- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.561
Gunaydin canim arkadaslarim
Bugun sona kaldim .
Bu hafta ben tembeldim cunku annemlerdeyim lesliemi yapamadim dikkat etmekle beraber az kacamaklarimda oldu...
Yinede gunluk kalori alimima dikkat ettmeye calistim..
Gecen hafta 65.9 bugun 66.2
300 gramla bir haftayi atlattigima mutluyum
Mrb kızlar hepınızı tebrık ederm.bnde 10 gun once 79.1 dim bgn 78.1 kaçamaklarımda olmustu.
Sağol canım teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için...süpersin vallabeseye .. Arkadan gelip hepimizi geçeceksin bu gidişle...
Tebrik ederim canım azmine hayranım
Emzırmemnde etkısı war cnm bebegm cok emıyorbende seni tebrik ediyorum..Kaçamaklara rağmen - 1 kilo çok gitmiş.. Demekki kolay kilo veren iyi bir yapın var.
SIKMA CANINI CANIM SPOR YAPTIGINDAN DOLAYI VUCUT DİRENEBİLİRAy__Prensesi tuanairem kirgincicekler hepinizi cooook tebrik ediyorum kizlarrr
Bende sizin kadar olmasamda mutluyumbu hafta eksilerde degilim malesef azicik artmisim ama ben daha fazla bekliyordum onun icin cok uzulmedim.. Aksam 10 da elim ayagim titredi canim kek istedi muffin yaptim 3 tane yedim gelelim kiloya
Gecen hafta 66.2
Bugun 66.4
Malum ben 4 lerden gidiyordum. Gecen hafta 66.4 olmadan 66.2 olunca 66.4 kiskanmis
Spora 1 haftadir gidiyorum ama sikilastigimi hissediyorum. Moral bozmak yok. Haftaya en az 1 kilo verecegim soz
TEBRİKLER LOLİTAM SONUC HARİKAGünaydın Canlar
Wowww yine eksilerdeyiz tebrik ediyorum hepinizi
Evde olmadığım için eczanede tartindim bnde
Geçen hafta 72.5 kg
Bu gün 71.8kg -700 gr
TEBRİKLER CANIM KİLO VERMEYE DEVAM EDİYORUZZZZZGünaydın arkadaşlar bende hemen bildirim yapayım ve çok şükür bende eksilerdeyim geçen hafta 73.5 bu hafta 72.8 yani (-700gr)ohh be 72yi görmek bile beni rahatlattı. Verimli bir hafta olmuş yine kızlar tebrikler...
YİNE HERZAMANKİ GİBİ MUKEMMELSİN...TEBRİKLER BEBEĞİM...İYİKİ VARSINEki Görüntüle 1780700
Merakla beklediğim bir sabaha uyandım.. Acaba gitmişmi diye düşünüyordum.. ??
İşte sonuç..
Geçen haftaki kilom 63.900
Bu haftaki kilom tam 63.100
Giden- (800)
SENDE HARİKASIN CANIMMrb kızlar hepınızı tebrık ederm.bnde 10 gun once 79.1 dim bgn 78.1 kaçamaklarımda olmustu.
Teşekkür ederim..YİNE HERZAMANKİ GİBİ MUKEMMELSİN...TEBRİKLER BEBEĞİM...İYİKİ VARSIN
hepinizi tebrik ederim kizlar çok güzel bir sali oldu bugun bol eksili:)
ben bide reglliyim daha.onumuzdeki saliyi merak ettim şimdiden
SIKMA CANINI CANIM SPOR YAPTIGINDAN DOLAYI VUCUT DİRENEBİLİR
Spor yaptıktan sonra karbonhidrat değilde protein ağırlıklı beslenmeni öneririm.. Kasların beslenmesi lazım.. Bir gün sebze yeşillik bir gün protein olarak devam edebilirsin..Direnmeden ziyade sporda yapinca cok acikmaya basladim canim. Kacamaklarim oldu Ama daha dikkatli olacagim. 1 hafta gitti.kaldi 3 hafta spor icin. Dun aksam bol yesillikli salata, kirmizi biberli yogurt yedim diye acıktım gece yedim. Spordan gelince daha besleyici yiyeceğim kii gece acikmayayim
Sqbah omlet peynir diyet cay
Oglen 1 tane muffin
Aksam 6 da spordan gelince 1 biber 1 patates dolmasi 1 kase acili yogurt yedim
7 de sekersiz turk kahvesi ictim
Simdide geceye kadar su icme zamani
Bende kendimi ödüllendirdim..
Saat 8 gibi 1 dilim cezeryeli pasta yedim.. Biraz pişmanlık oldu sanki ama yarın bol bol egzersiz yaparak tekrar devam edeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?