Kendim Diyetim. ( resimli)

Günaydın canım ben yine ufak tefek değişiklikler yaptım ve bir süre tartılmamaya karar verdim. Geçen Çarşamba en son 72.6 çıkmıştım ama sonra yine perşembe den itibaren 73çıkmaya başladım. Sanırım ben çok stres yapıp kafaya takıyorum. Ve Spor ve egzersiz e ragmen benim yaptıklarımı bir başkası yapsa baya kilo vermişti. Biraz tartılmayacağım ve tabiki yine egzersiz vs.. Devam, bugün söyleyeyim dedim yarın tartı günümüz ya..

Canım benim hergun tartılmak iyi birşey değil... !
Hem tartıda hergun eksileri göremeyiz..

Ben mesela salı günü tartılıyorum sabit kilo mu öğreniyorum daha sonra cumaya kadar aynı kiloda kalıyorum.. Nasıl oluyorsa giden kilolar son 3 günde gidiyor bende yani tartı gününe yakın veriyorum...

Günaydın Canlar
Bugün 29 Şubat 4 yılda bir gelen durum günün keyfini çıkarın

Bn yediklerime dikkat ediyorum ama spor vakit buldukça yuruyorm ama tam sıkı bi şekilde değil.
Ayrıca regl olucam daha olamadım patlamaya hazır bi volkan gibiyim.
İyice şiştim. Yarın için pek ümidim yok ya bakalım

Selam goldenheart , hoşgeldin.. Teşekkür ederim..

Bende en başta kararlı olmak vardı. Pes etmeden ilerlemek herşeyden önce geldi..

En çok neye dikkat ettim sorusuna gelince.. ?
Bu aslında diyet yapmak bir bütün içinde spor yapmak su içmek yağ yakıcı kürler zayıflatan yiyecekler akşam yemeğini erken saatte yemeler kaçamak olsa bile pes etmeden bir sonraki öğün telafi ederek devam etmek hepsi diyet yapmanın içinde olan parçalar birleşince ortaya tartıda ve aynada mutluluk verici sonuçlar çıkıyor..

Selam goldenheart , hoşgeldin.. Teşekkür ederim..

Bende en başta kararlı olmak vardı. Pes etmeden ilerlemek herşeyden önce geldi..

En çok neye dikkat ettim sorusuna gelince.. ?
Bu aslında diyet yapmak bir bütün içinde spor yapmak su içmek yağ yakıcı kürler zayıflatan yiyecekler akşam yemeğini erken saatte yemeler kaçamak olsa bile pes etmeden bir sonraki öğün telafi ederek devam etmek hepsi diyet yapmanın içinde olan parçalar birleşince ortaya tartıda ve aynada mutluluk verici sonuçlar çıkıyor..

Cevabın için çok teşekkürler Ay__Prensesi inşallah dediğin gibi olur, ben de çok istiyorum istikrarda kalmayı, ama bir örnek vereyim, dün balık aldım çocuklarla sağlıkla yiyelim diye, balığımı salatamı yedim ama 11 yaşındaki kızımın sonradan yaptığı kapkeklerden üç tane gereksiz yere yedim.. işte o noktada en azından bir tadına bakıp kenara çekilmesini bilseydim böyle olmazdı..
Sonuç olarak istikrarlı olmam gerektiğini biliyor ancak bir şekilde zaman zaman kendime engel olamıyorum.
Ben de haziranda 72.5 kiloydum.
Şimdi 68 kiloyum.. çoktan 63 olmam gerekirken sırf bu istikrarsızlıkla 68 im.

ARAMIZA HOSGELDİN CANIM...

beslenme konusunda motivasyon.. YİNE BU SİTEDEN ALDIGIM BİR YAZI.. LÜTFEN OKUYUN..

Sabah kalk, tarçınlı limonlu su iç ki gün boyunca, canın hiç tatlı istemesin.
Yemeklerinde yumurtaya, ızgara tavuğa, yoğurda (özetle proteine) ağırlık ver ki acıkmayasın.
Kullandığın yağlar zeytinyağı, fındık yağı ve hindistan cevizi yağı olsun; ki yağların çözülsün.

Avokado, badem, fındık, ceviz gibi ara öğünler ye atıştırmalık, yağlar iyice parçalansın.
Yulaf, tam tahıllı ekmek, lifli meyveler, bolca yeşillik ye, kompleks karbonhidrat olarak.
Hem geç acıkırsın, hem de enerji dolu olursun.

