- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.621
Cok gecmis olsun canim ya insallah bir an once gecerSelam arkadaşlar..
Benim ufaklık yürüyüm derken düştü ve omuzunda ufak bir zedelenme oldu.. Dünden beri dr gidip geliyoruz..
Moralim bozuk , canım sıkkın..
Birkaç gün foruma giremebilirim bebegimle ilgilenmem lazım.
Diyete devam ediyoruz.. Pes etmeyi asla düşünmüyoruz tamam mi ?
Canim ozellikle bir listem yok...gunluk yediklerime bakiyorum kalorilerine, hamur isi yok diyecek kadar az, cok az yag kulla iyorum...seker kullanmiyrum caya sirf o yuzden bir kupa cayi ancak iciyorum...canım bişey sorucam ama mümkünse 1000 kalorilik listende hangi yiyecekler war?
Selam arkadaşlar..
Benim ufaklık yürüyüm derken düştü ve omuzunda ufak bir zedelenme oldu.. Dünden beri dr gidip geliyoruz..
Çok geçmiş olsn gülcmSelam arkadaşlar..
çok geçmiş olsun çok üzüldüm ...inşallah bian önce iyileşirsinizSelam arkadaşlar..
sewindim canım senin adına ne güzel verebiliosun ..darısı başıma artık inşallah bnde werebilirim şu kilolarıcanım ben diyetisyene gidiyorum ,aksam yemeği saatım 19.00-19.30 arası.
çok problem olmaz,
ben verdim bayağı.
Bn yaklaşık 1 aydr görmediğim kişilerden zayıflamışsın gibi cümleler duydum ve çok mutlu oldum.Sizler napiyosunuz?
Yarın haftasonu genelde hep kacamaklar oluyor..
Ama unutmayinki havalarda ısınıyor... Bu ceketler hirkalar çıkacak üzerimizden.. Bakalım o zaman nasıl gorunecegiz..
Peki etrafınızda insanlar tarafından kilo verdiğini fark edenler var mi ?
Evet aynen uzun zaman görmeyenler hemen fark ediyorlar..Bn yaklaşık 1 aydr görmediğim kişilerden zayıflamışsın gibi cümleler duydum ve çok mutlu oldum.
Erkek arkdasim da farketti çoook mutlu oldum.
Kimseye diyette olduğumu söylemiyorum
Canım bunu soğuk bi şekilde mi tuketicez pekiEki Görüntüle 1783894
Ben bu detox tarifini 15 Gunde 1 kez yapıyorum gerçekten işe yarıyor.. Regl dönemlerinde yaşanan odemleri azaltıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?