- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.681
Valla bravo sana canım.. Sana bu hırs yeni yeni gelmeye başladı..Canim arkadaslarim ozlemisim yaa..rahat bi sekilde size yazmayi.yarina pek umutlu degilim hafta boyunca 75tim hep 74u goremedim...kalkip sicak su icmem lazim..aksam salata corba yedim acim ama..tarcini eksik etmiyorum gercekten cok sevdigim bitterden bile tiksindim.antepten baklava geldi esimin 2-3dilim yemesinden baska yenilmedi..gitti cope..eski tugba olsaydi uuuu iki gunde biterdi..fistikliydilar vede uzulmedim.
Regl olucam dan dolayı canım öyle acayip tatlı istiyor ki anlatamam . Aksam üzeri aklıma senin elmanın üzerine tarçın atip yediğin aklıma geldi ve gercekten tatlı istediğim gitti .
Regl olucam dan dolayı canım öyle acayip tatlı istiyor ki anlatamam . Aksam üzeri aklıma senin elmanın üzerine tarçın atip yediğin aklıma geldi ve gercekten tatlı istediğim gitti .
Senden öğrendiğim şeyler çok işe yarıyor canım saol
Merhaba fıstık..Merhaba fistiklar
Yazamdim ama devam diyete spora
Bugun spora gidemedim ama 80 dk dir kondisyon biaikletindeyim. Oglus bi yarim saat sonra emmeye kalkar
130 dk yapmis olurum
Yarin sabah ins 2.hedef olan 65 kusurleri gormek istiyorummmmm
tebrikler bebeğim harikasın darısı bize insGunaydiiinnn
Gecen hafta 66.4
Veeee simdi 65.8 (-600 gr)
65 i Gorerek 2. Hedefe ulasildi. Darisi 60 la bulusmaya insss
tebrikler bebeğim harikasın darısı bize ins
komsum benim sonuç çok guzel..anı yaşamak paha biçilmezdir senin içinGunaydin guzellikler
Gecen hafta 66.2
Bugunnn 65.1
Mevsimlik montum son deligine gelmis ee 42 bedeni o kadar sina takinca buzusuyo cuval gibi ama ben cok mutluyummm
Canim bundan iki ay once hic mutlu degildim an, gelecek umrumda degildi kendimi 50 yasinda hissediyordum...makyaj bile yakismiyordu ....komsum benim sonuç çok guzel..anı yaşamak paha biçilmezdir senin için
Gunaydin guzellikler
Gecen hafta 66.2
Bugunnn 65.1
Mevsimlik montum son deligine gelmis ee 42 bedeni o kadar sina takinca buzusuyo cuval gibi ama ben cok mutluyummm
Slm kizlar iki haftadır yazamadım pek oğlumdan ama hep takip ettim sizi bende 71.100 den 69.700 e inmisim çok mutluyum 70 lere veda artık gelsin 60 lar Ohhh beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?