- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.661
Günaydın canım..GUNAYDIN KIZLAR BEN GELDİM
COK SUKUR BEBĞİM İYİLESTİ GULCÜMSENDE NE VAR NE YOK
Canım benim hergun tartılmak iyi birşey değil... !Günaydın canım ben yine ufak tefek değişiklikler yaptım ve bir süre tartılmamaya karar verdim. Geçen Çarşamba en son 72.6 çıkmıştım ama sonra yine perşembe den itibaren 73çıkmaya başladım. Sanırım ben çok stres yapıp kafaya takıyorum. Ve Spor ve egzersiz e ragmen benim yaptıklarımı bir başkası yapsa baya kilo vermişti. Biraz tartılmayacağım ve tabiki yine egzersiz vs.. Devam, bugün söyleyeyim dedim yarın tartı günümüz ya..
ARAMIZA HOSGELDİN CANIM...Cevabın için çok teşekkürlerAy__Prensesi inşallah dediğin gibi olur, ben de çok istiyorum istikrarda kalmayı, ama bir örnek vereyim, dün balık aldım çocuklarla sağlıkla yiyelim diye, balığımı salatamı yedim ama 11 yaşındaki kızımın sonradan yaptığı kapkeklerden üç tane gereksiz yere yedim.. işte o noktada en azından bir tadına bakıp kenara çekilmesini bilseydim böyle olmazdı..
Sonuç olarak istikrarlı olmam gerektiğini biliyor ancak bir şekilde zaman zaman kendime engel olamıyorum.
Ben de haziranda 72.5 kiloydum.
Şimdi 68 kiloyum.. çoktan 63 olmam gerekirken sırf bu istikrarsızlıkla 68 im.
Valla bende aldım bunlardan evde birsuru bitki çayımm var.. Her gün 1 tane değişik değişik içiyorum iyi oluyor..Eki Görüntüle 1785604 bitki cayi candir sekersiz guzel gider
Sana sadece aboooo diyorum canimcimCanim arkadaslarim ozlemisim yaa..rahat bi sekilde size yazmayi.yarina pek umutlu degilim hafta boyunca 75tim hep 74u goremedim...kalkip sicak su icmem lazim..aksam salata corba yedim acim ama..tarcini eksik etmiyorum gercekten cok sevdigim bitterden bile tiksindim.antepten baklava geldi esimin 2-3dilim yemesinden baska yenilmedi..gitti cope..eski tugba olsaydi uuuu iki gunde biterdi..fistikliydilar vede uzulmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?