- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 33
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.701
tebrikler canım benim
goldenheart . Üstteki paylaştığım yazıyı mutlaka okumani tavsiye ederim..
Belki sana biraz faydası olur..
Bizlerde kaçamak yapıyoruz.. Mesela ben senin yerinde olsam o keklerden sonra 500 tane ip atlardım.. Yediklerin enerjiye dönüşmesi açısından hareket etmen lazım..
HoşbuldukHosgeldin T tombul cilek
Selam millet bende aranıza katılmak istiyorum 8 ay önce doğum yaptım 60 ile hamile kaldım doğuma girdiğimde 85dim çıktım 73 suan 75 kiloyum boyu 165 hedefim 60 olmak yaklaşık 3 haftadır ekmek tatlı hamur işi hiç ama hiç tuketmiyorum hafta sonu arada sütlü tatlı kaçamaklarım oluyor okdr günde 3 litre su içiyorum günlük spor yapıyorum cardio fitnes Zumba vs vs hepiniz çok güzel kilolar vermissiniz neler yaptınız neler yapmalıyım banada yardimci olurmusunuz acaba bende kilo vermek istiyorum(
Bizimki emmeyi bıraktı ondan yana sıkıntım yok şükür .sende maşallah iyi kilo vermissinSlm bende 84.5 la doguma gittim 6 ay önce 1 ay önceye kadar 74 tüm arkadaslarla 69.7 indim ve sadece ekmegimi tam bugdaya çevirdim şekeri kestim günlük te yapabilirsem 15 dk egzersiz yapıyorum samimi olursam arkadaş lar kadar da dikkat edemiyorum yinede verebildim şükür .. burda motivasyon süper ben sadece arkadaslar i takip ederken bile kilo verdigimi hissediyorum önemli olan istemek heralde gerisi bi şekilde geliyo ben herseyden yiyorum ama eskisi gibi deil az az nefsimi terbiye ediyorum en önemlisi 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum bol bol su içiyorum sütü en çok su yapar unutma ...
Bizimki emmeyi bıraktı ondan yana sıkıntım yok şükür .sende maşallah iyi kilo vermissin
aramıza hosgeldinSelam millet bende aranıza katılmak istiyorum 8 ay önce doğum yaptım 60 ile hamile kaldım doğuma girdiğimde 85dim çıktım 73 suan 75 kiloyum boyu 165 hedefim 60 olmak yaklaşık 3 haftadır ekmek tatlı hamur işi hiç ama hiç tuketmiyorum hafta sonu arada sütlü tatlı kaçamaklarım oluyor okdr günde 3 litre su içiyorum günlük spor yapıyorum cardio fitnes Zumba vs vs hepiniz çok güzel kilolar vermissiniz neler yaptınız neler yapmalıyım banada yardimci olurmusunuz acaba bende kilo vermek istiyorum(
hoşgeıdin canim burasi super azimli arkadaşlarla dolu benimde bu kadar azmim olsaydi çoktan vermiştim kilolari dogum yapali 7 ay oldu vere vere 10kilo vermişimSelam millet bende aranıza katılmak istiyorum 8 ay önce doğum yaptım 60 ile hamile kaldım doğuma girdiğimde 85dim çıktım 73 suan 75 kiloyum boyu 165 hedefim 60 olmak yaklaşık 3 haftadır ekmek tatlı hamur işi hiç ama hiç tuketmiyorum hafta sonu arada sütlü tatlı kaçamaklarım oluyor okdr günde 3 litre su içiyorum günlük spor yapıyorum cardio fitnes Zumba vs vs hepiniz çok güzel kilolar vermissiniz neler yaptınız neler yapmalıyım banada yardimci olurmusunuz acaba bende kilo vermek istiyorum(
Hoşbuldukaramıza hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?