- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.641
Evet tatlım soğuk içiyorum..Canım bunu soğuk bi şekilde mi tuketicez peki
Canim cok gecmis olsun
Bu ispanagi begenemiycemEki Görüntüle 1784145
oooo kadar acı pul biber ekledim ki ıspanak yemeği olduğu belli değil.. Acı iyidir mideyi kuvvetlendirir , metobolizmayı hızlandırır.. Akşam yemeği saat 6 olmadan yenir..
Eki Görüntüle 1784145
oooo kadar acı pul biber ekledim ki ıspanak yemeği olduğu belli değil.. Acı iyidir mideyi kuvvetlendirir , metobolizmayı hızlandırır.. Akşam yemeği saat 6 olmadan yenir..
Gulcum gecmis olsun..bikac gundur bende yazamadim hastaneye yatirdik kucuk kizimi ishal kusma gecmedi ....suan iyiyiz..
Saol melegim allah razi olsun senden...asilarini aksatmadim rotavirus asisini bilmiyorum yaptilarmi ama yapilmistir heraldeAaa cok gecmis olsun canim benim. Simdi iyidir ins. Rabbim acil sifa versin
Hangisini. Kac aylikti seninki
Rotavirus asisi yaptirmia miydin
Canimm cok gecmis olsun ya , rota virus ozel kendin aliyorsun..birseyler dokunmustur belki allah acil sifa versinGulcum gecmis olsun..bikac gundur bende yazamadim hastaneye yatirdik kucuk kizimi ishal kusma gecmedi ....suan iyiyiz..
Saol melegim allah razi olsun senden...asilarini aksatmadim rotavirus asisini bilmiyorum yaptilarmi ama yapilmistir heralde
Ben ıspanagı direk pişirdim.. Üstüne pul ve kara biber döktüm..Bu ispanagi begenemiycem
Kuzum niye oyle yaptin kucuk biber tursularindan yiyorum bende
Ayy canım benim yaaa kiyamam Tuğbam. Sizede çok geçmiş olsun arkadaşım, Allahım şifa versin.. İnşallah bir an önce iyileşir kuzu...Gulcum gecmis olsun..bikac gundur bende yazamadim hastaneye yatirdik kucuk kizimi ishal kusma gecmedi ....suan iyiyiz..
Ben önceden beri çok severim acıyı.. Bekarken falanda yerdim annem bol acılı yapardı yemekleri alışkınım..Canim bende aciyi cok severim ama cok yedigimde oglusun popisi kizariyor hemen. Senin prensesteo olmuyorsa ve bagirsak problemin yoksa aci iyidir
Arada ne yediklerini yaz tatlım.. Bizde merak ediyoruz sonra..Kizlar bugun ne yediklerimi soyleyim mi
Soylemiyim
Guzel seyleri soyleyim
1 bucuktan sonra bisey yemedim cunku acikmadim
17- 18:30 arasi 1 bucuk saat spor yaptim
Simdi dizi izlerken 1 saat kondisyon bisikleti ve kapanis
Dun gece 3 gibi uyudum cook uykum var. Uyuyayim ben. Ruyanizda olmak istediginiz kiloyu ve kisileri görün
Arada ne yediklerini yaz tatlım.. Bizde merak ediyoruz sonra..
sen bu işi öğrendin tatlım.. Kural basit kaçamak olursa tekrar üzerine 15 dk egzersiz ekliyoruz ve bir sonraki öğün telafi ediyoruz..Dunkuleri yazmiyim
Benim kilo vermem yavasladi durdu gibi veya cok kacamak yapmaya basladim
Dun sabah acik bufe kahvaltiya gittik 12 bucuk gibi
Yarim pogaca yarim simit yedim ekmek yerine
Ilk kahvalti tabagimi yedim 1 bardak cayla birlikte. Peynir zeytin falan, recel bal gibi tatli seyler yemedim. Sonra tavuk izgara kofte rus patates salatasi gibi yemek tabagini yedim visne suyuyla. Sonra sutlu tatlinin yanina 1 bardak kola
Ooo diyeceksiniz ama 1 saate yavas yavas yedim bide 4 km yuruduk sonra. Sonra tok oldugundan bisey yemdim kii bunlardan sonra acikmam imkansiz dimi
Aksamda spora gittim.
Simdi gonuo rahatligiyla yazıyorum cunku dun sabaha gore 200 gr vermisim
Simdi dereotlu omletimi yanina azicik ekmekle diyet cayimi ictim. Oglus oynarken bisikletteyim bende
Canım benim aynen öyle oluyor.16aylik canim ...suan iyi coksukur..ishali gecmedi sadece..insanin cocugu hasta olunca dunyasi duruyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?