Kendim Diyetim. ( resimli)

Bunların hepsine uyuyorum Ben bilmeden doGRU yapıyormusum :)

@beyaz_kelebek cok utandim hakikaten bilmiyorum belkide ödemdir çunku suyu az içiyorum 2gundur.seni çok tebrik ederim muthiş kilo veriyosun canim.bugun ceza olarak leslie 4mil yaptim bide 15dk zumba
Teşekkür ederim canım..

Sanırım senin biraz disiplin ve istikrara ihtiyacın var..

Yaz mevsimi geliyor Lalecim kararını sen ver .. Bak geriden gelen arkadaşlar çoktaaaann yol aldılar ama sen yerinde sayıyorsun..

Kusura bakma canım acı gerçekler.. !!

yok canim ne kusuru ne soylesen haklisin.evet yaz geliyor bu kiloyla girmek istemiyorum yaza

Buda akşam üzeri tarçınlı süt ve içinde 1 çay kaşığı nescafe gold var..
Süper iştah kesiyor..

Severek içelim ki faydası olsun demi arkadaşlar

Benim minnak beni cildirtti ...
Allah ne verdiyse cikolata recel cips labne sekerli ccayyy meyve suyu hepsini yedimmm ictim
Bir anda yaptimmmm pisman degili icim yaniyi

Allah ne verdiyse cikolata recel cips labne sekerli ccayyy meyve suyu hepsini yedimmm ictim

Ohh ohh maşallah sana yaa

Ne güzel bugün tartıldık diye bayram ettin bakıyorumda

Afiyet olsun canım

Sabah ogle cok guzel hafif yedim. 3 4 bucuk arasi spora gittim. 4 bucuk 5 bucuk arasi oglusla kocam salonun onundeydi 1 saat yuruduk.eve geldim salata yogurt yedimm. Guzelde doymustum takiiii 1 saat once saat 22 de esim elinde antep fıstığı findik çilek getirdi. Bide arkasina sakliyo
Bak sana ne aldim bebegim diyo
Kilo yapan biseyse gosterme canim dedim. Yok yok dedi
Tabiii baktim tabiki kilo yapar ama dayanamadim

1 2 avuc fistik
1 avuc findik
4 5 tane cilek yedim

Simdi ne mi yapiyorumm
Tabikiii kondisyon bisikletindeyim 48 dakikadir

Oha falan oldum yaniiiii...bu enerji fazlaliyla icinde yanar komsum...unutmaki tatli tatli yemenin aci aci oluyor.... bidaha yapma emi..

Aslanim benim kim tutar seni...melegim azmine hayranim..gulcumle sen istedigin kiloya geldiginizde bizide tanimazsiniz bee birak tanimasini netede ugramazsiniz.simdiden bu beni dusunduruyo..bekleyin la beni bari 65 olim kaldi 9 kilo

ooyy canım benim kıyamam sana yaa..

Fazlada abartmış sayılmazsın sonuçta vücudunda o besinlere ihtiyacı var..
Bak Violet Life neler yemiş çoğu aburcubur senin hediklerin faydalı...

Biraz egzersiz yaparsın olur biter geriside bebeğine süt olsun canım..

Ahhh bu eşler napacaz böyle bilmiyorum hem kilolu bayan sevmezler hemde sende ye diye tuttururlar..

Aslanim benim kim tutar seni...melegim azmine hayranim..gulcumle sen istedigin kiloya geldiginizde bizide tanimazsiniz bee birak tanimasini netede ugramazsiniz.simdiden bu beni dusunduruyo..bekleyin la beni bari 65 olim kaldi 9 kilo
Ay komsum ben seni birakirmiyim bak ayrilmamam icin neler yedim

Saka maka insallah hep berber 6 ve 0 i yan yana gorene kadar birlikteyiz
Hatta istedmiz kilolara ulasinca aramizda kura cekip birbirimize hediye yollayalim hos bi ani olur hepimize ne dersiniz
Ben sizleri hic unutmak istemiyorum....
Nerde zamaninda yedigimiz ictigimjz ayri gitmeyn kuzenler arkadalar...
Hepimiz biz bizeyiz burda iyiki varsiniz sizi seviyorum

55 dk pedal cevirdim veee aldigim 400 gramin 300 unu verdimm

Sende en yakin zamanda patir patir vereceksin canim kilolari bende sana inaniyorum

heyy Tuğba hanım orda dur bakalım..
Biz öyle arkadaşlarımızı yarı yolda bırakacak birileri değiliz Senin ideal kilona ulaşana kadar burda başında seni bekleyecem bir yere gitmeyecem hergun bana ifade vereceksin..

Hem zaten yolumuz daha coook uzun Verdiğimiz kiloları korumamız lazım Her zaman sağlıklı beslenerek burda olmayı düşünüyorum.. ..

Anlaştık mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…