- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.721
Bunların hepsine uyuyorum Ben bilmeden doGRU yapıyormusum :)T tombul cilek hoşgeldin canım.. Aşağıdaki yazdığım diyeti uyguluyoruz ve günlük 1 saat spor mutlaka yapıyoruz...
KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..Leptinin çalışıp depodaki yağları yakabilmesi için
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilmiyecek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık ,kaju olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart (yumurta yemediğinizde 1 yerli muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir
Teşekkür ederim canım..@beyaz_kelebek cok utandim hakikatenbilmiyorum belkide ödemdir çunku suyu az içiyorum 2gundur.seni çok tebrik ederim muthiş kilo veriyosun canim.bugun ceza olarak leslie 4mil yaptim bide 15dk zumba
Eee tmm o zaman kilo vermemen için bir sebep yok..Bunların hepsine uyuyorum Ben bilmeden doGRU yapıyormusum :)
yok canim ne kusuruTeşekkür ederim canım..
Sanırım senin biraz disiplin ve istikrara ihtiyacın var..
Yaz mevsimi geliyor Lalecim kararını sen ver .. Bak geriden gelen arkadaşlar çoktaaaann yol aldılar ama sen yerinde sayıyorsun..
Kusura bakma canım acı gerçekler.. !!
AFİYET OLSUN GULCUMEki Görüntüle 1786297
Buda akşam üzeri tarçınlı süt ve içinde 1 çay kaşığı nescafe gold var..
Süper iştah kesiyor..
Severek içelim ki faydası olsun demi arkadaşlar
Çok teşekkürler..ARAMIZA HOSGELDİN CANIM...
Siz uyguluyorsaniz bende uyglyaym ozaman ?Eee tmm o zaman kilo vermemen için bir sebep yok..
Birde madem emzirmiyorsan yağ yakıcı kürler var zayıflatan yiyecekler var ödem atıcı içecekler var bunlardan faydalanabilirsin..
Benim minnak beni cildirtti ...
Allah ne verdiyse cikolata recel cips labne sekerli ccayyy meyve suyu hepsini yedimmm ictim
Bir anda yaptimmmm pisman degili icim yaniyi
Benim minnak beni cildirtti ...
Allah ne verdiyse cikolata recel cips labne sekerli ccayyy meyve suyu hepsini yedimmm ictim
Oha falan oldum yaniiiii...bu enerji fazlaliyla icinde yanar komsum...unutmaki tatli tatli yemenin aci aci oluyor....Benim minnak beni cildirtti ...
Aslanim benim kim tutar seni...melegim azmine hayranim..gulcumle sen istedigin kiloya geldiginizde bizide tanimazsiniz beeSabah ogle cok guzel hafif yedim. 3 4 bucuk arasi spora gittim. 4 bucuk 5 bucuk arasi oglusla kocam salonun onundeydi 1 saat yuruduk.eve geldim salata yogurt yedimm. Guzelde doymustum takiiii 1 saat once saat 22 de esim elinde antep fıstığı findik çilek getirdi. Bide arkasina sakliyo
Bak sana ne aldim bebegim diyo
Kilo yapan biseyse gosterme canim dedim. Yok yok dedi
Tabiii baktim tabiki kilo yapar ama dayanamadim
1 2 avuc fistik
1 avuc findik
4 5 tane cilek yedim
Simdi ne mi yapiyorumm
Tabikiii kondisyon bisikletindeyim 48 dakikadir
Sabah ogle cok guzel hafif yedim. 3 4 bucuk arasi spora gittim. 4 bucuk 5 bucuk arasi oglusla kocam salonun onundeydi 1 saat yuruduk.eve geldim salata yogurt yedimm. Guzelde doymustum takiiii 1 saat once saat 22 de esim elinde antep fıstığı findik çilek getirdi. Bide arkasina sakliyo
Bak sana ne aldim bebegim diyo
Kilo yapan biseyse gosterme canim dedim. Yok yok dedi
Tabiii baktim tabiki kilo yapar ama dayanamadim
1 2 avuc fistik
1 avuc findik
4 5 tane cilek yedim
Simdi ne mi yapiyorumm
Tabikiii kondisyon bisikletindeyim 48 dakikadir
Ay komsum ben seni birakirmiyim bak ayrilmamam icin neler yedimAslanim benim kim tutar seni...melegim azmine hayranim..gulcumle sen istedigin kiloya geldiginizde bizide tanimazsiniz beebirak tanimasini netede ugramazsiniz.simdiden bu beni dusunduruyo..bekleyin la beni bari 65 olim kaldi 9 kilo
Aslanim benim kim tutar seni...melegim azmine hayranim..gulcumle sen istedigin kiloya geldiginizde bizide tanimazsiniz beebirak tanimasini netede ugramazsiniz.simdiden bu beni dusunduruyo..bekleyin la beni bari 65 olim kaldi 9 kilo
heyy Tuğba hanım orda dur bakalım..Aslanim benim kim tutar seni...melegim azmine hayranim..gulcumle sen istedigin kiloya geldiginizde bizide tanimazsiniz beebirak tanimasini netede ugramazsiniz.simdiden bu beni dusunduruyo..bekleyin la beni bari 65 olim kaldi 9 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?