Kendim Diyetim. ( resimli)

Çook çok teşekkürler.. insan nasıl da motive oluyor bir arkadaş desteği ile bilemezsin..

goldenheart canim soruna cevap veremedim kusura bakma
Oncelikle hosgeldin
Gulun dediklerine katiliyorum
Dikkatli saglikli beslenme ve sporla gram gram gidiyor kilolar
Bende aksam 6 dan sonra birsey yemiyorum. Emzirdigim icin bazen sekerim dusuyor kacamaklar oluyor ama pes etmeden, moralimi bozmadan hemen spor yapip devam ediyorum. Oglen cok kacirmissam aksam yemegi yemiyorum
Ben kiii 15 araliktan once hergun evde kekler pastalar hamurisleri yapip yiyen biri olarak artik evdede yapmiyorum, aksam oturmalarina gidincede yemiyorum
15 aralikta 75 le basladigimda yaza kadar 65 diyordum
Simdi 65.8 kilom... Insallah yaza kadar 59.9 olmak istiyorum
Sende istedigin kiloya ulasirsin ins
Kendini tanitir misin
Boyun kac, evli misin bebis var mi, kac kilosun, kac olmak istiyorsun

Selam millet bende aranıza katılmak istiyorum 8 ay önce doğum yaptım 60 ile hamile kaldım doğuma girdiğimde 85dim çıktım 73 suan 75 kiloyum boyu 165 hedefim 60 olmak yaklaşık 3 haftadır ekmek tatlı hamur işi hiç ama hiç tuketmiyorum hafta sonu arada sütlü tatlı kaçamaklarım oluyor okdr günde 3 litre su içiyorum günlük spor yapıyorum cardio fitnes Zumba vs vs hepiniz çok güzel kilolar vermissiniz neler yaptınız neler yapmalıyım banada yardimci olurmusunuz acaba bende kilo vermek istiyorum (

Slm bende 84.5 la doguma gittim 6 ay önce 1 ay önceye kadar 74 tüm arkadaslarla 69.7 indim ve sadece ekmegimi tam bugdaya çevirdim şekeri kestim günlük te yapabilirsem 15 dk egzersiz yapıyorum samimi olursam arkadaş lar kadar da dikkat edemiyorum yinede verebildim şükür .. burda motivasyon süper ben sadece arkadaslar i takip ederken bile kilo verdigimi hissediyorum önemli olan istemek heralde gerisi bi şekilde geliyo ben herseyden yiyorum ama eskisi gibi deil az az nefsimi terbiye ediyorum en önemlisi 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum bol bol su içiyorum sütü en çok su yapar unutma ...

Bizimki emmeyi bıraktı ondan yana sıkıntım yok şükür .sende maşallah iyi kilo vermissin

Bizimki emmeyi bıraktı ondan yana sıkıntım yok şükür .sende maşallah iyi kilo vermissin

Saol canim yapisip kalmadı çok şükür kalanida vericem inşallah ... emmeyi birakmasina üzüldüm ama en azından emmis sende verirsin arkadaşlar senin için iyi bi örnek mutlaka tavsiyeleri dinle canım

aramıza hosgeldin

T tombul cilek hoşgeldin canım.. Aşağıdaki yazdığım diyeti uyguluyoruz ve günlük 1 saat spor mutlaka yapıyoruz...

KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..Leptinin çalışıp depodaki yağları yakabilmesi için
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilmiyecek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık ,kaju olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart (yumurta yemediğinizde 1 yerli muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir

B beyaz_kelebek cok utandim hakikaten bilmiyorum belkide ödemdir çunku suyu az içiyorum 2gundur.seni çok tebrik ederim muthiş kilo veriyosun canim.bugun ceza olarak leslie 4mil yaptim bide 15dk zumba

hoşgeıdin canim burasi super azimli arkadaşlarla dolu benimde bu kadar azmim olsaydi çoktan vermiştim kilolari dogum yapali 7 ay oldu vere vere 10kilo vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…