Kendim Diyetim. ( resimli)

Ne mutlu sana ...gurur verici bir durum...senin adina sevindim canim

günlüğü baştan sona okudum ve beni harekete geçirdi gerçekten
gül hanım bnde sizin gibi yavaş ve sağlam kilo vermek istiyorum

öncelikle kendimi tanıtayım 2 senelik evliyim ve 10 aylık 1 kızım var evlendiğimde bnde 57 kiloydum ve hamilelikle beraber kilolarım çok artık 5 10 kilo derken veremedim ve doğumla beraber 20 kilo fazlam var şuan
75 kiloyum tekrardan 57 55 olmak istiyorum lütfen yardımcı olun ve halen emziriyotum sütümümn kalitesi düşsün istemiorum ama bu tombul halimdende hiç hoşnut değilik çok panik oldum yaz gelmeden zayıf fit ve sağlıklı bir anne olmak istiyorum giydiklerim yakışmıyorr

Canım hoşgeldin..

Doğum kiloları hepimizin sorunu.. Bu sorunu aşmak zaman alıyor bir an önce diyete ve spora başlamalısın.. Geç kalmış değilsin.. Sende yaza kadar ince zayıf bakımlı güzel bir bayan olabilirsin..

Ben ve arkadaşlarım sana her türlü destek oluruz.. Sen kararlı ve istikrarlı olduğun sürece veremeyeceğin kilo olmaz..

Hemen bu akşam öğün tabağını azaltarak başlayabilirsin.. Bol limonlu yağsız salata yanında yoğurt bol bol su içerek gayette iyi doyarsin ve süper sütun olur..

Bence b-fit e gidebilirsiniz. Hem ekonomik hem de zaman kaybetmiyorsunuz.
ben ikisini bir arada yapıyorum.. Sabahları pilates yapıyorum ikindi gibi cardio yapıyorum akşamda vakit olursa yürüyüş yapıyorum.. B-fit harika birşey.. 10 kilo verdikten sonra daha sıkı bir vücud için tam ihtiyacım olan program..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…