Kendim Diyetim. ( resimli)

Cok gecmis olsun canim ya insallah bir an once gecer

canım bişey sorucam ama mümkünse 1000 kalorilik listende hangi yiyecekler war?
Canim ozellikle bir listem yok...gunluk yediklerime bakiyorum kalorilerine, hamur isi yok diyecek kadar az, cok az yag kulla iyorum...seker kullanmiyrum caya sirf o yuzden bir kupa cayi ancak iciyorum...
Bitki cayi tuketiyorum dogadan buyulu bohcalar falan var..insani oyaliyor

Canim cok gecmis olsun. Rabbim acil sifa versin. Firsat bulunca prensesin durumu hakinda yazarsin. Opuyorum ikinizide

Çok geçmiş olsn gülcm
Acil şifalar diliyorum

çok geçmiş olsun çok üzüldüm ...inşallah bian önce iyileşirsiniz

günaydin kizlar nasilsiniz? B beyaz_kelebek canim bebeginin Allah yardimcisi olsun cabucak iyilesir insallah. diyete devan ediyorum bu arada.2gundur yatili misafirim oldugu icin girememistim ama sporumu aksattim.tartida arti yoj sukur.saliya az kaldi eksi gormek istiyorum

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum arkadaşlar.. Desteğiniz ve dualarınız içinde çok sağolun.. Birbirimizi görmesekte ne kadar sanal ortamda olsa hepinizi çok seviyorum..

Bebeğim su an çok iyi gülüyor oynuyor.. Çok şükür sağlığı yerinde neşemiz yavaş yavaş yerine geliyor..

Dünden beri sanki içime bir kaya oturdu gibi nefes alacak yerim kalmadı üzüntüden.. Anne olarak abartiyorum durumu iyi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum..

Allahım bir daha yaşatmasın.. Allahım hepimizin bebeklerini korusun saklasın.. O mutluysa bende mutluyum o iyiyse bende iyiyim , o hep gülsün yoksa ben ölürüm dayanamam..

Diyete devam ama spor yapamıyorum ufaklık devamlı kucağımda yere koymaya korkuyorum..
İnşallah en kısa zamanda eski duzenimize geri döneriz..

Sizler napiyosunuz?

Yarın haftasonu genelde hep kacamaklar oluyor..

Ama unutmayinki havalarda ısınıyor... Bu ceketler hirkalar çıkacak üzerimizden.. Bakalım o zaman nasıl gorunecegiz..

Peki etrafınızda insanlar tarafından kilo verdiğini fark edenler var mi ?

Bn yaklaşık 1 aydr görmediğim kişilerden zayıflamışsın gibi cümleler duydum ve çok mutlu oldum.
Erkek arkdasim da farketti çoook mutlu oldum.
Kimseye diyette olduğumu söylemiyorum

Bn yaklaşık 1 aydr görmediğim kişilerden zayıflamışsın gibi cümleler duydum ve çok mutlu oldum.
Erkek arkdasim da farketti çoook mutlu oldum.
Kimseye diyette olduğumu söylemiyorum
Evet aynen uzun zaman görmeyenler hemen fark ediyorlar..

Nasıl ama mutluluk ve motivasyon tavan yapıyor gercekten harika bir duygu..

Eminim senin kadar erkek arkadaşında bu durumdan çok hoşnut olmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…