Asla kendini aç bırakma, acıktığında da asla şekerli zararlı gıdalarla kendini doyurma.
Canın bir şey istiyorsa ve bu zararlıysa, önce kendini 20 dakika oyalayacak bir şey yap.
Oje sür, dizi seyret, dışarı çık, kitap oku, çamaşır katla, temizlik yap, spor yap...
Hala canın istiyorsa git, kocaman bir bardak tarçınlı su iç.
Hala canın o zararlı yiyeceği çekiyorsa, karnını doyur, demek ki acıktın.

Ama zararlı yiyecekle doyurma karnını.
Düzgün bir yemek koy önüne, yeşillikli, yoğurtlu, etli...
Hala canın çekiyorsa, ucundan azıcık yeme hakkın var, nefsini susturasın diye.

Sonra salatalık, biber, marul, domates, yoğurt... Bunlarla tıka kendini o zararlı yiyeceği yememek için.

Ve bir daha o zararlı yiyeceği eve sokma, hiç eve öyle bir şey alma.
Yememek için mücadele etmek yerine, hiç eve girmezse mücadele etmene gerek kalmaz.
Alışverişe çıkarken elma yiyerek çık.

Her gün yeşil çay iç, şekersiz kahve iç. Yağ yakarlar, tok tutarlar.
Kırmızı çay acıktırırken, şekersiz kahve tok tutar.
Çorbayı arttır.
Çorbayı kesinlikle arttır.
Hem tok tutar, hem az yedirir.

Yediklerinde basit şeker olursa, çabuk acıkırsın.
Ne kadar yersen ye, bir türlü doymazsın.
"O kadar ekmek yiyorum, yine de doymuyorum" diyorsan bu yüzden.
Ekmeği kes, daha çabuk doyacaksın.
Beynin "Ekmeksiz nasıl doyacaksın" diye aklını çelmek istese de, dinleme.

O şekerli yiyecekler dilinde damağında 1 dakikalığına keyif verecek.
1 dakika sonra ise tadı uçup gidecek.
Ama kalorisi bir ömür kalçanda, göbeğinde birikecek.
Değer mi buna?

Aç bırakma kendini.
Yoksa "Tüm gün dikkat ettim ama dayanamadım,
gece yedikçe yedim, durduramadım kendimi" dersin.

Doğru ye, sağlıklı ye.
O zaman tatlı krizlerin, açlık krizlerin olmayacak.
Bisküvi, kola, paket gıda, işlenmiş ürün, tatlı börek yersen;
Dayanamaz daha da acıkırsın.
Bir bebeğe yedirmeyeceğin hiçbir şeyi yeme.
Doğal, sağlıklı, besleyici, faydalı şeylerden ye.
4 saatte bir, günde 4 kez besle kendini.
Yatmadan 4 saat önce ye son yemeğini.
Örneğin sabah 8 kahvaltı, öğle 12 öğle yemeği, ikindi vakti saat 4'te bir öğün daha ve akşam 8de akşam yemeği. Uyku vakti ise gece 12.

Kilo vermek için aç kalmana gerek yok.
Gerek yok işkence çekmeye.
Sağlıklı olan her şey serbest.
Midene çöp tenekesi gibi davranma, yeter.

Gör bak, nasıl fark edecek.
Gör bak, ne kadar hızlı kilo vereceksin.
Gör bak, nasıl iyi hissedeceksin.

goldenheart . Üstteki paylaştığım yazıyı mutlaka okumani tavsiye ederim..

Belki sana biraz faydası olur..

Bizlerde kaçamak yapıyoruz.. Mesela ben senin yerinde olsam o keklerden sonra 500 tane ip atlardım.. Yediklerin enerjiye dönüşmesi açısından hareket etmen lazım..

Canim arkadaslarim ozlemisim yaa..rahat bi sekilde size yazmayi.yarina pek umutlu degilim hafta boyunca 75tim hep 74u goremedim...kalkip sicak su icmem lazim..aksam salata corba yedim acim ama..tarcini eksik etmiyorum gercekten cok sevdigim bitterden bile tiksindim.antepten baklava geldi esimin 2-3dilim yemesinden baska yenilmedi..gitti cope..eski tugba olsaydi uuuu iki gunde biterdi..fistikliydilar vede uzulmedim.

Sana sadece aboooo diyorum canimcim
Yurekten kutluyorum ayrica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…