyu iyiyim ama akşam oldumu acikiyorum bebeggim gece 4 5 kere uyaniyor acliktan uyuyamiyorum gece bu kadar sık uyanmasa acikmam o kadar.geceyemelerim olmazsa çok?daha iyi kilo verebilirim eminim cunku gunduz sorun yokSabit kilonu öğrendik.. Şimdi gözümüz gelecek haftada seni bekliyoruz..
Yediklerine dikkat edersen spor yaparsan ve herhangi bir sağlık sorunun olmazsa mutlaka kilo verirsin canım..
Benim bebegimde gece en az 3 kere uyanıyor ve her seferinde emzirerek uyutuyorum.. Sabah uyandığımda çok açlık hissediyorum..ben gün boyu iyiyim ama akşam oldumu acikiyorum bebeggim gece 4 5 kere uyaniyor acliktan uyuyamiyorum gece bu kadar sık uyanmasa acikmam o kadar.geceyemelerim olmazsa çok?daha iyi kilo verebilirim eminim cunku gunduz sorun yok
Tebrikler Melekcim:) aayy çok sevdim tatlım yaaa ne güzel sonuç aldın maşallah sanaSuper bir sali gunu daha
Gecen hafta 67.4
Bu hafta66.2
Giden kilo 1.2 bir daha gorusmemek uzere kilocum
Veee ins ikinci hedef 65 i haftaya gorecegim
Tebrikler Melekcim:) aayy çok sevdim tatlım yaaa ne güzel sonuç aldın maşallah sana
Harika ilerliyorsun yola devam devam ediyoruz
bu gece hicbisey yemicem kesinlikle canim söz verdim kendime bu sefer bozmak yokBenim bebegimde gece en az 3 kere uyanıyor ve her seferinde emzirerek uyutuyorum.. Sabah uyandığımda çok açlık hissediyorum..
Gözüm dönüyor..
Baş ucuma 1 sürahi su bardak koyuyorum bol bol su içiyorum açlığımı geçirmiyor ama bastiriyor.. Bazende süt içiyorum bazen yoğurt yerim başka hiç birşey yemiyorum..
Sende bir süre yemesen alisirsin..
bebeğim harikasın seni seviyorum canım arkadasım....Eki Görüntüle 1774627
Geçen hafta kilom 64.700
Ve bu hafta kilom 63.900
Giden kilo -800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?