- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.581
Ne mutlu sana ...gurur verici bir durum...senin adina sevindim canimBugün yürüyüşe çıkmıştım , yolda yürürken karşımdan eski bir arkadaşım denk geldi..
Direk söylediği ilk cümle kilo mu verdin sen dedi ?
Bende evet dedim..
Nasıl degişmisşsin dedi valla genç kız olmuşsun dedi..
Ben şaşırdım aynı zamanda nasıl mutlu oldum anlatamam..
İnanılmaz şekilde motive oldum , yürüyüşümü daha bir hızlı ve azimli şekilde yaptım resmen eve uçarak geldim
AFİYET OLSUN CANIMEki Görüntüle 1781674 Kahvaltı sonrası bir sade türk kahvesi iyi gider
Zeten regl oldum canım hiçbirşey yapmak istemiyor..
Bence b-fit e gidebilirsiniz. Hem ekonomik hem de zaman kaybetmiyorsunuz.Bu arada araöğünüm de yedim.. Portakal ve hurma... Birazdan tarçın Süt içerim..
Tv 8 de Ebru Şallı'nın pilates programı var onu bekliyorum eğer sizlerde musaitseniz yapabilirsiniz..
Saat 16.00 başlıyor..
öncelikle kendimi tanıtayım 2 senelik evliyim ve 10 aylık 1 kızım var evlendiğimde bnde 57 kiloydum ve hamilelikle beraber kilolarım çok artık 5 10 kilo derken veremedim ve doğumla beraber 20 kilo fazlam var şuan
75 kiloyum tekrardan 57 55 olmak istiyorum lütfen yardımcı olun ve halen emziriyotum sütümümn kalitesi düşsün istemiorum ama bu tombul halimdende hiç hoşnut değilik çok panik oldum yaz gelmeden zayıf fit ve sağlıklı bir anne olmak istiyorum giydiklerim yakışmıyorr
ben ikisini bir arada yapıyorum.. Sabahları pilates yapıyorum ikindi gibi cardio yapıyorum akşamda vakit olursa yürüyüş yapıyorum.. B-fit harika birşey.. 10 kilo verdikten sonra daha sıkı bir vücud için tam ihtiyacım olan program..Bence b-fit e gidebilirsiniz. Hem ekonomik hem de zaman kaybetmiyorsunuz.
Hosgeldin canim. ayni kilodayiz..ins istedigin kiloya ulasacaksin biraz sabir sadeceDestekleriniz icin cok tesekkurler...basaricam bnde insallah sizin qibi aksam yemeqimde balik salata yedim ekmek yok yarin insallah fotolu cekip baslarim resimli
Azimli komsum benim..kim tutar seni heyttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?