- 12 Kasım 2015
- 479
- 381
- 103
- 35
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.441
Teşekkür ederim canım benim hedef 65 sanki hiç o kiloyu goremicem gibi çoook uzak gibi geliyorTebrık ederm arkadasım. Bnm hamıle klmadan oncekı kılom 72 ıdı. Ilk hedefm suan senn kılonda olmak. Hepınızın tartı gunu aynı mı ? Ben cuma gunlerı tartlyrm da
Aynen tugbacim senide tebrik ediyorum öpüyorum havalar ısındı bak spora ver kendini.mariacım canımsın çok sevindim senin adına...bu hafta çok sukur herkesten kilolar gitmisss:)
Senin sonuç daha mükemmel kaptanimizada bu yakışırTebrikler canım:)
Sonuç mükemmel.. Gun gün daha da eksileceksin..
Tsk ederm cnm inş hepmz hedefımıze ulaşrz☺Teşekkür ederim canım benim hedef 65 sanki hiç o kiloyu goremicem gibi çoook uzak gibi geliyor
Ama pes etmezsem gorucemi umuyorum.
Biz salı günü kilo bildirimi yapıyoruz canım herkes o gün bildirim yapıyor .
Sen de 72yi görürsun pes etme sakın
sen dersinde ben yapmam mı bebeğimAynen tugbacim senide tebrik ediyorum öpüyorum havalar ısındı bak spora ver kendini.
Umarım her salı - 1 kg kayıp görürüz
Teşekkür ederim arkadaşım..Tebrıkler cnm hamılelık oncesı kılona dondun mu
inş cnm darısı bize☺Teşekkür ederim arkadaşım..
Hamile kalmadan önce 62 kiloydum.. Şimdi 63.900 geldi..
Evlendigim kiloma gelmek istiyorum .. Yeniden gelinligimi giymek istiyorum yani 58 kilo olacam insallah
çok doğru diyosun istediğimi giyecem:)
Bende artık beden aramıyorum.. Önce giyisilerim L dı şimdi M alıyorum hatta en son aldigim 42 beden pantolunum bile bol olmaya başladı..çok doğru diyosun istediğimi giyecem:)
Eveettttt
CANIM BUGUN KARGOM GELDİ İKİ TANE TUNİKİM DAR GELDİ ONUN UZERİNE SENDE YAZMISIN SÖZÜ CUK OTURDU BANA YANİBende artık beden aramıyorum.. Önce giyisilerim L dı şimdi M alıyorum hatta en son aldigim 42 beden pantolunum bile bol olmaya başladı..
Darısı sana Tuğbacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?